Şimdi Ara

Gitmediğim usta kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım 130bin km de citroen c4 picasso 1.6 hdi 2007 şöyle bir sıkıntım var:
    Araca orjinal yazılım atıldıktan sonra rolanti de beyaz suman atmaya başladı, biraz daha açim konuyu:
    Orjinal yazılım atıldıktan sonra ustam birkaç gün bin arıza lambası yanınca gel dedi ertesi gün araçla biraz yol yaparken kırmızı ışıkta eksozdan beyaz duman attığını gördüm hemen sağa çekip stop ettm kaputu açtım bir sıkıntı yok aroza lambası yanmıyor tekrar çalıştırdım yola devam ettim hiç bir duman yok durunca yine yok ama 20 saniye sonra sanki birşey devreye giriyor ve eksozdan beyaz duman atıyor gaza basınca geçiyor, yoldayken duman yok bu durum araç soğukken yapmıyor harelet 90 civarına gelince yapıyor, ustayı aradım pc den arıza kodlamasına baktı pdf ve egr arızası vermiş ama bu normal çünkü araçtan daha önce pdfnin içini boşaltmışlar egr den bilgim yok çünkü oraya bakılmadı sonra beyinciye gidip yazılımsal iptal ettirdik ama malesef yine aynı şekilde beyaz duman atmaya devam etti, ustaya tekrar götürdüm motor inecek sekman piston dedi şaşırdım çünkü arçta ne bir ses ne bir performans kaybı nede yağ su eksiltme var, birde duman atma herzaman yapmıyor dediğim gibi motor ısınınca rolanti de 20 saniye sora başlıyor gaz verince kesiyor,
    Neyse başka ustaya götürdüm subab lastikleri dedi üs kapak açılacak dedi,
    Başka usta turbo dedi
    Başka usta egr dedi
    Sosyal medya da bakmadığım form izlemediğim youtube vidyosu kalmadı ama bu sorunu çözecek bişey bulamadım,
    Şimdi siz değerli ustalar bu konu hakkında bilgi ve tecrübesi olanların desteğine ihtiyacımız var
    Saygılarımla
    Can Taşkıran

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• orijinal yazilim derken?

yetkili servis mi atti??
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Şöyle araçta daha önceden performans arttıran yazılım olduğunu şüphelendi usta buna orjinal yazılım atalım dedi citroen gurubunun bilindik ustası anlarada Nazım kaya diye biri uzaktan bağlantı ile attı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mersinlican33 M kullanıcısına yanıt
    yetkili servis atmadigi surece orijinal yazilim degildir o

bu sorun yazilimdan once yoksa, sorun yazilimdadir. atan kisi eski haline getirmeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.