|
GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sözleşmemde 100 Mbps internet için paket ücreti 489.90 tl yazıyor neden acaba ?
-
Merhaba,
İnternet sitesindeki fiyatları baz alabilirsiniz. Yaşanan bir hatadan dolayı bu şekilde gözükmektedir. E-Devlet'e yönlendirdiğimizde doğru fiyatlandırmaya ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Gigaspeed de de e başvuru açılmış
e devlet ile abonelik yapılabiliyor
gigaspeed.com.tr
Anasayfa | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternethttps://gigaspeed.com.tr
-
30tl indirimle comnet 100mbit fiberden yalnızca 10tl ucuz kalmışsınız, aferin
50tl modem kirasını anlarım ama fiber tarifeler ile vdsl tarifeler paket ücretleri arasında neden fark var, telekoma aynı rakamlar ödeniyor dalgamı geçiyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layun -- 24 Eylül 2024; 0:44:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal de hazirana kadar 100mbit paket fiyatı 299tl değil miydi? yeni kampanya ile gelen abonelere 3 Ay Boyunca 30tl indirim sonrası fiyatlar 100mbit için 299tl den devam edecek herhalde. @gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 24 Eylül 2024; 10:42:24 > -
Vdsl de kayıp oluyor ya; fiberde tam hızını hatta biraz daha üstünde alıyorsun.
Vdsl kullananların kaybını telefi etme babında.
Bir de vdsl ile fiberi aynı fiyattan verenler ne olacak; sanki aynı kalitede hizmet alıyorlarmış gibi.
-
insan 40 tl 6 ay yapar netgsm gibi
-
yapma ya, iyi sallamışsın
-
Biz neler gördük; rüter kirazı almıyoruz deyip, vdsl ile fiberi aynı fiyata verip, rüter kirazına ortak edenler ne olacak? Rüter kirazının kilosu ne kadar arkadaş? Kirazı yiyemiyen ne yiyor bu durumda?
Hasan Yılmaz - Topicyoutube
Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Salla · Hasan Yılmaz Bi Saniye / Salla ℗ 2015 Olimpiyat Medya Müzik Released on: 2015-02-12 Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=yLneVnGYk2EGigaspeed sallamıyor; uygun fiyata kullanıcı odaklı hizmet anlayışıyla piyasayı sallıyor. Helal olsun.
Birileri sallanmaya başlayınca sallıyor galiba.
-
Hocam; 35 lik ile 100 lük ü aynı fiyattan vermekte biraz dalgalı durum gibi.
Rüter kirazı da 60 TL; 50 TL ye rüter kirazı varken 60 tan yemekte rüzgarlı bir durum gibi.
-
ben tavsiye indirimini demek istemiştim
-
Hocam; ilke olarak bu tip referans ettirme, kodumu vereyim kullan; arkadaşını, akrabanı, komşunu getir faturanı ödettir gibi şeylere karşıyım.
Sonra indirimler, bindirime dönebiliyor. Sorun oldu mu; o kodunu verenler okus pokus oluyor.
Bu tip şeyler yerine; en direkt olarak tarifeyi düşük verebilir firmalar. Önemli olan abone memnuniyeti sonuçta.
-
Kimlik onay sürecinde bekliyoruz bugün onaylanır mı ?
-
Hocam ben sabah giga ve fixnet başvurdum. Fixnet hemen döndü ona geçtim hızlıca. Gigaspeed hala dönmedi düşünün. Ararlarsa hızlı olan kazandı diyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aramazlarsa akşam bende fixnete başvururum
Kimlik onayı bekliyor .Yoğunlarsa bugün zor iş
-
Hocam hepsi yoğun dün netgsm başvurdum hala dönmediler zaten müşteri hizmetleri yarım saatte bağlanmıyor.
En hızlı dönene geçmiş bulundum ki fixnet fiyat olarak da uygun diğerlerinden ref ile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki 6 ay sonra ne olacak peki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X