Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "paduwan" bendeki sorunda ısınmaydı. ama normalmiş aopen ao 300w psu vardı. hig power kullanıyorum bu gün itibariyle sıcaklıklar aynı değişsen birşey yok. yani bu gayet normal.

"tarkanaslan" bende phenom 8450 2.1 kullanıyorum. yani işlemcin ne olusa olsun "acchi" modunda sorun var. "native ide" yapınca problem kalmıyo. mecburen "native ide" olarak kullanacaksın. buradaki herkez öyle yapıyor. yalnız bir şey sorucam. m3a kullanıyorsun sanırım. imzada öyle yazıyor? ilk bende m3a almıştım. ama ısınma sorunu cıkardı. cpu 80 dereceyi buluordu. ekran kartıda asusutu çemediğim kalmadı 1 ay noyunca. sende aynı sorunu yaşıyormusun?
  • ben cözdüm su an sorunu kasaya iki tane daha fan bagladim bi yukardan bi arkadan.sicakliklar 30a kadar düstü.
  • Benim de çekmediğim kalmadı o karttan.
    En sonunda o kartı sattım ve üzerine para koyarak bu kartı aldım.

Ondaki sorun çok acayipti..
    Ekran kartının driver yüklediğim zaman donmalar, kilitlenmeler oluyordu...
    Standart driver ile bir sorun yaşamıyordum..
    Kafam çok bozuldu ve onu sattım bu akrtı aldım...

ilk günden çok hoşuma gitti..Vista kurdum.
    Bir de hyprid crossfire yaparsam çok süper olur...Ekran kartım da HD 2400

Bu konuda da yardım ederseniz çok sevinirim...
  • aynen... daha fazla anlatmaya hiç gerek yok "tarkanaslan" bir daha asusu kapıdan içeri sokmam. . yalnız şu ısınma problemi var kartta. arkadaşlar 30 a düştügünü söyllüyor sıcaklıgın. kapakta. bir 8'lik birde 12'lik fan var. arkadada birde eksoz. hadi psudan dedik. gittik high power 500w aldık. yine aynı. ama bir tek değişiklik oldu. yükten çıktıktan sonra çok hızlı soğuyor. 35'e düşüyor sıcaklıklar ( güney köprü 80c o hariç).

sonuç olarak "tarkanaslan" napıyoruz. asusmu???? boşver gitsin. tam problem.

hybird crossfire için ekran kartın uygun. vistada var. biostan bir kaç ayarla. ccc'den ayarlanabiliyor. forumda kalmaya devam et. arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. bende. hybird crossfire yapmak için hd 3650 aldım ama olmuyormuş. elimde patladı. satıcam ama satamıyorum maalesef. öyle kullanıyorum.

• Bende aynı şeyleri söylüyorum Asus için...

Şimdi sıra hyprid crossfire yapabilmek için gereken ayarların hangileri olduğuna geldi...

Umarım yapan arkadaşlar yardımcı olurlar bana.

Cevaplarını bekliyorum.

İşten çıkmadan cevap gelirse eve gidip hemen deniyeceğim....

Şimdiden teşekkür ederim...
  • hybird crossfire nasil oluyor onboard ekran karti ile hd4650yi yapabilirmiyim.
  • bu anakart nasıl ve cpu yu nasıl soğutucam ben bir bilgisi olan varmı. kasa fan manyağı oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

hybird crossfire nasil oluyor onboard ekran karti ile hd4650yi yapabilirmiyim.

4650 OLMUYOR MAALESEF
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatal.error

bu anakart nasıl ve cpu yu nasıl soğutucam ben bir bilgisi olan varmı. kasa fan manyağı oldu.

kasada 2 fan var cpuda 1 ekran kartinda 1 bide psu toplam 5 fanim var anca soguyor.simdi bende iyi bir islemci sogutucusu ariyorum

simdilik Arctic Cooling Freezer 64 Pro bunu buldum.cogu kisi ilk basta macun sür temizle diyor.senin sicakliklar kac derece

birde kasan büyükse benimki 13 cm olmadi SUNBEAM Core Contact Freezer önermis cogu kisi 14 cm yüksekligi var ama.

aesy tune ile ölcümleri daha saglikli elde edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 24 Ocak 2009; 17:17:43 >
  • sistem boşta

Anakart 43 °C
    CPU 40 °C
    GPU dioda 39 °C
    SAMSUNG HD250HJ 36 °C
    sb 700 88 °C

yük altında

Anakart 51 °C
    CPU 48 °C
    GPU dioda 42 °C
    SAMSUNG HD250HJ 40 °C
    sb 700 102 °C

bu verileri everestten bakarak elimle yazdım. sadece güney köprüyü hardware monitörden yazdım.

kasa aopen ao 300. psu 500w high power
    işlemci:amd phenom 8450 2.1
    ekran kartı: sapphire hd 3650 512mb 128bit gddr3 pci-e

kasa kapağında;
    tam ekran kartının karşısında 8cm kasa fanı
    onun tam üzerinde. işlemci ile güney köprü üzerine gelecek şekillde 12cm fan.
    ayrıca arkada 12cm eksoz fanı bulunmakta.
    bunun haricinde psuda 12 cm lik. ekran kartında ve işlemci fanları buluınmakta.

artık fan takacak yer kalmadığı için takamıyorum maalesef. kasayı uğultu götürüyor.
    sizce bu veriler normalmi şimdi?

• beyler bu anakartın onboard ekran kartı ile nba 2k9 nasıl oynanır oynayan var mı ? amd sistem toplayacağım inşallah da ekran kartını sonra mı alsam ob. ekran kartı şu naki oyunları medium da falan oynatır mı ?
  • yukari tarafi okursan Ka an bu konuda aciklama yapmis
  • biliyorum sende oku
  • slyman_b'ye dedim haci onboard ekran karti icin oyunlari sormus
  • ben göremedim ya bilen varsa bi söylesin bu hd3200 kartı oyunlarda nasıl

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 24 Ocak 2009; 19:05:02 >
  • arkadaslar bende bu ana kartdan aldim . bildiginiz gibi bu anakartin bir tane ide takma yeri var. benim HDD ve DVD de ide. ikisini ayni yere bagladim.HDD yi gormuyor. sata hdd mi almam gerekiyor. neyapmaliyim? acil yardimlarinizi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dervis2007

arkadaslar bende bu ana kartdan aldim . bildiginiz gibi bu anakartin bir tane ide takma yeri var. benim HDD ve DVD de ide. ikisini ayni yere bagladim.HDD yi gormuyor. sata hdd mi almam gerekiyor. neyapmaliyim? acil yardimlarinizi bekliyorum

bağlantı yollarını ayıracaksın. mesela; dvdyi master yap, hdd'yi slave.
  • bendede iki ide var harddisk ile dvd cok bela fatalin dedigi gibi yap olur bende oluyor yani.bu arada i-cool programi anakartin cdsinden cikiyor ve bu programda benim islemci hep 5. seviyede bostayken bile ne bicim is bu
  • tesekkurler cevabiniz icin
    peki biosa nasil gircem biosa giremedim.
    biostan yapacam demi o ayari?
  • paduwan o program hikaye. bende denedim. sen hiç bir işlem yapmayacaksın ki işe yarasın. bir arkadaş amd nin cpu programı var. işleme göre performansı ayarlıyor demişti ama. ben çok ugraştım. öyle bir yazılımı bulmak için ulaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.