< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Aynı adreste dönüşüm ücretsizdir. Herhangi bir kurulum veya aktivasyon ücreti ödemezsiniz. Fiber kiralama ücreti aylık 50TL, statik IP ücreti ise 39.90TL'dir. Paket fiyatlarımız Haziran 2025'e kadar sabittir.
Saygılarımızla -
Merhaba, Kocaeli'de oturuyorum gigaspeede geçiş yapmayı düşünüyorum, pop noktanız nerede acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Kocaeli'de POP noktamız bulunmaktadır.
Saygılarımızla -
Looking glass siteniz bulunmakta mı? Traceroute atarak geçiş yaparsam alabileceğim ms değerlerini öğrenmek isterim.
Merhaba olarak var ben de kocaeli kartepe de kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 4 Ağustos 2024; 22:12:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunlarda aldığın ping değerleri ne durumda? CS, Valo vs. ip adreslerine traceroute atıp benimle paylaşır mısın? Ayrıca en önemlisi, firma kaynaklı kesinti oluyor mu, veya belli saatlerde hız düşmesi/ping artması oluyor mu hiç? Şuanki firmamda en çok bunlardan muzdaribim. 75 Mbps VDSL kullanıyorum
Link te daha önce paylaşmıştım
Oyunlar ile çok ilgilenmiyorum iptv sorunsuz
Oyunlar ile ilgili lg den test yapabilirsin
İnceleyebilirsin firma kaynaklı kesinti uzun zamandır yaşanmıyor geçmişte birkaç defa olmuştu ama çözüm ürettiler
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157544924
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 4 Ağustos 2024; 22:46:59 >
iletişim servisiniz dönmüyor 100 tane kayıt açtım başvuru için verdiğiniz kod yanlış eleman kargoda bekliyor sabahtan beri size özelden yazdım cevap vermiyorsunuz. Geçiş yapmadan bu kadar sorunla karşılaşmam hiç hoş değil. Ben ilçede oturuyorum kargo il merkezinde bir kod için sabahtan akşama kadar eleman şubenin önünde oturuyor.
-
Fiber'de kurulum ücreti alınıyor değil mi? Kapı numarası yanlış diye fiber dönüşüm yapılmıyor şu anda, düzelecek gibi durmuyor. Yeni abonelik açmam gerekecek sanırım.
Kurulum ücreti VDSL'de 1.400TL'dır. 12 ay taksitli ödemek isterseniz, aylık 200TL faturanıza yansıtılacaktır. Fiber internette ise kurulum ücreti 900TL'dır. 12 aylık taksitler halinde ödemek isterseniz faturanıza ek 120TL yansıtılacaktır. 12 aydan önce aboneliklerden ayrılmanız durumunda, kalan tutar tarafınıza yansıtılacaktır.
Gigaspeed'te aktivasyon ücreti bulunmamaktadır.
-
4 ay donduracaktim evde yokuz..her ay için 150 Tl istediler 3 aylık peşin .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bildiğim kadarıyla her sağlayıcı alıyor
Telekomun yaptığı bir uygulama diye biliyorum
Geçişlerde kurulum aktivasyon vb gibi herhangi ücret alınıyor mu?
Site üzerindeki başvuru ekranındaki Transfer Başvurusu butonu aktif görünmüyor, geçiş başvurusunu nasıl yapmamız gerekiyor evrak işleriyle uğraşmadan e devlet üzerinden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 5 Eylül 2024; 2:28:32 > -
Geçiş ücretsiz; geçiş sekmesi de-aktif. Başvuru sistemini güncelliyorlardır ondan olabilir. E-devlet'ten başvuru da gelmiş galiba.
Pm'den Gigaspeed'e yazın.
-
pm atamıyorum şuan, uzun zamandır foruma girmiyordum nedense pm atma özelliğim kapatılmış.
Yarın konudan dönüş alamazsam, en kötü müşteri hizmetlerini arayıp ordan bilgi alıp geçiş işlemlerini başlatırım.
-
benden niye her ay ekstradan 70 tl kesiliyor?
-
O da olur; kargo ücretsiz nasıl olsa.
Merhaba,
Kontrolleri sağlayabilmemiz için abonelik bilgilerinizi özel mesaj ile göndermenizi rica ediyoruz. Eğer bir problem varsa, gidermek isteriz.
Saygılarımızla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X