Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yalnız malzemeler alınmış vatandan...simdi ramleri 800 ile degiştirip aradaki farkı işlemciye (5200) kaydırabilirmiyiz? sistem kurulmuş ancak cıkartıp vatana gotursek degiştirir mi ki vatan computer?
  • Orijinal ambalajı ile giderseniz içine aynı ilk günkü gibi yerleştirip ve hiç kullanmadığınızı söyleyin yanliş alındığını tabii ki değiştirirler. Kolay gelsin. Arkadaşlar sistemin çıkışını harici LCD ekrana verirken TV'ye HDMI'den PC Monitörünede DVI>HDMI olarak kullanırsak Catalyst'tende iki monitör olarak ayarlarsak deneyen varmı acaba? LCDTV'de Film izlerken PC Monitörde başka işlem yapabiliyormuyuz? Saygılar.
  • arkadaşlar bende 780g s2h ile yeni bir sistem topladım.hdmı kablo ile philips lcd tv ye bağladım yukarda yazılan bios ayarlarını yaptım ses ayarları zaten yukarda bahsedilen gibiydi hiç karışmadım.realtek hd audio output seçeneği vardı.zaten başka seçenek yok. sistem XP
    yukarda yazılanların dışında ek ayar yapmak gerekiyormu şimdiden teşekkürler.
  • Ses ayarlarını Realtek HD Audio Yöneticisinden yapıyorsun sabit kalıyor zaten siz LCD'de oynatırken PC Monitöründede çalışabiliyormusunuz? yoksa LCD'yi direk PC Monitör mü yaptınız?
  • Önce Pc monitörden çıkış ayaını yaptım hdmı olarak daha sonra kasayı aldım lcd tv ye bağladım şuan tv'yi monitör olarak kullanıyorum. ses için ne yapmam gerek anlamadım.
    Ön panel sestede sorun yaşadım. o düzeldi.
    Birde DVI çıkışım pc monitörümle uyumsuz galiba oda çalışmıyor.
    Acaba anakartta sorunmu var diye kuşkulanmaya başlıyorum.
    akkaynak ne tavsiye edersin?
    ilgilendiğin için teşekkürler
  • maviduvarr tam olarak sorununu anlayamadım! Önce PC Monitöründen ayarları yaptım diyorsun yani birincil monitör PC Monitörü oluyor bu duruma göre daha sonra Ekran kartının Ayar programından hiç bir ayar yapmadan HDMI'den LCD'ye mi verdiniz görüntüyü? Anladığım kadarıyla LCD'den PC görüntüsü almışsını video aktarmada bir sorun yok gibi peki LCD'ye aktarım sırasında aynı zamanda PC Monitöründen de işlem yapabiliyormusunuz? Benim LCD TV olmadığı için çok merak etmiştim doğrusu. Saygılar.
  • anakartın hdmı çıkışından hdmı kablosu ile direkt lcd tv ye bağlantı yaptım.anakartın biosundan hdmı çıkışını aktifleştirdim okadar. sorunsuz görüntü geldi. sorun hdmı kablosu ile sesinde gelmesi gerekirken sesin olmayışı.
  • buarada amd 5000 işlemcim var buna xp kurdum 32bit sorun bundan olabilirmi. 64bitmi kursam vistamı kursam
  • İyi Akşamlar. maviduvarr Hayır sizin ses sorununuz donnımsal olmalı büyük ihtimalle 32bit 64 bit ve vista ile hiç alakası yok bildiğim kadarıyla HDMI kabloyla Yüksek tanımlı ( 1920x1080 ) Videoların aynı zamanda 5.1 Dolby seslerin aktarıldığını biliyorum. Akla iki şey gelir; Biri Kablo dandik olur bu yüzden diğeride donanımsal sorundur. başka bir şey aklıma gelmiyor bende çok yakın zamanda Bir LCD TV alacağım inşallah o zaman dah iyi kavrayabiliriz bu arada LCD TV ne marka ?
  • philips 42pfl7762 görüntüde bir sıkıntı yok. sesi kolonlardanda alabiliyorum bilgisayardan ve pes 2008 takılmadan oynanıyor (onbord kart ile). bide şu ses olayını halledebilseydim bugün bios ve driverları up date edecem hayırlısı bakalım.
  • arkadaslar sistem kuruldu fakat xp siyah ekranı geldiginde pc bi sure donuyor cubuk ilerlemiyor sonra devam edip acılıyor makina...bunun sebebi ne olabilir? sistemin acılış hızının iyi olmasını beklerken boyle bir sorunla karşılaştım ....(bios ta anchi degil raid seçili...)
  • caution bende aynı sistemi kullanıyorum 2 haftadır açılışta bendede önce Bios menüsü çıkıyor 8 sn geriye sayıp bitiyor sonra ekran tamamen kararıyor ama 2-3 sn falan sonra açılıyor. Ben daha önce hep Asus kullandım açılışlar çok kısa ve rahat olurdu bu çok tuhaf birda bende windows tamamen açıldıktan sonra tamamen açılması baya sürüyor 8-10 sn filan yani sonuçta çok uzun bir açılışı var ki benim PC'de çok Program bile yok. Saygılar.
  • slm arkadaşlar
    sistem topluyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Gigabyte MA78GM-S2H AMD780G/DDR2 S+GL+1394+16X 940---- 96$+kdv
    AMD Athlon 64 X2 5600+ (2.8 GHz) 2MB 940pin-D.Core------------119$+kdv
    A-DATA 2 GB(2*1) 800 MHz DDR2 RAM Vitesta Extreme------------65$+kdv
    Samsung 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2-----------------------------56$+kdv
    High Power 460W Güç Kaynağı (İntel onaylı)--------------------------69$+kdv
    TOPLAM----------------------------------------------------------------568.70 ytl (kdv dahil) 12 ay taksit

Hybrid crossfire için hd 3450 lerin hangisini tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabpaw -- 16 Ağustos 2008; 15:16:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkaynak

caution bende aynı sistemi kullanıyorum 2 haftadır açılışta bendede önce Bios menüsü çıkıyor 8 sn geriye sayıp bitiyor sonra ekran tamamen kararıyor ama 2-3 sn falan sonra açılıyor. Ben daha önce hep Asus kullandım açılışlar çok kısa ve rahat olurdu bu çok tuhaf birda bende windows tamamen açıldıktan sonra tamamen açılması baya sürüyor 8-10 sn filan yani sonuçta çok uzun bir açılışı var ki benim PC'de çok Program bile yok. Saygılar.

ewt bakalım ne cozum bulacagız ama sistemin bu kadar yavaş acılması cok uzucu ..saygılar..
  • crabpaw yazdığınız sistemin Güç Kaynağı (RECOM 580W ) ( RAM KINGSTON 2X1GB ) ( HARD DISK SEAGATE ) olarak bendekiler tek farkları bu sistem gayet güzel çalışıyor. Hemen hemen iki hafta oldu hiç bir şikayetim yok tek eksiklik aslında ben bunuda pek kafaya takmıyorum ama @ caution nicli arkadaş çok eleştirmişti PC'nin çok geç açıldığından başka bir şey yok sizin seçtiğiniz sistemde gayet güzel ben hatta işlemciyi 6000 alacaktım son anda gittiğimde (Vatan Bilgisayar) ellerinde kalmamıştı bende tuttum 5600 aldım iyide yapmışım 1080P leri şakırşakır oynatıyor hemde %40-50 lerde Kolay gelsin.
  • hayırlı olsun :)
    akkaynak, akasa zen 450w psu lu kasa bu sistem için yeterli olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crabpaw -- 16 Ağustos 2008; 21:13:38 >
  • crabpaw eğer sisteminize Hard Disk ilavesi yada yazıcı printer uydu kartı vs.. takmayacaksanız bahsettiğiniz PSU rahatlıkla yeter fazla bile bende 2 tane 500 lük HD var birde en son 250 lik ilave ettim her HD 10W. çekiyor
  • arkadaslar ben anakartın onboard ses kartını sevmedim ses sistemim logitech x540 5+1 kanaldan bagladım bass lar pek tatmin edici gelmedi ( bas ayar menüsünden ayararını yapmama rağmen ) normal iki kanaldan baglıyorum ve ses sisteminin içindeki amfi ile 5+1 kanala dağıtıyorum o şekilde ses daha güzel geliyo benden başak aynı sorunu yaşayan varmı acep
  • Bende dün itibarıyla s2h (rev1.1 - bios F3) aldım.
    Xp kurarken (32 bit) Sata2 sorununu da disketle değil; nlite ile ahci sürücüsünü yeni bir xp cd si içine atarak çözdüm.

Aşağıdaki linkten SATA RAID başlığından xp sürücüsü alınabilir.
    (nlite anlatımında birçok ahci sürücüsü kullanılmış Gigabyte ın linkindeki ufak sürücü yetiyor).

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2814

http://resim.donanimhaber.com/m_19629307/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajansmith -- 18 Ağustos 2008; 8:29:26 >

• Yok Arkadaş ben bu anakartı hiç beyenmedim. Acayip pişman oldum Daha önce sorunlarımı yazmıştım. hergün yeni sorunlarla karşılaşıyorum. makineyi shutdown edince usb lerin kapanmaması sorununu geçmiştim fakat şimdiki sorun daha komik elimdeki harici usb hdd kablosu ikili yani biri data + güç yetmezse ikinci usb sadece güç var onu takardın. şu ana kadar ikinci elektrik beslemeli olan usbyi hiç bir cihaza takdığımı hatırlamıyorum hatta notebookum pille çalışsa bile harici hdd sorun çıkarmıyordu. bende bu ikili kabloya gıcık olduğum için gidip tekli usb kablosu aldım. Gelin görünki bu sinir bozucu board hdd mi tek kablo ile çalıştırmıyor illaki 2. elektirk beslemesinide vermek gerekiyor. ben bir boarda bu kadar çok para verdiğimi hatırlamıyorum ama çok kötü be birsürü saçma sapan sorunlar yazık valla Asus alsaydım bu kadar sorun yaşamazdım gibi geliyor sırf yeni teknoloji alalım diye çektiğimiz sıkıntıya bay ya. Epox ta yeni board yapmıyor ve Ülkemizede gelmiyor. Bidaha GIGABYTE alırsam eşşek olim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.