Ekran kartının kendisi otomatik yapıyor. En yüksek çıkabileceği frekansı düşürmen lazım. 2000'e çıkıyorsa mesela sen 1800 ayarla. Kart yurtdışına gönderebilir, vergisiz olarak. |
Gigabyte RTX 3080 Tİ Bazen Görüntü Veriyor Bazen Vermiyor Yardım Edin! (3. sayfa)
-
-
Şuan karttan görüntü alamıyorum denk gelmiyor o ayarı denemem için önce görüntü yakalamam lazım o da her zaman denk gelmiyor. Denk gelirse denerim nasıl yapıcam o ayarı. Kartı nasıl yurt dışına vergisiz göndericem. Gigabyte ile son görüşmemde benden Amerikadan adres istiyor. Ancak bu şekilde size yardımcı oluruz gibi yazmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 8 Şubat 2022; 19:9:37 > -
Ekran kartını farklı bir bilgisayara takın. O bilgisayarda da sıkıntı çıkarıyorsa uğraşın. Sorun psudan veya anakarttan kaynaklı olabilir.
-
Cevabınıza anlam veremedim. Farklı bir bilgisayardada aynı sorun oluyorsa PSU dan ya da anakarttan kaynaklı nasıl bir sorun olabiliyor. Sonuçta farklı bilgisayar farklı anakart ve farklı psu demek. Sizin demenizle diğer bilgisayardaki anakart ve psu da bozuk gibi oluyor. Ve zaten farklı bir bilgisayarda denedim aynı sorun devam ediyor. Ama apudan görüntü alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 8 Şubat 2022; 19:35:54 > -
amerikan postam mı ne vardı o site ile irtibata geçebilirsiniz belki yardımcı olurlar fakat o akrtı gönderip geri getirmesi ekstra gümrük vs derken baya bir pahalıya patlayabilir
-
bu oyundan da bahsediliyor linklerdeki cevaplarda...
pcgamerFresh reports suggest New World is again helping brick expensive Nvidia GPUshttps://www.pcgamer.com/new-world-making-gpus-unwell-again/o sayfadan alıntı:
@filozof1281 siz bu oyunu oynamıyorsunuz biliyorum, sadece bilgisi olmayan arkadaş varsa ve oynamaya niyetleniyorsa diye paylaştım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 8 Şubat 2022; 20:19:24 >
-
Newegg ve Amazon.com almıyor ürünleri topu üretici firmaya atıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun ekran kartında farklı pc dede yapıyorsa başka anlam yok.
ama sorun neden oldu dersen bence oyundan kaynaklandığı kesin. üstte diğer mesajımda da demiştim bende dediğin gibi oldu birden görüntü gitmesi v.s
-
2 tane farklı yerde daha yazılmış google da aratınca çıktı karşıma bunlarda benzer sorunlar yaşamış ingilzce siteler
(1/2) AORUS MASTER 3080 - Black scre | NVIDIA GeForce Forums
-
Geçmiş olsun hocam. Gigabyte nin 3000 serisinde termal kalitesizlik diz boyu olduğu için bu tarz şeyler çok olmuştu. Zamanında 3080 master almıştım ve kartın vram sıcaklıkları oyunlarda bile 100 derece üzerine çıkıp bana drop yaşatıyordu. Kendım termal padleri yenıleyıp hemen elden cıkarmıstım.
Kayseride bır arkadasım var ekran kartı tamir eden yapabılır mı bılmıyorum... Sorarım sizin için bana konu da ki gibi açıklayıcı yazarsanız bir soralım kendısıne.
-
benim başıma şöyle bir durum geldi. palit rtx 3080 almıştım kısa bir süre sonra görüntü gidiyor ama arka planda işlemler devam ediyordu. ekran kartını yerinden söküp takınca çalışıyordu neyse bir kaç ay idare ettim. sonra tümden gitti görüntü ve garantiye yolladım cihazı. mosfet yanmış değiştirip gönderdiler. belki aynı durum olabilir.
-
ekran kartı ile uğraşın anlamında dedim.
-
Anladım forum forum geziyorum net bir çözüm bulamadım zaten artık ara ara yakaladığım görüntüyüde yakalayamıyorum karttan kolay kolay.
-
Konu ile alakası yok ama. AC origin oyunu ilk çıktığında benim laptoba kurmuştum. Oyun içinde ses gitmişti. Nedensiz bir şekilde bilgisayarın ses kartı bozulmuştu. O günden beri laptobun ses kartı çalışmıyor. Bir kaç yere götürdüm uygun çıkma parça bulamadıkları için hala harici cihaz kullanıyorum. Yani programlarında sisteme zarar verme ihtimali var düşük ihtimal bile olsa bence.
Geçmiş olsun size de bu günlerde bende yurtdışından ekran kartı bakıyordum. Aklıma kurt düşürdünüz.
Daha önceden WD 1 TB hdd vardı yurdışı ürünü, çalıştığım yer almıştı. Bozuk olanlar vardı. Direkt yurtdışı WD ile görüşmüştük tabi ingilizce. Fatura filan istememişlerdi zaten seri numarası vardı. Türkiye de çalıştıkları bir lojistik firmasıyla göndermiştik ücretsiz. Bir kaç ay sonra üst modelleriyle değişim sağlamışlardı. İsterseniz görüşün. Sonuçta parayı sokaktan toplamıyoruz bugün yapsanız bile garantisi bittikten sonra arıza vermeyeceğini tahmin edemeyiz.
-
hocam oncelıklı olarak gecmıs olsun.3 sey denemızını tavsıye edecegım 1.olarak ekran kartının overclok menusunden sabıt voltaj verın ekran kartı kendı kendını boostlayıp kıtlıyor olabılır.2.olarak son surucu ıle degılde saglam oncekı surucu ıle denemenızı tavsıye edecegım
3.olarak işletim sistemi sorunu olabilir ubuntuda deneme ımkanınız varsa deneyın hocam sorun yazılımsalda olabılır.wındows guncellendıkce sıkıntı cıkarıyor.
-
Eski sürücü kurmayı denedim Düzelmedi. Windows olayına gelince farklı bilgisayarda denedim demiştimya o bilgisarda windows 10 yüklü yani bu iki aşama okey sorunu halletmedi. sabit voltaj vermeyi bilmiyorum görüntü yakaladığım bir vakit denerim bugün hiç görüntü yakalayamadım. Artı bir zararı olma ihtimali var mı
-
Ekran kartinin chip seti bozulmus neyiyle uğraşıyorsun hala yok anakart yok psu yazıyorlar her denemende boşuna hasar veriyorsun yurtdisindan kart almanin sonucları
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani amacın ne anlamadım dostum keyfimize almadık. Uygun diye aldık kalan parayada dedik Ram falan alırız dedik. Sorun benim almam değil bizi oradan almaya sürükleyende :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 9 Şubat 2022; 3:46:16 > -
Sorun yurt dışından alım değil . Daha 3 4 aylık yeni bir kartın bu sorunu yaşatması. Mmorpg oynarım 10 yıldır . 1050 ti 1060 kartlar kullandım . Bilgisayarlar günde 12 saat bazen 24 saat açık kart ısıları 60 65 derecelerde yıllarca mining yapar gibi çalıştı sorun çıkarmadı. Yani böyle bir sorun olmamalıydı yeni güncel bir kartta OC yapılmadı ise. Öncellikle bol sabır ve şans dilerim bu süreçte . Umarım halledebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ac odyssey de ilk çıktığında benim karta biraz hasar vermişti acaba ilk çıkan oyunlara lap diye girmesekmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X