Şimdi Ara

Gilles Vidal Peugeot'dan ayrıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot tasarım ekibinin başına atandığı günden itibaren firmanın kaderini değiştiren yeni 308,508,3008 gibi klasikleşen çarpıcı tasarımlara imza atan Gilles vidal instagram hesabından firmadan ayrıldığını açıkladı.Peugeot'dan henüz bir açıklama gelmedi.Şahsi fikrim peugeot için önemli bir kan kaybı oldu bu.Peter Schreyer kia için neyse bu adam da Peugeot için oydu.

• citroen ile anlaşmış :P
  • 3008 ve 508 i tasarlayan adam dünyanın her yerinde iş bulur. ben olsam renoya alırdım.
  • Bence pejo tasarim acisindan her zaman ortalamanin ustundeydi. Bu adama baglamamak lazim son yillarda her marka keskin cizgilere sahip tasarimlara gecis yapti. Pejonun son araclari cok iyi olsa da oncekiler de iyiydi. Yani temel saglam.

Yine de sadece yeni 508 icin bile sapka cikarilmasi lazim.
  • Peugeot'dan çıkan tasarim şefinin iş kaygısı yoktur herhalde

Bugatti, Bentley jaguar BMW Mercedes varken adam böyle bir basaridan sonra neden Renault'a gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

citroen ile anlaşmış :P
    citroen zaten tasarımda iyi, gerek yoktu bence
  • Peugeot'nun son yıllardaki tasarımlarına bayılan biri olarak yastayım..
  • Artık pejo düşünsün 3 güne kalmaz pejo batar ahanda şuraya yazıyom yazık olmuş
  • İnstagram’ dan takip ettiğim biriydi. Okuyunca şaşırdım. Peugeot ile özdeşleşmiş biriydi. Böyle bir tasarımcıyı hemen kaparlar zaten ☺️
  • Yarın gel TOGG’da başla
  • Son tasarımlarıyla sönük kalan Mercedes kaçırmasın bu adamı.
  • Yanlış yapmış

Ben olsam tam kasa değişime yakın ayrılırdım, değerimi daha iyi anlasınlar diye.Yoksa bi insan durduk yere hiçbir olay yaşamadan hadi ben gidiyorum alla emanet olun arkadaşlar diye şirketinden ayrılmaz
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 29 Temmuz 2020; 9:27:37 >
  • Ss şeklinde at gözükmüyor hocam ona göre cevap vereyim
  • Bizim de Murat Günnak, Murat Güler, Hasip Girgin gibi efsane tasarımcıları mız vardı.
    Ne oldu onlara bilen varmı? İnsta filwn yok bende takip edemiyorum günceli.
  • ESER14 kullanıcısına yanıt
    Is hayatini Instagram yerine linkedIn uzerinden takip edebilirsin.
  • duraklama dönemine girildi demek yazık oldu
  • İstifasını oradan öğrenmiş herkes. O yüzden instgrm dedim. Linkedin aklıma gelmedi sahiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Peugeot'dan çıkan tasarim şefinin iş kaygısı yoktur herhalde

Bugatti, Bentley jaguar BMW Mercedes varken adam böyle bir basaridan sonra neden Renault'a gitsin
    yok iş garantisi anlamında değil de renoya yakışır anlamında yazdım ben. renonun son yıllardaki tasarımlarının da bir yenilemeye ihtiyacı var bence

• orcnd kullanıcısına yanıt
    Haklisin ben şaka amaçlı yazdimazdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.