Ekran kartı temas kesiyor olabilir, başka bir pci-e slotuna tak. ayrıca o parçalara keşke 12900k alsaymışsın be olm |
Gigabyte RTX 3080 Tİ Bazen Görüntü Veriyor Bazen Vermiyor Yardım Edin! (4. sayfa)
-
-
Valla oyunlar kart bozuyor diye bir şey varsa bu durum genel olarak sıkıntı bir durum. Mantıken bozmaz diyor insan ama şuan bozuk driver ile battlefield 2042 oynarken başıma bu geldiği için bilemiyorum. BF2042 Oynarkenki o son driverın bozuk olduğuda kabullenilmiş Nvidia tarafından ama Nvidia ya sorarsan driver donanım bozmaz diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 9 Şubat 2022; 11:48:55 > -
Ondan kısa bundan kısa alınmaya çalışılan bir sistem dolar böyleyken. Bir tık işlemciden kıstım ekran kartına yatırım yaptım oyun oynadığım için. Ondada patladık
-
Ekran kartı temas kesiyordur kanka, bilgisayar açıkken ekran kartını pcie slotundan çektiğin zaman aynı şekil sesler gelmeye devam eder, görüntü gider ve fanlar son hız çalışır. elektrik / ısı gibi bir sorun olsa böyle sıkıntı çıkarmaz
-
hocam notmal calıstıgı voltaj aralıgında sabıt voltaj gırersınız.Sabıt voltaj ıle duzgun calısırsa boost yapmasında sıkıntı vardır.Bırde kartınıza fızıksel bı destek varmı kasada anakata monttajda duzgun duruyormu guc kabloları ve kartın agırlıgı asagıya dogru kartı cekıp temas sorunu yapmasın
-
Bu temassızlığı neden yapar Ekran kartı sağ tarafta o klipsi kapanana kadar otumuş durumda sol taraftanda kasaya vidalama yerine sıfırlanmış şekilde oturmuş durumda. Yani daha bastırsam girmiyor. Hadi bu bilgisayarda temassızlık yaptı diğer bilgisayardada mı temassızlık yapıyor anlamadım ki
-
Aşağı doğru çekilmesi zor kartın hem normal kasaya vidalı hemde sağ alt taraftanda ROG Helios kasada ekran kartı desteği için bir aparat var kart kaymasın diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 9 Şubat 2022; 15:24:46 > -
madende uzun süre yüksek sıcaklık altında kaldıysa yapar hocam, nvidia mat-mods ile test edilmesi gerek.
-
am4 platformuna ılk gectıgımde m2 ssd yı bır gordu bır gormedı ramler dusuk hızla calıstı bır turlu belıtılen hızlara cıkmadı anakartı bıos guncelledıkce gunden gune sorunlar cozuldu.Imkanınız olursa anakartın bıoslarını bır bir deneyın sadece son halını denemekle yetınmeyın.
-
bilmem, anakart slotu bile bozuk olabilir. bende aynı sorun olduğunda çıkarıp tekrar takmıştım, düzelmişti
-
Ekran kartinda 2. Bios vardir ona geçmeyi deneyin. Bakalim düzelecek mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun çok üzücü bir durum aslında bu davalık bir durum olabilir yurtdışından alınmış olsa bile üretici 2 yıl destek vermesi gerekir sonuçta senin markanı tercih ediyor satın alıyor sen ufak arızada yarı yolda bırakıyorsun veya satıcı firma ödeme ekranında uyarı gösterip aldığınız ürünün RMA desteği yok kabul ediyormusunuz gibi müşteriden onay alarak ilerlemesi gerekir.
bana kalırsa ekran kartı gitmiş dostum güç bileşenlerinde sıkıntı var gibi 3080-3090 gibi gpu'lar çok güç çekebiliyor
Psu konusunda da şüphelerim var her ne kadar asus strix yazsa'da detaylı bir incelemesini bulamadım bu modelin
-
Geçmiş olsun, Newegg'den EVGA harici başka marka GPU alınması sıkıntılı bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Şubat 2022; 17:16:35 > -
Sadece oyun amaçlı kullanıldı
-
Başka bilgisayarda denendi
-
Denedim düzelmedi
-
Gigabyte ile son mesajlaşmamda yurtdışından alınan ürünlerin riskleri vardır diye kendilerini kurtarıyorlar. Onun dışında PSU bilmiyorum 3 aydır bir sıkıntı yoktu 3 aydırda aynı aynı oyunları oynuyorum yani Farklı bir zorlama yaptığımı düşünmüyorum. Bu olay olurkende Battlefield 2042 oyuyordum. Twitchde yayın veriyordum bu sırada gitti. Şuan hala aynı PSU ile apudan görüntü alarak kullanıyorum. bilemiyorum PSU mu bozdu kartı anlamak zor.
-
oyun oynamak ta geçerli hocam, nvidia mats testi yapın ardından mods testi de yapın çipte ya da ramlerde bir problem varsa ortaya çıkacaktır
-
Başka sistemde denemeden net belli olmaz gibi.
-
Kartın üzerinde bios switch özelliği var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X