Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım geçmiş olsun benimde F3 Bios Rev.1.1 Ağustos başında alındı ve montajı yapıldı. Çok şükür şimdiye kadar geç açılmanın dışında bir problem yaşamadık. Tez zamanda işinizin hallolmasını dilerim.
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı bu anakartın usb si ile ilgili.benim versiyonum 1.1.6 aydır kullanıyorum bu kartı.Hem vista sp1 le denedim hemde xp sp2 ve sp3 le 4 gb kingston belleke birşey attığımda çok yavaş atıyor.(direk formattan sonra denedim)1gb lık dosyaya 1 saat filan gösteriyor.her usb girişini de denedim aynısı oldu.Anakartın usb si eski versiyonmudur?böyle bir sorun yaşayan varmı?
  • yok haci bende olmadi
  • arkadaşlar bios güncellemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfen. saygılar
  • rev 1.1 f6d bios update

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka aN -- 20 Aralık 2008; 9:52:49 >
  • tesekkurler kaan. guncelleme yapabilmem icin format atmam şartmı? yoksa başka yöntemi varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatal.error

tesekkurler kaan. guncelleme yapabilmem icin format atmam şartmı? yoksa başka yöntemi varmı?

Hyr windows ile alakan yok.Biosa gir ayarlarını sıfırla,sonrasında gigabyte cd'sindeki bios programını kur(yada gigabyte in sitesindeki) linkten biosu indir(anakartın rev kaç? bu vermiş olduğum rev 1.1 için) sonrasında rardan çıkar bios dosyasını,update programın ile ''update from file''dan dosyayı göster(tüm programların kapalı olsun update sırasında bişey açmaya çalışma)update bitiminde sorucaktır zaten reset atsın.hepsi bu kadar :)
  • anakartım rev 1.1 doğru. çok teşekkürler kaan birazdan deneyecegim sonucu sana iletirim. tekrar teşekkürler saygılar.
  • kaan kardeş biosumu güncelledim. sana tekrar teşekkür ederim. bir şey daha sormak istiyorum

ma78gm s2h
    amd phenom 8450 2.1 ghz
    kingston 667 mhz ddr2
    300w aopen ao 300 kasa
    sapphire ati hd3650 512mb 128bit ddr3 pci-e 16x

sistemim bu fakat psu yu düşük aldıgmı düşünüyorum o yüzden ekran kartını kullanmıyorum yüksek bir psu alana kadar. reset problemi yaşamadım ama ekran kartını taktıgımda cpu ısısı biraz artmakta.

anakart ısısı 45C
    cpu 38C

larda geziyor. birde güney köprü muhabbeti var tabi onu saymıyorum.

bu sistemle biosta hangi ayarları yapmamı tavsiye edersin.

ayarlarda memory ile ilgili bir yerde 5x diye bir şey var o nedir ve benim ramlerin onunla bir alakası varmı.

tavsiyelerini bekliyorum. saygılar sunarım.
  • Bu anakartı kullanırken.Windows açılış ekranı gelirken reset atma problemi yaşayan oldu mu?Ayrıca windows kurulunu yaparken hep aynı yerde nakina reeset atıyor.
  • kaan biosu güncelledikten bir yarım saat sonra kitlendi. sadece winap ve ofis 2003 çalışıyordu. bu sabahta hiç açılmadı. ekran mozaiklkeşti falan kasa işlemci harddisk çalıştı fakat. açılışta dit sesi dahi gelmedi bende monitörün kablosunu çıkarıp açtım açıldı. sonra monitör kablosunu taktım. bir iki defa restrart yaptım olmadı şuanda çalışıyor bakalım ne olacak ne olur yardım et dostum. ekran kartı kullanmıyorum.

birde biosu güncellemeden önce açlışıtda iki kısa dit ile açılıyordu. şimdi bir kısa dit yapıyor.

ayrıca açılışta "amd data chance update to dmi" yazıyor.

ilk bios bios güncellediğimde. bana "yes achi raid" demi çalıştıracaksın diye sordu galiba. iki secenek vardı bende "no native ide" diye yazanı seçtim.

20 dakikdadır çalışıyor su an sorun yok.

teşekürederim tekrar.
  • HD3650 ile o/b ekran kartı hybrid crossfire oluyor mu?Oluyorsa nasıl?
  • anakartın üzerinden bulunan vga hd 3200 serisi olduğu için dolayısıyla 3650 ile hybrid crossfire olmuyor bendede var olur diye aldım ama olmuyormuş. ama hd 3450 ile oluyor ama bu vista ile mümkün sadece
  • Arkadaşlar,

Baktım baktım ama çözemedim -

GA-MA78GM-S2H modeli ile GA-MA78GPM-DS2H modeli arasında ne fark vardır..?
  • @fatal.error
    Biosta değiştirmeni gerektiren bişey yok.x5 olayları oc muhabbetleri ben hiç bulaşmadım.üzerindeki 3200 bile şuan bana yetiyor,hd 3450 elinden çıkar 4000serisine yönelirsin ilerde.
  • arkadaslar bende bu ana karta siparis verdim. elimde 8600gt ekran karti var. uzerindeki 3200 ile birlikte calisirmi. yoksa sadece birimi calisir. 8600 gt de HDMI cikisi yok. HDMI cikisi ile 22 monitor+tv ye bagliyacam. eger sadece biri calisirsa sadece uzerindeki 3200 yetermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dervis2007

arkadaslar bende bu ana karta siparis verdim. elimde 8600gt ekran karti var. uzerindeki 3200 ile birlikte calisirmi. yoksa sadece birimi calisir. 8600 gt de HDMI cikisi yok. HDMI cikisi ile 22 monitor+tv ye bagliyacam. eger sadece biri calisirsa sadece uzerindeki 3200 yetermi?

Güzel Arkadaşım, eski mesajları biraz okusaydın cevaplarını bulurdun. Elindeki Ekran Kartı ile Hiybrid Crossfire yapamassın bu Kart HD2400 -HD3400 Serileri ile yapabiliyor. Örneğin ben, BURADA anlatıldığı gibi HD 3450 ile çalıştırdım gayet güzel çalışıyor ikisi birlikte Yalnız Vista ile oluyor XP ile olmuyor. Bahsettiğiniz kartı takarsanız tümleşik kart çalışmaz ve çıkışlarıda 8600GT'den alabilirsiniz. Kolay gelsin.

• KAAN

tesekkur ederim. verdigin öneriler icin ati 4000 serisi mantıklı mama dedigin gibi ileride....

bu arada ekran kartım 3650 ddr3 yanlışlık olmasın. 3650 beklentilerimi şuanda pek karşılayamıyor ama idare ediyor olursa talibi vericem.

saygılar...
  • süper anakartimizdan hala bir sorun alamadim bir tek yeni fark ettim kapatinca usb mouse'un altindaki isik kapanmiyor.Birde arkadaslar Dvi baglantida sesi harici bir hoparlör sistemi olmadan nasil aktarabilirim htpc olarak kullanmaya baslicam.kablo dvi hdmi.Birde bu tek ide olayi var hdd de ide girisli dvd baglamak gerek kablo yemtiyor kasa kücük ide adaptörü varmi erkek girisli olan bulamiyorum bi türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 30 Aralık 2008; 1:29:28 >
  • paduwan bendede Usb Mouse ışığı sürekli yanıyor kapalı olmasına rağmen gerçi mouse kablolu olduğu için önemi yok. DVI bağlantıda sesi ayrı bir kablo ile iletmeniz gerekiyor zira biliyorsunuzdur DVI ve VGA kablolar yalnızca Video'yu iletiyorlar. Ide bağlantıdan bahsetmişsiniz, bendede aynı şekilde sistemin bulunduğu HD IDE'den bağlı aynı zamanda DVDRW'de bağlı tabii HDD Master DVD Seconder olarak bağladım. Tek IDE kablo ile ikisi çalışıyor. Bilmem anlatabildimmi! Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.