benim sorum bu anakart 6850 sapphire kaldırırmı 2,1 diyo bu karta anakartda ise 2,0
çalışmıyacağını zannetmiyorum yeterki power supply in sağlam olsun pci express 2.1 veri iletimi teknolojisi en azından 2.0 gibi çalışacak eğer vatan bilgisayarın sitesinde yalan söylemiyosa
Desteklenen Teknolojiler:
14. PCI Express 2.0 x16
diyor eğer performansı seni kezmez ise gider kartı iade edersin sitenizde böyle yazıyo buna istinaden aldım vb. başka bi ürün alırsın ayrıca kasana ekran kartın sığıyo mu onada bi baq sığmazsa ekran kartı hiç kartı denemedn açıkta kalma
selam arkadaşlar bu model bir anakartım var harddisk arıza yaptı yeni almak istiyorum fakat piyasada SATA-3 harddiskler mevcut 2. TB seagete marka sata 3 alsam acaba destekler çalıştırırmı sorun çıkarmı acil yardım istiyorum...
hort olcak ama tüm yazıları okudum bende bu anakarttan alacam mecburiyetten rev 1.1 phenom x3 720 var ilk işim f12b bios güncelleme yapmak olacak herneyse soruma geçeyim bende 4tane ddr2 ram var ayrı marka felan ama çalışıyor o anakarta taksam çalışırmı bu şekilde 2-2-2-1 en düşüğü 667 mhz o yüzden 667 duraca sıkıntısız çalışır değilmi 4 slotta bu şekilde 2-2-2-1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme