Şimdi Ara

Gititigidiyor rezaleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yıllardır üye olduğum birçok alışveriş yaptığım bu sitenin çalışma prensibinin bu olması beni gerçekten üzdü.
    Olayı anlatayım.
    Bilerek aldım sadece test etmek için herşeyin ekran görüntüsü ve kayıtları durmakta.
    Baştan söyleyeyim telefonla ve canlı destekle müşteri hizmetleriyle görüştüm ve bütün ekran görüntülerini destek@gittigidiyor.com a göndermiş bulunmaktayım.
    Elimde hepsinin ekran görüntüsü mevcut!!!

Olay şu...
    Birçok satıcı gibi bir satıcı Windows 10 key satıyor (9.90 tl evet bu fiyata olmaz biliyorum! Sadece denemek ve görmek için alım yaptım)
    Evet ürünü aldım ve mailime bir key geldi.
    Keyin geldiği tarih 31.12.2019 ve daha kullanmadan keyi googleda arattım.
    SONUÇ: Facebookta yasadışı şekilde windows 10 ve office 19 keyler paylaşan bir kullancı 20.12.2019 da paylaşmış.
    Konunun özü...
    İlk önce bu yapılan hem haksız kazanç hem yasa dışı...

İşin daha acı olanı ben ürünü aldığımda 100 üründen 38 i satılmış 62si satılmamıştı.
    Ben şikayet ettiğimde ve durumu bildirdiğimde 50 küsur satılmıştı ve şu saat itibariyle 98 satılmış.
    Yani bu kendini çakal sanan kişi haksız bir kazançla yasa dışı bir şekilde toplam 1000tl yi 2 günde kazandı ve gittigidiyora bu yasal değil dediğim halde ne ilanı kaldırdılar ne üyeliği...

BUNDAN SONRA GİTTİGİDİYOR A GÜVENMEM BUGÜN BU DELİLLERE RAĞMEN DURUMA DOKUNMAYAN GİTTİGİDİYOR YARIN ALDIĞINIZ 600 TL ADİDAS AYAKKABI ÇAKMA ÇIKINCA YANINIZDA OLUR MI HİÇÇÇÇ SANMIYORUM.

Detay isteyene ekran görüntülerinide atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veycelldmr45 -- 31 Aralık 2019; 23:15:2 >

• zaten haklısın ama hangi biri güvenilir ki zaten. n11 mi hepsiburada mı gittigidiyor mu. kaasa her zaman kazanmaya programlı bu işlerde. indirim falan alayı yalan dolan. her zaman kasa kazanıyor. olan tüketiciye oluyor.
  • Ama bu kadar detaylı açıklama kanıtla karşılarına çıkıp hiçbir şey yapılmaması insanı hem üzüyor hem kızdırıyor. Bakın 10 tl önemli değil ama insanlar 2 lokma hakkıyla helal yemek için sırtında çimento taşırken 2 günde 1000 tl saçma bir şekilde kazanılması vallahi insanı böyle şeylere yönlendiriyor herkes hırsız mı olsun nedir yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.