Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta dogru söylüyorsun çok paramızda yok sacalım dimi. bişey daha sorayım bari sana. bu athlon kullanan adamların bus speed benimkinden yüksek. benimki cpuz'de 200.4 görünüyor. sende kaç. normalmi bu?
  • şimdi sonuc olarak bu anakartlar ile toshiba tv lere hdmi den goruntu
    verebilenler hangisartlarda hangi kartlarla oldugunu soylerlerse yane ekran kartı olarak
    yazabilirlerse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CMteria

şimdi sonuc olarak bu anakartlar ile toshiba tv lere hdmi den goruntu
    verebilenler hangisartlarda hangi kartlarla oldugunu soylerlerse yane ekran kartı olarak
    yazabilirlerse sevinirim

önceki sayfalarda bu kart ile toshiba lcd tv mi 640x480 piksel goruntu uzerine cıkamama sorununu bir şekilde nasıl hallettiğimin yazıları mevcuttu fakat cok detay yazamamıştım..tabi zaman gecti ve format attım h.sonu makinaya.Görüntü alamama sorunu beni tekrar beni ugraştıracakmı diye düşünmüştüm.ama bu sefer vista ultimate 32 bit kurdum..direkt hdmi ile tv ye takınca direkt goruntu aldım..ses icin hdmi surucusunu indirdim ve onlada hemen ses aldım..sorun yaşayan arkadaslar vista ultimate kurabilirler..
  • vista ultimate kurabilirler.. Arkadaşlar XP ile çözünürlük (1920x1080) konusunda sorun yaşayanlar hiç düşünmeden Vistaya geçsinler zira benimde başıma geldiği için söylüyorum.
  • arkadaşlar internetim arada bir gidip geliyor ,,modemi kapatıp actıgımda sorun halloluyor ama bunun sebebi nedir ,, bu anakartla böyle bir problem yaşayan var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigfo

arkadaşlar internetim arada bir gidip geliyor ,,modemi kapatıp actıgımda sorun halloluyor ama bunun sebebi nedir ,, bu anakartla böyle bir problem yaşayan var mı acaba ?

Bunun sebebi Net'in kaynağıdır büyük ihtimalzira tam 6 Ay oldu kullanıyorum hiç böyle bir şey olmadı.
  • modem ile alakali bende bir sorun yasamadim daha.Arkadaslar bu kuzey köprüsü sicakligi icin küzey köprüsü sogutucusu satiyorlar su resimdeki gibi
     Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya
    bu ise yararmi arkadaslar deneyen varmi? yada surdan birtane önerebilirmisinizhttp://geizhals.at/?cat=coolchip

Ben su modelinihttp://geizhals.at/a196996.html
    düsünüyorum cok methini okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 19 Ocak 2009; 1:23:26 >

• Aldığımdan beri ilk defa Vista kurdum dün.oldukça memnun kaldım gerek oyunlardaki performansından(hd3200'ün)gerek sistem hızından.tek yaşadığım şey lanet realtek ob ses kartının kullandığım programlarda sorun çıkarmasaydı.sistem toplamak isteyipte ekran kartını sonraya bırakıcak arkadaşlar için tavsiye ediyorum bu anakartı.
  • "kaan" hangi vista sürümünü kurdun?
  • Ultimate 32 bit denedim.oyunlarda bile şu hd3200de çok güzel fark gördüm.Ekran kartı iyiki almamışım ama sağlam bi monitör almanın zamanı geldi.Tavsiyelere açığım
  • "kaan" elimde mevcut 32bit premium var ama; 32 bit ultimate'den farkı ne olabilir sence? şuanda hd3650 den istediğim performansı pek alamadım acaba sebebi xp mi?
  •  Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya

burdaki isi verileri dogrumudur arkadaslar?
  • hımm. valla sen en güzeli everst ile ver değerleri. sanırım temp2 güney köprü. ama diğerleri fazla gibi. birde biostan baksana. orada kaç gösteriyor. bu şekilde biraz fazla gib değerler.
  • bu veriler tam gta4ü oynadiktan sonra aldim ilk acilista normal hepsi.Ekran kartida onboard kullanmiyorum ona ragmen ucuyo isi.
  • harici ekran kartın varsa yük altında ısı artabiliyo. ekran kartın. ve psu ne onlarıda yazabilirmsin? buna benzer bir sorun bende yaşıyorum.
  • psu 500w ekran karti hd4650 gainward .sendeki sorun nedir tam olarak?
  • Temp3'e takılıp kalma.o hiç olmamış gibi davran kullanan herkeste mevcut o bi sorun çıkmaz.diğerleride normal görünüyor oyun akabininde
  • biliyorum genel sorunda pc kapaniyor bazen everest ultimate ile baktim o kadar yüksek cikmadi sicakliklar

everest ile oyundan önce

oyundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 22 Ocak 2009; 16:23:01 >

• Merhaba arkadaşlar...

Dün itibariyle GA-MA78GPM-DS2H aldım.X3 8450 ile kullanıyorum.4 Gb Ram var..

Şu an için bi sorun yok..

Ancak On Chip Sata Type kısmını Native IDE yapmazsam DVD Writer göremiyorum.

Sebebi çözümü ne olabilir...

HDD ve DVD Writer Sata olarak bağlı...

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.