Gigafiber hk.
-
-
Kurulumu yapılır kutunun, dairelere kablo çekilir. Çekimden sonra alt yapı aktif olur, olduktan sonra abone alımına başlanır. -
Yer neresi
-
hep bi umut dimi? :D sanayi mahallesi der diye :D
-
Evet hocam alalhtan bugun ekleri yaparlarken gördüm mahallede ya
-
Nerde gördün? -
Kültür merkezinin mescidin orda çalışma yapıyorlardı
-
Kültür merkezi dediğin sağlık ocağının orası mı? -
Evet hocam sokak bağlantı eklerini yapıyorlardı
-
Hadi ya bu iyi haber inşallah bizim oraya doğru da gelir.. türknet ekibi değil mi? -
Türknet hocam :) valla umarım bu ay bu işler biterde kullanırız bi 20 gün askerlik var gitmeden bi tatsaydım iyiydi.
-
inşallah yılbaşıına yetiştirecekler sanırım sözlerini tutacaklar böyle giderse :) şimdiden hayırlı teskereler sana @AMC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 2 Ekim 2021; 20:33:36 > -
Kağıthane merkez mahallesine de uğrasınlar ya -
inşallah hocam oralara da gelir
-
quote:
Orijinalden alıntı: AMCYer neresi
Maalesef gop 😁
-
Gop un hangi mahallesi hocam bende merkezde beklemedeyim. :)
-
ben hürriyet mahallesindeyim kurulum tamamlandı altyapı sorgulamadı 1000 mpbs diyo başvuru yaptım salı kuracaklarmış bakalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_Gop un hangi mahallesi hocam bende merkezde beklemedeyim. :)
Barbaros
-
quote:
Orijinalden alıntı: omkorrrben hürriyet mahallesindeyim kurulum tamamlandı altyapı sorgulamadı 1000 mpbs diyo başvuru yaptım salı kuracaklarmış bakalım
Hayırlı olsun işlem ne kadar sürdü kutudaki siyah kablo harici kablo girdimi?
-
önce apartmanlara kablo çektiler kablo bittikten sonra apartmanlara kutu koydular o da bitince sokağın başına ayrı kutu koydu bu işlem bizim sokakta 3 haftaya yakın sürdü ama ana altyapının gelmesi falan sürecini bilmiyorum
Benzer içerikler
- vlan id nedir
- pon ışığı yanmıyor
- upload hızı kaç olmalı
- türknet kurulum ücreti
- snr margin kaç olmalı
- internet hızlandırıcı
- turkcell abone sayısı
- gigafiber nedir
- turknet fiyat
- turknete geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X