Şimdi Ara

Gigabyte MA78GM-S2H kullananlar buraya (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
5
Favori
97.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tesekkur edrim akkaynak. psu kafama çok takılmıştı bir kaç gündür içim rahatladı baya.
  • birde arkadaslar 78gm s2h da dts connect ozelligi vardı netten indirdigim dts ses dosyaları gercekten cok farklı
    bi tat veriyordu ancak yeni aldıgım gpm ds2h anakartı taktıgımda side port lu olan model yani ses ayarlarından dts
    buttonunun yo0k oldugunu farkettim kutusunu aldım elime baktım baktım kutusunda dts yazısını gormedim

logitech z 5500 ler onceki kartta dts ye getirdigimde hemen tanıyor dts ikonu beliriyordu spk ların kontrol panelinde z 5500 deki
    su anda dts luksunden oldum ilgilenen arkadasların haberi olsun .

bu arada yine gpm de f1 biosdayken uma ve sideport+uma vardı o/b bios osellikleri olarak f2 biosa gectigimde biosda bu kısma sadece
    sideport secimininde geldigini farkettim yani dual ddr ozelligini iptal etmeden sistem bellegini hiç bolmeden 128 mb side port ile vga
    ozelligi konmus ancak sadece sideport ile boot ettiginde verifying dmi pool data dan sonra surekli reset dongusune giriyo makina her seferinde
    aynı yerde sideport+uma yapınca duzeliyo

ben bi anlam veremedim gigabyte turkiye sitesine ve global support adreslerine mail attım hem bu durumu hemde toshiba tv lerle yasanan
    uyum sorununu bakalım tv icin banada ozel bios yollarlarmı ve diğer konu hakkında ne derler cevap geldiğinde buraya yazarım sağlıcakla

• pes 2009u oynayan varmi onboard ekran karti ile
  • GPM de DTS özelliği yerine DHT özelliği varmış:

http://www.gigabyte.com.tr/global/tr/pages/mb_080421_amd780g/data/tech_080421_amd780g-overview.htm

http://www.gigabyte.com.tr/global/tr/pages/mb_080421_amd780g/data/tech_080412_amd780g-model.htm

DTS Connect (Yalnızca mATX)
    DTS Connect Özelliği, mükemmel ses efektleri aracılığı ile eşsiz sinema keyini bilgisayarınız aracılığı ile yaşamanızı sağlayacak.(Only for GA-MA78GM-S2H)

Dolby Home Theater® - Enjoy a Rich Home Theater Surround Sound Experience
    Dolby Home Theater places listeners in the middle of the action, giving their PCs a powerful set of tools to deliver a cinema-style experience in vivid surround sound. (Only for GA-MA790GP-DS4H, MA78GPM-DS2H)

Delivers vivid surround sound for music, movies, and games, using two to eight speakers or any set of headphones.

Designed to automatically deliver the best possible listening experience

quote:

Orjinalden alıntı: CMteria

birde arkadaslar 78gm s2h da dts connect ozelligi vardı netten indirdigim dts ses dosyaları gercekten cok farklı
    bi tat veriyordu ancak yeni aldıgım gpm ds2h anakartı taktıgımda side port lu olan model yani ses ayarlarından dts
    buttonunun yo0k oldugunu farkettim kutusunu aldım elime baktım baktım kutusunda dts yazısını gormedim

logitech z 5500 ler onceki kartta dts ye getirdigimde hemen tanıyor dts ikonu beliriyordu spk ların kontrol panelinde z 5500 deki
    su anda dts luksunden oldum ilgilenen arkadasların haberi olsun .

bu arada yine gpm de f1 biosdayken uma ve sideport+uma vardı o/b bios osellikleri olarak f2 biosa gectigimde biosda bu kısma sadece
    sideport secimininde geldigini farkettim yani dual ddr ozelligini iptal etmeden sistem bellegini hiç bolmeden 128 mb side port ile vga
    ozelligi konmus ancak sadece sideport ile boot ettiginde verifying dmi pool data dan sonra surekli reset dongusune giriyo makina her seferinde
    aynı yerde sideport+uma yapınca duzeliyo

ben bi anlam veremedim gigabyte turkiye sitesine ve global support adreslerine mail attım hem bu durumu hemde toshiba tv lerle yasanan
    uyum sorununu bakalım tv icin banada ozel bios yollarlarmı ve diğer konu hakkında ne derler cevap geldiğinde buraya yazarım sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 12 Ocak 2009; 10:00:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

pes 2009u oynayan varmi onboard ekran karti ile

evet çok kötü sayılmaz... Ama onboarddan diğerlerinde hiç verim alamadım. Grid de mesela çok kötüydü. Crysisten bahsetmiyorum bile. Bioshock ta 5fpslerde dolanıyordu. HD4670 aldım. Rahatladım.

Kullandığım sistemde 5200 işlemci ve 2gb ram var..
  • önceki sayfalarda bu kart ile toshiba lcd tv mi 640x480 piksel goruntu uzerine cıkamama sorununu bir şekilde nasıl hallettiğimin yazıları mevcuttu fakat cok detay yazamamıştım..tabi zaman gecti ve format attım h.sonu makinaya.Görüntü alamama sorunu beni tekrar beni ugraştıracakmı diye düşünmüştüm.ama bu sefer vista ultimate 32 bit kurdum..direkt hdmi ile tv ye takınca direkt goruntu aldım..ses icin hdmi surucusunu indirdim ve onlada hemen ses aldım..sorun yaşayan arkadaslar vista ultimate kurabilirler..
  • Bende bugün dayanamadim gainward hd4650 1gb ddr2 ekran karti aldim iyi mi ettim bilmiyorum ama.Hd3850 512mgbda vardi bu daha cazip geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hodoras

quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

pes 2009u oynayan varmi onboard ekran karti ile

evet çok kötü sayılmaz... Ama onboarddan diğerlerinde hiç verim alamadım. Grid de mesela çok kötüydü. Crysisten bahsetmiyorum bile. Bioshock ta 5fpslerde dolanıyordu. HD4670 aldım. Rahatladım.

Kullandığım sistemde 5200 işlemci ve 2gb ram var..

Ne yaptın yahu öldürdün ob'yi. pes2009 high'ta oynuyorum cillop gibide oynanıyor.bioshock grid belli başlı bi kaç özelliği kapatınca gayet akıcı oynanıyor.crysiste medium'a yakında oldukça iyi bende.dead space'i oldukça yüksek grafikte bitirdim.Bi çok oyundada sona dayamadıkça grafikleri oldukça akıcı oynatıyor.5200 2gb ram var bendede.

• pes 2009 bendede onboard ekran kartinda 2gb ramle en yüksek cözünürlükte oynaniyordu.Gta 4 cok takiliyordu fakat cod 5te 800 600 de kasmiyordu
  • F7 çıkmış CPU ID Update yazıyor ne işe aradığını bilen varmı ?
  • bende SAPPHIRE ATI HD 4850 512MB 256BIT GDDR3 almayı düşünüyorum ama. aopen ao 300w psu ile 3650 bil zorlanıyor. ve böylellikle birde psu masrafı çıkıyor. yani 350+170 e mal olucak. şu an beklemede. hd 4850 kulanan varmı arkdaslar?
  • OCZ FATAL1TY 2GB 1066MHz DDR2 DUAL KİT (2x1GB) – OCZ2F10662GK

Teknik Özellikler:
    2GB Dual Channel Kit - 2 x 1024MB
    1066MHz DDR2
    2.1V'da CL 5-5-5-15
    Unbuffered
    Fatal1ty XTC Isı yayıcı
    240 Pin DIMM
    Ömür Boyu Garanti
    EVP (Artırılmış Voltaj Koruması): 2.15V
    Ürün Kodu : OCZ2F10662GK

bu rami taksam 1066 mhz olarak çalışırmı "kaan"
  • Bilgim yok Fatal. Sitesindeki desteklediklerinden baktın mı ?
  • baktım ocz yok ama, listede "corsair dominatör 2048" var! "OCZ FATALITY" ile özellikler aynı sadece su kafamı karıştırdı. "2.1V'da CL 5-5-5-15" "EVP (Artırılmış Voltaj Koruması): 2.15V" diyor.(2.15V ne ki?) yani bizim anakartın slotları 2.1 volt bildigim kadarıyla. benim düşüncem 2.1 volt ise sorun yoktur değilmi kardeşim. yani bu ram bu anakartta 1066mhz ile çalışırmı?
  • incelemene göre çalışır görünüyor.denemek lazım,bişey diyemiyorum tam olarak:)
  • yani :) denicem ama. kingston hyper gibi elimde patlarsa. bak o zaman sen. zaten maddi durum sakat :) ekran kartı alayım diyorum psu lazım. sadece psu alsam ekran kartı alamam. ufffff. en iyisi bu rami almak diyorum. valla ben son bir risk daha alıp deneyecegim. inşallah hyper gibi olmaz.
  • ne iş yapıyorsun kaan? :). ben bir sorun olunca kaan diye yırtınıyorum ama :)... seni herzaman yakalayamıyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bafbaf

F7 çıkmış CPU ID Update yazıyor ne işe aradığını bilen varmı ?

yeni çıkan PhenomII cpu ları desteklemesi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatal.error

yani :) denicem ama. kingston hyper gibi elimde patlarsa. bak o zaman sen. zaten maddi durum sakat :) ekran kartı alayım diyorum psu lazım. sadece psu alsam ekran kartı alamam. ufffff. en iyisi bu rami almak diyorum. valla ben son bir risk daha alıp deneyecegim. inşallah hyper gibi olmaz.

alma o halde.ztn yeterinde bir makinaya sahipsin.niçin masrafa sokuyorsunki kendini ne kadar bir fark oluşcakki ? gözünüz doysun yahu 2gb 800mhz ram,5200 işlemci ile aylardır kullanıyorum takviyelik ne durumu var yahu daha )))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ka aN

alma o halde.ztn yeterinde bir makinaya sahipsin.niçin masrafa sokuyorsunki kendini ne kadar bir fark oluşcakki ? gözünüz doysun yahu 2gb 800mhz ram,5200 işlemci ile aylardır kullanıyorum takviyelik ne durumu var yahu daha )))

doğrusun. ne diyeyim. senden farkım sadece işlemci. phenom 8450 2.1. birde sapphire hd 3650 512 mb 128 bit gdd3. onu sayma bi işe yaradıgı yok zaten boşa paraymış.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.