Şimdi Ara

Gitar calmayi evde ogrenemem mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün odalari gezerken farkettim gitarim varmis. Gitar calmaya baya bi hevesliyim ama daha nasil tutulur onu bile bilmiyorum . Evde nasil ogrenebilirim bu isi ? En basit sarkilar hangisi tesekkurler ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim arkadas sirf netten izledigi videolarla ogrendi. artik yetenek mi degil mi bilmiyorum

• selim ışıktan öğreniyorum ben youtube a selim ışık gitar dersi 1 yaz başla izlemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnsan Çakması -- 10 Haziran 2013; 23:13:00 >
  • Selim hocanın videolarını takıp et
  • Öğrenirsin istek ve hırs meselesi bu, kendine soracaksın ben gitar çalmayı öğenmek istiyor muyum diye. Bende elektro gitara çok hevesliyim bir ara belki öğrenirim.
  • Bu konuları benim için mi açıyosunuz anlamadım valla
    Ben de elektro alcam onu düşünüyodum öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Standart Adam

selim ışıktan öğreniyorum ben youtube a selim ışık gitar dersi 1 yaz başla izlemeye

Tesekkurler cok fazla zor birsey degil demi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitar nasil birsey akorunu falan yap

• Özveriyle çalışırsan, birazda yetenek varsa halledersin

Şunuda söylemek isterim ;

Sahilde 13-16 yaş arası bi kaç kafadar rastgele çalmaya çalışıyor ya bide çanta açıyolar önlerine onlardaki azmi kimsede görmedim :)
  • öğrenirsin. zaten adam elini beline dolayıp parmaklarını klavyeye bastıracak değil kursta, kursa gideceksen bile evde biraz öğrenip de gitmende yarar var.

benim de bu gitar alemine yeniden el atma zamanım geldi anlaşılan, amaan fender canıım fender
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencedeoyle

quote:

Orijinalden alıntı: Standart Adam

selim ışıktan öğreniyorum ben youtube a selim ışık gitar dersi 1 yaz başla izlemeye

Tesekkurler cok fazla zor birsey degil demi ?

hayır en basitten başlayacaksın zaten
  • Yok kardeş evde öğrenilmiyor. Hatta ilk gitarı yapan adam çalmayı öğrenmemiş. Gökten gitar hocası inmiş o öğretmiş
  • Abi nasıl bir yaşantınız var anlamadım.Şatoda felan mı yaşıyorsunuz oda gezip gitar bulmak...
    Öğrenilir kardeşim.Hem de çok güzel öğrenilir.Üstelik tek başına çalışırken her gün birşey keşfedersin.Bu da seni gitara daha da bir bağlar.Tek başına öğrenen adam benim gözümde her zaman daha öndedir.

Aç youtube de bir çok güzel insan var oradan da takip edebilirsin.Uzman tv e de de pratik bilgiler alabilirsin.
  • Öğrenirsin sadece sabır et sabır rabden gelir

• peki arkadaşlar başlangıçta nasıl gitar seçmeli hangisini seçmeli ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.