Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden başka kartı satmayı düşünem var mı acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak.34

arkadaslar bugun ıtıbarıyle bnde topladım sıstemı bu anakartı kullandım 4800 işlemci 2 gb kingston ram seagate 250gb 7200 rpm 16 mb cache hdd ile onboard ekran kartıyla hangı oyunları ne sevıyede oynuyosunuzz yazarsanız sevınırım gercı yrn bnde denıcem ii forumlarrr.

bende 1gb ram var islemcide athlon 64 dual 2.2.

farcry oynuyorum gayet güzel hic takilma ypamiyor ouyn belkide eskidir bilmiyorum zaten pek güzel degil bu oyun salla gitsin

Flatout Ultimate Carnage 800*600 cözünürlükte rahatca oynayabiliyorum kasmiyor.süper oyun bence kesin yükle

TimeShift bunuda 800*600 cözünürlükte cilginlar gibi oynuyorum gerci oyun direk basladi hibisey anlamadim öyle gidiyoruz zamani geri ileri aliyosun degisik bisiler yapiyiliyo ilerledim birazda hala cözemedim oyunu.

Stronghold 2 var bide bunu rahatca oynarsin ztn ama ilki kadar güzel degil diyolardi ben yinede yükledim sonra dedim aklin oylu birmis harbiden ilki daha güzel bunda cok sacma adamlari seciyon secmiyo dibine kadar geliyolar saldirmiyor.

Theme Hospital var bide en eski oyunlardan ama süper oyun.

simdi birde mass efecti indiricem bakalim o nasil olucak baskada oyun gelmiyor aklima geleni indirip oynuyorum ztn

quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ
    Verifying DMI Pool Data uyarısı ''almayan'' arkadaşlar , bios menülerinin resimlerini buraya aktarabilirlermi acaba ? Çünkü hala bu sorun çözüme kavuşmadı maalesef.

Yarina cekip koyarim bende resmini bende hepsi auto olarak secili suan takilmiyor hemen geciyor.

Kart cok iyi bence satmayi düsünmüyorum ben

• quote:

arkadaslar bugun ıtıbarıyle bnde topladım sıstemı bu anakartı kullandım 4800 işlemci 2 gb kingston ram seagate 250gb 7200 rpm 16 mb cache hdd ile onboard ekran kartıyla hangı oyunları ne sevıyede oynuyosunuzz yazarsanız sevınırım gercı yrn bnde denıcem ii forumlarrr.

gpu'yu hızaşırt ve yapabilirsen biraz işlemciyi de yap!!!

Oyun performansı %30 kadar artar!!! Enazından ben bu kadar yapabildim!!!

Şuana kadar yeni nesil tüm oyunları 800x600 orta seviyede oynatabildiğini görüm!!! Crysis bile orta-düşük karışık 800x600 gayet akıcı oynatıyo!!!

Eski oyunları saymıyorum bile!!! Çöz. büyük sorun ancak!!! 32bit bellek veriyolu genişliği nedeniyle yeni oyunları 1024x768 çöz. bile oynamak işkence!!!

• selam

herkez denemiş test etmiş. hepinize çok teşekkürler. Şimdi bu kart alınırmı alınmaz mı bu kartı almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad
    quote:

gpu'yu hızaşırt ve yapabilirsen biraz işlemciyi de yap!!!
    Oyun performansı %30 kadar artar!!! Enazından ben bu kadar yapabildim!!!
    Şuana kadar yeni nesil tüm oyunları 800x600 orta seviyede oynatabildiğini görüm!!! Crysis bile orta-düşük karışık 800x600 gayet akıcı oynatıyo!!!
    Eski oyunları saymıyorum bile!!! Çöz. büyük sorun ancak!!! 32bit bellek veriyolu genişliği nedeniyle yeni oyunları 1024x768 çöz. bile oynamak işkence!!!

Üstadım GPU ya hız aşırtmayı nasıl yaptığını şöyle basit bi şekilde anlatabilirmisin,
    Call of Duty yi 800 x 600 de oynamak istiyorum.
    Kardeşim Benim Flash markamız bile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiletor -- 8 Ağustos 2008; 17:53:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sparcoo
    selam
    herkez denemiş test etmiş. hepinize çok teşekkürler. Şimdi bu kart alınırmı alınmaz mı bu kartı almayı düşünüyorum da

Arkadaşım Bende aynı anakartı kullanıyorum, ve son derece memnunum,
    Hiçbir problemim olmadı, eğer almak istiyorsan alabilirsin fiyatlarıda oldukça düştü.
    Eğer bir ay beklemeye tahammül edebilirsen Gigabyte GA-MA790GP-DS4H bu anakartı tavsiye ediyorum.
    Henüz yeni çıktı. Türkiyeye gelmesi bir ay sürer kanımca, fiyatınında 140 - 150 dolar arasında olması bekleniyor.
    780g çipsetin daha gelişmiş versiyonudur
    Bu anakartın tüm özelliklerini taşıdığı gibi artıları var.

• quote:

Orjinalden alıntı: xcamplus

quote:

selam

Arkadaşım Bende aynı anakartı kullanıyorum, ve son derece memnunum,
    Hiçbir problemim olmadı, eğer almak istiyorsan alabilirsin fiyatlarıda oldukça düştü.
    Eğer bir ay beklemeye tahammül edebilirsen Gigabyte GA-MA790GP-DS4H bu anakartı tavsiye ediyorum.
    Henüz yeni çıktı. Türkiyeye gelmesi bir ay sürer kanımca, fiyatınında 140 - 150 dolar arasında olması bekleniyor.
    780g çipsetin daha gelişmiş versiyonudur
    Bu anakartın tüm özelliklerini taşıdığı gibi artıları var.

verdiğin bilgiler için teşekkürler.
    Bu sistemde bu parçaları kullanıcam nedersin ? Bu parçalara bu anakart gidermi
    anakart olarak birde aklımda bu var.Bitek anakarta takıldım.Hangisini almalı acaba ? ASUS M3A78-EMH AM2+ AMD Phenom FX/X4/X2/Athlon X2

AMD Phenom 9500 Quad-Core AM2+
    Seagate 500 GB NCQ 7200.11 RPM Sata 32Mb Cache
    Crucial BL2KIT12864AL1065 2 x 1 GB 1066 MHz DDR2 PC2 8500
    Lian-Li PC-007 FB Plus II Kasa Siyah (PSU YOK)
    Glacialpower GP-PS550BP 550W Power Supply
    yaklaşık 1 ay sonrada Sapphire HD4850 512 MB GDDR3 PCI Exp. eklemeyi düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

quote:

farcry oynuyorum gayet güzel hic takilma ypamiyor ouyn belkide eskidir bilmiyorum zaten pek güzel degil bu oyun salla gitsin

Flatout Ultimate Carnage 800*600 cözünürlükte rahatca oynayabiliyorum kasmiyor.süper oyun bence kesin yükle

TimeShift bunuda 800*600 cözünürlükte cilginlar gibi oynuyorum gerci oyun direk basladi hibisey anlamadim öyle gidiyoruz zamani geri ileri aliyosun degisik bisiler yapiyiliyo ilerledim birazda hala cözemedim oyunu.

Stronghold 2 var bide bunu rahatca oynarsin ztn ama ilki kadar güzel degil diyolardi ben yinede yükledim sonra dedim aklin oylu birmis harbiden ilki daha güzel bunda cok sacma adamlari seciyon secmiyo dibine kadar geliyolar saldirmiyor.

simdi birde mass efecti indiricem bakalim o nasil olucak baskada oyun gelmiyor aklima geleni indirip oynuyorum ztn

quote:

Verifying DMI Pool Data uyarısı ''almayan'' arkadaşlar , bios menülerinin resimlerini buraya aktarabilirlermi acaba ? Çünkü hala bu sorun çözüme kavuşmadı maalesef.

Yarina cekip koyarim bende resmini bende hepsi auto olarak secili suan takilmiyor hemen geciyor.

iyii yaa bayaa oyun denemıssın paylastıgın ıcın saol bnde oynıcam ama vakıt bulamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

quote:

quote:

Teşekkürler hocam ,bekliyorum.

• Bende bu anakartı aldım gtx260 süper ötesi
  • quote:

Üstadım GPU ya hız aşırtmayı nasıl yaptığını şöyle basit bi şekilde anlatabilirmisin,

Öncelikle kartta hangi bios yüklü acaba??? f3 veya f4 mü??? yoksa f5 mi???

-Bios'a girince ilk olarak ctrl+F1 tuşlarına bas. f3 ve f4 bioslarda en sondaki seçenek olan MB INTELLIGENT TWEAKER (M.I.T.) seçeneğine gir. (f5 bios'ta ilk seçenek!!!)

-Orada VGA CORE CLOCK CONTROL seçeneğini aktif et. Altta kitli olan VGA CORE CLOCK(MHz) seçeneğinin açıldığını farkedeceksin.

-Standart çalışma değeri 500MHz olan gpu'nun hızını artık artırabilirsin!!! Benim anakart 800MHz'de stabil çalışıyor!!! Gerisi senin ne kadar şanslı olduğuna kalmış...

Hatta tom amca yapmış burda, bak: tom amcanın testi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 9 Ağustos 2008; 1:12:45 >

• quote:

anakart olarak birde aklımda bu var.Bitek anakarta takıldım.Hangisini almalı acaba ? ASUS M3A78-EMH AM2+ AMD Phenom FX/X4/X2/Athlon X2

yaklaşık 1 ay sonrada Sapphire HD4850 512 MB GDDR3 PCI Exp. eklemeyi düşünüyorum.

@sparcoo
    bu donanımın maliyeti yaklaşık 900 - 950 arasında bir rakam çıkabilir.
    seçtiğin parçalar güzel olmuş,
    Ancak şu crucial belleğin anakart ile uyumlu olup olmadığını araştır derim,
    Çıkan sıkıntıların büyük kısmı bellek uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

Birde asusun m3a78-emh anakartıda güzel bir anakart,
    gigabyte nin anakartıyla hemen hemen aynı, birkaç fark var aralarında
    optik ses çıkışı yok. DTS desteği yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: mamad
    quote:

Öncelikle kartta hangi bios yüklü acaba??? f3 veya f4 mü??? yoksa f5 mi???
    -Bios'a girince ilk olarak ctrl+F1 tuşlarına bas. f3 ve f4 bioslarda en sondaki seçenek olan MB INTELLIGENT TWEAKER (M.I.T.) seçeneğine gir. (f5 bios'ta ilk seçenek!!!)
    -Orada VGA CORE CLOCK CONTROL seçeneğini aktif et. Altta kitli olan VGA CORE CLOCK(MHz) seçeneğinin açıldığını farkedeceksin.
    -Standart çalışma değeri 500MHz olan gpu'nun hızını artık artırabilirsin!!! Benim anakart 800MHz'de stabil çalışıyor!!! Gerisi senin ne kadar şanslı olduğuna kalmış...
    Hatta tom amca yapmış burda, bak: tom amcanın testi!!!

Şu overclock işlerine karşı hiç merakım yok. dolayısıyla anlamıyorumda,
    Call of duty için ilk defa overclock yapacağım, tabi GPU ya.
    benim ilk tecrübem olacak unutmayacağım bunu.
    Teşekkürler kardeşim.

düzeltme :bios versiyonum f3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiletor -- 9 Ağustos 2008; 9:32:34 >

• quote:

quote:

@sparcoo
    bu donanımın maliyeti yaklaşık 900 - 950 arasında bir rakam çıkabilir.
    seçtiğin parçalar güzel olmuş,
    Ancak şu crucial belleğin anakart ile uyumlu olup olmadığını araştır derim,
    Çıkan sıkıntıların büyük kısmı bellek uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

Birde asusun m3a78-emh anakartıda güzel bir anakart,
    gigabyte nin anakartıyla hemen hemen aynı, birkaç fark var aralarında
    optik ses çıkışı yok. DTS desteği yok.

Teşekkürler

Bahsettiğin Asus da hemen hemen özellikleri aynı. Hangisi uyumlu olursa onu alıcam

• bios olarak f4 yüklemiştim ses sisteminden bir türü 5.1 alamadım. f3 biosu yüklüyken böyle bir sorun yoktu.
    az önce f3 biosuna geridönmek istedim şimdi makina açılmıyor.

çözebilirmiyim yoksa anakart uçtumu.
  • uçtu geçmiş olsun.
  • yokmu dönüsü kesinmi uctu ?
  • bu anakart ile birlikte
    Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W
    2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM

ile 1080p filmlerde sorun yaşarmıyım?
  • 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM

bu ram lere gerek yok.
    800MHZ den yukarı çalışmaz Athlon ile

1080 için problem yok
  • @caution Yaşamaman gerekir diye düşünüyorum ben zira ben de yeni kurdum sistemi yalnız ben 5600 aldım sırf 1080P oynatıyorum sabahtan beri hiç falso vermedi gayey güzel işlemci kullanımı da % 40 ile 60 larda geziyor. Eski sistemimde INTELP4HT2.8GHZ %100 Oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.