Şimdi Ara

GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende vdsl internet var şu an fibere geçmek istiyorum ama kafam karışık biraz. Kurulum ücreti, taşıma ücreti bunlar sitelerde genelde yazmıyor, en son aşamada falan gözüküyor yazsa da. Ben vdslden fibere geçmek istediğimde modem kiralama, aylık internet ücreti harici ne kadar ödeme yapacağım? Bazı yerler statik ücreti bile dahil etmiş. Çok fazla şirket var, enflasyon uçuk ülkede; fiyatlar zıp zıp oynuyor, ortam karışık kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aynı adreste dönüşüm ücretsizdir. Herhangi bir kurulum veya aktivasyon ücreti ödemezsiniz. Fiber kiralama ücreti aylık 50TL, statik IP ücreti ise 39.90TL'dir. Paket fiyatlarımız Haziran 2025'e kadar sabittir.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

Merhaba, Kocaeli'de oturuyorum gigaspeede geçiş yapmayı düşünüyorum, pop noktanız nerede acaba?

• primehtuxd P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kocaeli'de POP noktamız bulunmaktadır.

Saygılarımızla

Looking glass siteniz bulunmakta mı? Traceroute atarak geçiş yaparsam alabileceğim ms değerlerini öğrenmek isterim.

Merhaba
    lg.tbtnet.net
    TBTNET TELEKOM - Looking Glass
    http://lg.tbtnet.net
    olarak var ben de kocaeli kartepe de kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 4 Ağustos 2024; 22:12:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedMinner kullanıcısına yanıt

Oyunlarda aldığın ping değerleri ne durumda? CS, Valo vs. ip adreslerine traceroute atıp benimle paylaşır mısın? Ayrıca en önemlisi, firma kaynaklı kesinti oluyor mu, veya belli saatlerde hız düşmesi/ping artması oluyor mu hiç? Şuanki firmamda en çok bunlardan muzdaribim. 75 Mbps VDSL kullanıyorum

Link te daha önce paylaşmıştım

Oyunlar ile çok ilgilenmiyorum iptv sorunsuz

Oyunlar ile ilgili lg den test yapabilirsin

İnceleyebilirsin firma kaynaklı kesinti uzun zamandır yaşanmıyor geçmişte birkaç defa olmuştu ama çözüm ürettiler

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157544924

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 4 Ağustos 2024; 22:46:59 >

iletişim servisiniz dönmüyor 100 tane kayıt açtım başvuru için verdiğiniz kod yanlış eleman kargoda bekliyor sabahtan beri size özelden yazdım cevap vermiyorsunuz. Geçiş yapmadan bu kadar sorunla karşılaşmam hiç hoş değil. Ben ilçede oturuyorum kargo il merkezinde bir kod için sabahtan akşama kadar eleman şubenin önünde oturuyor.

• Fiber'de kurulum ücreti alınıyor değil mi? Kapı numarası yanlış diye fiber dönüşüm yapılmıyor şu anda, düzelecek gibi durmuyor. Yeni abonelik açmam gerekecek sanırım.

• Kurulum ücreti VDSL'de 1.400TL'dır. 12 ay taksitli ödemek isterseniz, aylık 200TL faturanıza yansıtılacaktır. Fiber internette ise kurulum ücreti 900TL'dır. 12 aylık taksitler halinde ödemek isterseniz faturanıza ek 120TL yansıtılacaktır. 12 aydan önce aboneliklerden ayrılmanız durumunda, kalan tutar tarafınıza yansıtılacaktır.

Gigaspeed'te aktivasyon ücreti bulunmamaktadır.

• 4 ay donduracaktim evde yokuz..her ay için 150 Tl istediler 3 aylık peşin .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • desert@eagle kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla her sağlayıcı alıyor

Telekomun yaptığı bir uygulama diye biliyorum

• @gigaspeed

Geçişlerde kurulum aktivasyon vb gibi herhangi ücret alınıyor mu?

Site üzerindeki başvuru ekranındaki Transfer Başvurusu butonu aktif görünmüyor, geçiş başvurusunu nasıl yapmamız gerekiyor evrak işleriyle uğraşmadan e devlet üzerinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 5 Eylül 2024; 2:28:32 >
  • Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt

Geçiş ücretsiz; geçiş sekmesi de-aktif. Başvuru sistemini güncelliyorlardır ondan olabilir. E-devlet'ten başvuru da gelmiş galiba.

Pm'den Gigaspeed'e yazın.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

pm atamıyorum şuan, uzun zamandır foruma girmiyordum nedense pm atma özelliğim kapatılmış.

Yarın konudan dönüş alamazsam, en kötü müşteri hizmetlerini arayıp ordan bilgi alıp geçiş işlemlerini başlatırım.

benden niye her ay ekstradan 70 tl kesiliyor?

• Entelektüel Ayı kullanıcısına yanıt

O da olur; kargo ücretsiz nasıl olsa.

• Broon kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kontrolleri sağlayabilmemiz için abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile göndermenizi rica ediyoruz. Eğer bir problem varsa, gidermek isteriz.

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.