< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (4. sayfa)
-
-
Fixnet ne mi olur?
-
5. Ay ararım fiyatınız buysa hadi bay derim artık Ulan poyraznet ne güzel kullanıyorduk iş çıkarttın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşi biliyorsunuz.
-
Piyasa bizi buna itti maalesef. Önceden yine senede bir değiştirirdik. Şimdi 6 ayda bir yapıcaz heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devir tasarruf devri ; yapmak lazım.
Gigaspeed sayesinde sabit fiyat garantisi diğer firmalarada örnek oldu. Tebrik etmek lazım.
-
Yani yapıyorlar bunu artık. Şimdi 2. Adım olarak arkadaşını getir kampanyası olana bakıyoruz
Bizim kodla işimiz yok hocam; kodunu veren değiliz.
Saf uygun fiyat üzerinden hizmet verenler tercihimiz.
Misal Türknet'teyim; refarans numaram kaç onu bile bilmiyorum.
Neler gördük ; firma kod olayını kaldırınca mağdur olanlar oldu.
Kod yerine direkt indirim olmalı.
-
Tabi poyraznette kod olayı yoktu ucuzdu baya özellikle ilk zamanlar. Öncesi internet kutusunda kod olayı vardı sonra hepsini sildiler. Ama uyguna gelsin diye referans paylaşıyorum mecbur. Bir yerlerden masrafları azaltma çabası.
Kendi konunuzda paylaşın hocam; onda sorun yok. Farklı konuda paylaşan bazı bedavacı arkadaşlar var.
Haksız rekabet oluyor.
-
Poyraznet ile alakalı yerlere attım bakalım. Biraz gigaspeede sabahki sinirimden onların sayfaya da yazdım
Gigaspeed de yoğunluk vardır ; uygun fiyata hizmet talebi arttırmış olmalı.
Şikayet konusu kendi firmanız dışı referans paylaşımı; silinebilir dikkat etmek lazım.
-
Hepsi yoğun dün bugün baya müşteri kaptılar. Poyraznet yazısında 30 bine yakın abone demiş. Bunlar hepsi dağılıyor firmalara.
Avcı mı bunlar; pusuda mı bekliyorlar?
-
Şu an mutlular baya. İnşallah yoğun geçişler sonrası sorunlar çıkmaz küçük firmalarda.
Yoğun geçişler sonrası; yoğun saldırılar olabiilir. Nerede çokluk; orada yokluk misali.
-
Öyle bakalım artık.
Herkesin hakkında hayırlı olsun.
-
Gigada sabit fiyat garantisi var diye geçtim
e devlette onaylandı görünüyor ama daha şifre iletilmedi beklemedeyim
fixneti de onaylasam ona geçer mi 😁
e devlet onayda duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X