Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: A350-900 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.377
Cevap
87
Favori
124.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 28 saat az önce geçişlerimiz tamamlandı dedi com net sayfası şu anda kapalı gözüküyor fakat sanırım sadece ID pasaport bekliyorum bu şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctorfizik kullanıcısına yanıt

Benim Comnet hesabi silineli 7-8 saati gecti, ama Gigaspeed sifresi henuz gelmedi.

• Adamlar 2 kez aramış bu sefer ben yetişemedim.

• dün akşam bir hat, bu akşam da ikinci hat için sesli onay verdim. halen şifre bekliyoruz 24 saati geçti ilk onaydan sonra halen gelen giden yok. comnet sayfasında ikisi de silinmiş bir şifre gelecek halen

• Gecen arkadaslar hız degerleriniz nasil onceki operatorlere gore

• Oluyor.Netgsmde başvurdum ama ne arayan oldu ne de soran. Hepsinin biti kanlandı galiba.

Şu gigaspeedi de arayamıyoruz. Ne kötü firmalara denk geldik arkdaş. Bu ne ya .

• E devlet onayından itibaren 22 saat sonra kullanıcı adı ve şifre geldi. Kullanıma başladım. 35 mbps vdsl paket aldım ama 10-12 mbps geliyor. Comnet'te 55-60 mbps alabiliyordum. Bunun bir ayarı var mıdır yoksa gigaspeedle alakalı bir sorun mu ?

• Ben arandım darısı başınıza. Bir 28 saat de bunun için beklemeyiz umarım

• Yeni arandım, onay verdim. Bakalım bilgi ne zaman gelecek..

• Merhaba,

Tekrar tekrar aynı cevabı verdiğimiz için üzgünüz ancak ekiplerimiz 2 gündür yoğun mesai altında işlemleri gerçekleştiriyorlar. Transfer süreçlerinde, süreçler uzun sürdüğünden dolayı ve birikim çok olduğundan ötürü gecikmeler yaşanıyor. Bütün başvurular için arama yapılıp, kayıtlar oluşturuluyor ve karşı firmadan onay bekleniyor. Bu da epey bir süreç aldığından dolayı yavaşlık söz konusu. Sabrınız için teşekkür ediyor, kayıt tamamlama işlemlerine devam ettiğimizi bildiriyoruz.

Saygılarımızla
  • @gigaspeed o zaman bu sebeplerden ötürü 10 günlük ücretsiz kullanım hediyesi verin yeni gelip bekleyen kafileye. :) Mesai yapıp arayan arkadaşlarda gayet kibar ve hiç bezmiş gibi konuşmuyorlardı. Onlar da yoğunluk bitiminde 2 gün ekstra dinlensinler :) bizlere hediye vermesenizde mesai yapan arkadaşlara izin verilecekse +1 gün bizler için ekleyin lütfen. İyi çalışmalar..

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

Reis forumdakilere öncelik verin bari. İşimiz aksıyor arkadaş.

Başvuruların random olarak işlenmesi biraz can sıkıcı. Örneğin beni aramanız 28 saat sürdü. 5 saat önce başvurup arama ile onay alınan kişiler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 12 Aralık 2024; 22:39:54 >

Abi beni silin ya. İptal edin lütfen başvuruyu. Comnetin gözünü seveyim valla.

• @gigaspeed saat şu an 22:42 bu saatten sonra onay işlemi oluyormu,mesai devam ediyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayefendi -- 12 Aralık 2024; 22:42:23 >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

şimdi mesaj geldi bakalım kurulum yapıyorum

kurulum yaptım ama İnternet ışığı yanmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balomer -- 12 Aralık 2024; 22:46:9 >
  • balomer kullanıcısına yanıt

Hadi inşaallah; geç olsun güç olmasın. En kısa sürede internete kavuşmanızı temenni ederim. Diğer arkadaşlarında.

• balomer kullanıcısına yanıt

Ne zaman aramışlardı ?

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.