Merhaba; 4k, 144 hz, IPS monitör arayanlar için kur düşünüldüğünde fiyat fena değil. Hepsiburada da ebrarbilgisayar satıcılı sepette %5 indirimli 15104 TL, vade farksız 6 taksitle satın alınabilir. ![]() https://www.hepsiburada.com/gigabyte-m28u-28-144hz-1ms-hdmi-dp-type-c-adaptive-sync-hdr-400-3840x2160-4k-uhd-ips-gaming-monitor-p-HBCV000014DVJF?magaza=Ebrar%20Bilgisayar |
Gigabyte M28U, 4k, 144 hz, IPS, Hepsiburada 15104 TL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
usb typec den keşke laptop şarj doldurabilseydi....
-
KVM ile beraber o da olsa zaten bu fiyat segmenti için baya baya profesyonel bir çözüm olurdu
-
27inç 2k 240hz HP Omen aldım 9450TLye geçen hafta,almasaydım bunu düşünürdüm özellikleri güzelmiş.
-
Nerden aldınız hocam?
-
-
Type c den 15w güç verebiliyor.İpad ile kullanıyorum ipad i kullanırken şarj ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 7 Eylül 2023; 21:41:51 > -
direk 65w ve üzeri vererek hem şarj ediyor, hem de görüntü aktarıyor benim işyerimdekiler. tablet telefon değil de daha güclülerinden olsaymış keşke.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X