Şimdi Ara

Gittigidiyor 50 TL ve 100 TL Bonus Kampanyası (13-31 Ocak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
2.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GittiGidiyor.com, Bonus kampanyası ile kullanıcılarına çok avantajlı fırsatlar sunuyor.

GittiGidiyor.com ile 13 Ocak 2014 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında GittiGidiyor.com'da tek seferde yapılan taksitli ve tek çekim "500 TL-999,99 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL Bonus, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL bonus" kampanyası yapılacaktır.

Kampanya Detayı:
    13 Ocak 2014 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında GittiGidiyor.com'da tek seferde yapılan taksitli ve tek çekim "500 TL-999,99 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL Bonus, 1000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL bonus" kampanyası yapılacaktır.
    Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve maksimum 100 TL Bonus kazanabilecektir.
    Kampanyaya katılım için harcama yapmadan önce "GITTIGIDIYOR" yazıp; Garanti Bonus sahipleri 3340'a, Deniz Bonus sahipleri 3280'e, TEB Bonus sahipleri 4616'ya, Şeker Bonus sahipleri 7353'e, ING Bonus sahipleri 2205'e, Türkiye Finans Happy sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442'ye, Burgan Bonus sahipleri 8222'ye, ABank Bonus sahipleri 4055'e, Tekstilbank Bonus sahipleri 05327524404'e SMS göndermelidir. PTT Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmemektedir.
    Kampanya dahilinde kazanılan bonus, 12 Şubat 2014 tarihinden itibaren aynı kartla 17 Şubat 2014 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 18 Şubat 2014 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanyaya Garanti Bonus Card, Bonus Business Card, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Deniz Bonus, TEB Bonus, ING bonus, Şeker Bonus, Türkiye Finans Happy, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus dahildir.
    Miles&Smiles kredi kartları, American Express kartlar, Altın Bonus, sanal kartlar, debit kartlar ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartlarla kampanyaya katılım için "EVET GITTIGIDIYOR" yazıp bir boşluk bırakıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 3340'a SMS gönderdikten sonra işlem yapması gereklidir. Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kartlar için sms sistemimize ulaştıktan sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
    Kampanya; "Emlak", " Ziynet ve Külçe Altın" ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil kategorilerinde yer alan araç satışları için) kategorilerinde geçerli değildir.

• Gittigidiyor benim gözümde bitti ebay aldıktan sonra site bitti forever N11...
  • Beyler yeri değil ama ben altin alip paraya çeviirmek istiyorum acaba En az zararla nasi yapabilirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Beyler yeri değil ama ben altin alip paraya çeviirmek istiyorum acaba En az zararla nasi yapabilirm

Kampanya; "Emlak", " Ziynet ve Külçe Altın" ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil kategorilerinde yer alan araç satışları için) kategorilerinde geçerli değildir.
  • Birde n11 bonus kampanyası yapsaya ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Beyler yeri değil ama ben altin alip paraya çeviirmek istiyorum acaba En az zararla nasi yapabilirm

Gördüm hocam

• bonus gg'de gördügüm kadarıyla ilk defa altını kampanya dışı yapmış. bende dört gözle bekliyordum yazık oldu:(
    ne demişler atı alan üsküdar geçti gg banka kampanyalarıyla bir hayli yol aldı taaa ki n11 doğana kadar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://m.gittigidiyor.com/urun/102027671

Eğer bu urun 1000 TL te duerse saldiralim gr fiyati 75 TL te gelir bu şsekilde almayalim pahaliya geliyor.gecen ayin 30-31 inde 1000 TL te satiliyordu kamp tarihi uzun bekleyelim fiyat düşerse bizimdir, fiyat düşmezse zaten hiçbir zaman bizim olmamıştır :)

Ayrıca wp kampanyasindan bu bilezikten gecen ay alip wp yatan oldu mu arkadaşlar?

• Sms atıp geri dönüş alan oldumu ben attım hem garanti hem denize ikisinden de geri dönüş mesajı gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Benim yazdigim yaziya bak altinlarin bazilarinda geçerli ama pahali şuan

• ing bonus ve garanti bonus kartlarım var.
    farklı bankalar olduğundan iki kartla da 100 tl puan (toplam 200 tl ) kazanma hakkım var mı acaba arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 13 Ocak 2014; 2:14:21 >
  • cepciniz83 kullanıcısına yanıt
    vardır.. ben altın kampanyası dahil oldugunda aynı hesaptan hem garanti bonus hemde deniz bonus ile alışveriş edip puanları alıyor idim..
  • çok teşekkür ederim. iyi oldu bu :) peki 2 karta da aynı cep no kayıtlı . nasıl mesaj atacan ikisi için ayrı ayrı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 13 Ocak 2014; 3:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

ing bonus ve garanti bonus kartlarım var.
    farklı bankalar olduğundan iki kartla da 100 tl puan (toplam 200 tl ) kazanma hakkım var mı acaba arkadaşlar?

Benimde Garanti Bonus ve İNG Bonus kartlarim var.
    Her bonus kampanyalarindan ayri ayri faydalanmaktayim.

• Arkadaşlar şu %5 gg indirimini bilen yardımcı olacak Allah'ın bir kulu yok mu?

• %5 ile birleşirse güzel kampanya

• deniz bonusta mı 3340 a mesaj atıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar şu %5 gg indirimini bilen yardımcı olacak Allah'ın bir kulu yok mu?

Hocam %5 indirimi vodafone veriyor, avantaj cepte diye bir uygulama var, playstore var, vodafone hattı ile internete bağlanmak gerek.

• Kampanya dahilinde kazanılan Bonus, 12 Şubat 2014 tarihinden itibaren aynı kartla 17 Şubat 2014 tarihine kadar kullanılabiliyor olacaktır. Kazanılan Bonus kullanılmadığı takdirde 18 Şubat 2014'te geri alınacaktır.

Puanların harcanması için sadece 5 gün süre vermişler.Birde puanlar geç yatarsa sıkıntı
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    %5 gittigidiyor indirimi bu üründe işe yarıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.