Şimdi Ara

Gigabyte RTX 3080 Tİ Bazen Görüntü Veriyor Bazen Vermiyor Yardım Edin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Görüntü yakalayamıyorum denk gelmedi o yüzden test yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 9 Şubat 2022; 18:35:56 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Başka sistemde denendi sorun aynı devam ediyor. Anakarttaki VGA ışıga yanıyor iki bilgisayarda da

• furerg kullanıcısına yanıt

Bios switch özelliği var. Switch'i silent yazan bios'a getirdim yine çözülmedi sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 9 Şubat 2022; 18:38:41 >
  • furerg kullanıcısına yanıt

Birde switch'i bilgisayar kapalıyken diğer bios'a geçirdim sonra bilgisayarı açtım. Bilgisayar açıkken mi yapmam gerekiyor acaba ?

• Amazon.de'den RTX 3050 aldığım dönemde bu konuya denk geldim. Kart daha gelmedi gelmesine de çok var ama tirsmadim değil.

Sorununuza gelince baya bir şey denemissiniz. Umarım sorununuz çözülür. Firmaların yurtdisindan alınma diye mallarının arkasında durmaması kabul edilebilir değil, sorsan global bir firma olmakla ovunurler. Apple Microsoft gibi firmalar dünyanın neresinden alırsanız alın en az bir yıl garanti veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

Komik olan ise Gigabye, MSI, Asus ve Kartı aldığım Newegg Amerikada Aynı cadde üzerindeler yürüyerek 5 er dakika mesafe. Gigabyte ilk başta fatura attığım halde diyorduki aldığınız tedarikçinin bize göndermesi lazım.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

Sizin aldığınız üründe zaten 2 yıl garanti mevcut. Amazon.com ( abd), amazon.jp , newegg gibi yerlerde 1 ay garanti oluyor.

• Gigabyte en son diyorki;

Amerikada yaşayan yani orada ikameti olan bir adres istiyor benden. Ben ürünü Gigabyte'a Amerikaya göndericem onlar onarım ya da değişim yaptıktan sonra kartı bu Amerikadaki adrese gönderecek. Bende o arkadaştan teslim alıcam. Olay bu şekilde yardımınızı bekliyorum.

Kargo git gel ücretleri gidişte ve dönüşte artı gümrüğede takılırsa pahalıya geliyor. Amerikan postam sitesi ile görüştüm. Ürün tamire dahi gitse dönüşte ürünü aldığınız fiyat üzerinden %20 gümrük vergisini ödemeniz ve kargo ücretini ödemeniz gerekecektir dedi.

Elden götürüp orada garantiye gönderecek bir arkadaşa ihtiyacım var. Oradaki şehir içi kargoyu karşılarım. Bunun dışında belli başlı miktarları karşılarım.

Amerikada Bir Yakını Ya da Kendisi İkamet Eden Var mı ? Ekran Kartı Garanti Konusu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Yardımcı olabilecekler linkteki konum üzerindende yazabilirler. Şimdiden teşekkür ederim

• ***@rmour*** kullanıcısına yanıt

Ben o 1 ayı buradaki hepsi burada da vs 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iade gibi olduğunu düşünüyordum ilk başta. Kartında kolay kolay bozulacağına ihtimal vermiyordum salakça bir riske girdim. 3 ay dayandı kart oyun oynarken. Mining yapsam patlayacaktı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 9 Şubat 2022; 19:49:47 >
  • ***@rmour*** kullanıcısına yanıt

Bilmiyordum, bilgi için sagolun.

• Ben de farklı bir oyun oynarken aynı sorunu yaşadım. Kullandığım kart 5600xt, driverı yeni güncellemiştim. Görüntü gitti ama sesler geliyordu. Restart sonrası vga ledi yandı anakartta aynı şekilde.
    2 3 deneme sonrası LED söndü ve normal şekilde açıldı. Açıldıktan sonra her zaman kullandığım AMD uygulaması sistemde driver bulunamadı/driver bozuk gibi bir hata verdi. Eski versiyon driverlardan birini yükledim sorun yok 1 haftadır.
    Ben topu PSUya atmıştım biraz eski olduğu için ama onunla da pek bir alakası yok sanırım.
    Umarım çözersiniz problemi.

• filozof1281 kullanıcısına yanıt

Ben sistem açıkken değiştirmeyi denemedim hiç, belki oluyordur.

• ibo-wan kullanıcısına yanıt

New world alakası yok firma açıklama yaptı çoktan sorun evga kartlarda öyle olsa arkadaşım çıktığı günden bu yana oynuyor.

webtekno
    New World Hakkında EVGA ve Amazon’dan Açıklama Geldi
    https://www.webtekno.com/new-world-evga-amazon-aciklama-h112702.html

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.