Şimdi Ara

Girişimcilik için çiftlik kurmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl olur bu iş? Ufak bir beldede yaşıyorum. Yer ve hayvan konusunda sıkıntı olmaz. Hayvan bakımı konusunda tecrübem yok ama aynı evde yaşadığımız dedemin 30 civarı küçük baş hayvanı var. Diğer dedem ise yakın bir köyde 20 (değişiyor sayı tahmini verdim) büyük baş hayvana bakıyor. Böyle büyük baş, belki küçük baş ve tavuk içeren bir çiftlik kurmaya kalksam bir ihtimal çeltik işine de girebilirim (bununda işi kolay ve parası iyi) nasıl olur? Burada zengin bir aile var mesela ve bu işle ufaktan başlayıp bütüymüşler işi büyük bir çiftlikleri ve tarım alanları var. Fikirlerinizi bekliyorum başlangıçta ne kadar sermaye gerekir (minimum) ve nasıl olur?

• Yeterli şartları sağlarsan devlet desteği ile açabilirsin detaylıca araştır.

İki dedenden bir şeyler kaparsın öğrenmek sıkıntı değil istedikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir türlü göremedim resmi.
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Araştıracağım hocam teşekkürler. Lise son senemdeyim ve bu sene müzik öğretmenliği için çalışmaya başladım. Giremezsem ne yaparım diye düşünüyorum. Eskiden beridir de bir girişimcilik merakı var bende. Araştırıyorum ne yapabilirim diye, yaşadığım yeri koşulları maliyetleri göz önünde bulunduruyorum şu an en çok bu yatıyor kafama.
  • Hocam daha dün bununla ilgili bir konu okumuştum. Hatta favorilerime almıştım bulamadım şimdi. Bir arkadaş 2 üniversite okuduktan sonra çobanlık yapmaya karar vermiş, 4 koyun alıp besleyerek 30 koyuna cogaltmisti. Daha sonra askerlikten dolayı bırakmıştı. Hatırlayan varsa link atsın. Yardımcı olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirket kurmak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Güzel kaynak hocam araştıracağım teşekkürler.
  • Manonofy kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sürede olduğu önemli de olsa fena değil. Planlamayı en başta güzelce yapıp başlarda hiç kazanmadan tamamen gelişmeye yönelik şeyler yapmak iyi olur gibi. Bizim arkadaş var okulda yok 300 baş küçük bilmem ne kadar büyük baş şu kadar dönüm tarla filan adamlar zengin yani. Yaşadığım yere bakıyorum düzgün bir gelir elde edebileceğim en iyi alan bu gibi. Konuyu bulabilirseniz çok sevinirim hocam aradım biraz ama bulamadım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Ne kadar sürede olduğu önemli de olsa fena değil. Planlamayı en başta güzelce yapıp başlarda hiç kazanmadan tamamen gelişmeye yönelik şeyler yapmak iyi olur gibi. Bizim arkadaş var okulda yok 300 baş küçük bilmem ne kadar büyük baş şu kadar dönüm tarla filan adamlar zengin yani. Yaşadığım yere bakıyorum düzgün bir gelir elde edebileceğim en iyi alan bu gibi. Konuyu bulabilirseniz çok sevinirim hocam aradım biraz ama bulamadım bende.

https://forum.donanimhaber.com/0-dan-100-e-2-bolum-geliyor-aricilik--112130428#112130428

• Hocam tüm geçmişe bakıyorum 10 dkdir tam buldum linki siz atmissiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam bu konu da çok iyi.
  • Manonofy kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam çok teşekkürler yinede .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.