Şimdi Ara

Gigafiber Kabloları Döşendi Ama Kutu 1 Aydır Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26.11.2021 tarihinde İzmir Bornova Mevlana Mahallesine Turknet Gigafiber kabloları kurulduğunu gördüm. Kısa bir süre sonra kendi evimden de kablolar geçirildi. Kablo tesisatı yapan işçilerin başında olan ve İstabul'dan gelen Turknet yetkilisine ne zaman bina içi kutu geleceğini ve tesisatını yapılacağını sorduğumda "1 ay içinde kutu gelir ve abonelik başvurusu yapabilirsiniz." cevabını almıştım.

Gelinen noktada resimde görüleceği üzere Turknet Gigafiber kablosu bina önünden geçiyor ama bina içine herhangi bir işlem uzun süredir yapılmadığı için Turknet müşterisi olamıyoruz. Israrla bekleyen müşterileriniz olmasına rağmen 1 ayı geçik süredir bina içi tesisatı kurulumu yapmamanızın sebebini merak ediyor, ivedi bir şekilde gereğini yapmanızı bekliyorum.

@TurkNetDestek

• Merhaba, PM üzerinden mevcut aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı iletir misiniz? Adres bilginizi de paylaşmanızı rica ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bizim kutu ve dis kutu eklendi ama hala bir gelisme yon 2.5 aydır bu sekilde bekliyoruz hala sitede sorgu yapıyorum alt yapı gorunmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ridvan353535 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden gönderdiğiniz adres bilginizi proje ekibimiz ile paylaştım ve ocak ayı içinde tamamlamayı hedeflediklerini ilettiler.

Sizin il ilçe neresi hocam?

• aranaankan kullanıcısına yanıt
    İzmir bornova yeşilova mahallesi

Sizin sinyal aktif mi bağlantı yapıldımı bizim 3 ay oldu olacak hala yok altyapı sorgusunda görünmüyor

Merhaba, proje ekibimiz adresinizin aktivasyonunu Şubat ayı içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini iletti.
  • @TurkNetDestek Şubat ayında tamamlanacak demiştiniz. Hâlâ kutu yok. Ay ortası geçti. Saha ekibine sorar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranaankan -- 18 Şubat 2022; 9:48:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, ekiplerle bölgeniz ile ilgili çalışma bilgisi sorduğumda Şubat ayı içinde yetişirilmesi için planalama yapıldığını ilettiler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek Şubat ayının sonlarına geldiğimiz bu günlerde hâlâ hiçbir gelişmeme olmaması ve 2 aydır bekliyor olmam üzücü. Ekipleri daha hızlı olmasında yönlendirirseniz sevinirim. Sabısızlıkla evimizin önünden geçen kablonun eve girmesini ve kutu konmasını sonrasında hizmetten faydalanmak abone olmak için bekliyoruz!

Merhaba, sizi anlıyorum ancak süreçlerde değişiklik olabiliyor maalesef. bize iletilen Şubat ayı içinde işlemlerin tamamlanacağı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.