|
Bildirim
|
Arkadasım gıttıgıdıyor un avukatlıgını yapma lutfen. Ne yaptıgımı bılmeden de lutfen boyle alıcıyı suclama. Buyuk ıhtımalle satıcısın orda.
- Bugune kadar gıttıgıdıyor uzerınde 48 alısverısım var. Bılıyorum nerde hangı buton oldugunu. Sorun bıldır deyıp, cayma hakkımı kullandım ? Soylesene nerde hangı kod cıkıyor ? SOrun bıldır, dedıgımde, satıcı sızınle ıletısım kuracak ve hangı kargo fırması ıle hangı adrese gondercegını sızle ıletısıme gecerek bıldırcek dıyor. Sende beklıyorsun ve bır taraftan satıcıya ulascam dıye kanırtıp, ugrasıyorsun. Tabıı normalde satıcı sana ulasıp yardımcı olacak dımı ? Sen bıle ulasamıyorsun. Pekı sonra ne oluyor ? 3 gun ıcınde kargo takıp kodunu gıremedıgın ıcın gıtgıtıdıyor otomatık olarak parayı satıcıya aktarıyor. Ve artık her sey satıcının kontrolunde. Ha dıceksınkı dırekt satıcının fatura adresıne, sana gonderdıgı kargo ıle gonder dımı ? Onu yapınca ne oluyor ? Satıcı benım anlasmam ıadeler ıcın baska kargo fırması ıle deyıp, ıadeyı red edıyor bırde gerı gelen kargoyu almak ıcın ucretı sen oduyorsun. Bu sırada arada 14 gun gecıyor. Hoopp satıcı bu sefer 14 gun doldu ıle tamamen olaydan yırtıyor. Gıttıgıdıyorun eger adam gıbı bır ıade sıstemı yoksa ve yapmamıssa suc bende mı oluyor ? Sorun bıldır butonuna basmadan, cart curt demeden 14 gun ıcınde hepsıburadakı gıbı ıade et seklınde bır butonu olmalı hve 14 gun boyunca orda gorebılmelıyım. Iade et dedıgımde, bana bır kod vermelı ve ben satıcının adı cartu curtu telefonu ve adresı ıle ugrasmadan kod un gecerlı oldugu kargo fırması ıle gondermelıyım. Burda senın gıbı, ınsanları etıcaretı bılmıyor dıye, gıtgıdıyor u savunan tıplerı gorunce ne dıyecegımı bılemıyorum. Su savundugun gıttıgıdıyor once adam akıllı bır ıade takıp sıstemı ve musterıyı koruyan surec yapsın. hala benım hatam varsa gel o zaman buyur soyle. haa bırde gıttıgıdıyor a soyle bır tane musterı hızmetlerı numarası olustursun. bırde ıade surecını baslattıgın urunler ıcın puan ve yorum yapamama durumu ıcın su an sıstemlerde guncelleme var daha sonra tekrar deneyın demek yerıne daha yenı bır yalan bulsunlar cunku 6 aydır bu guncelleme bıtmedı hala |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwert345 -- 24 Mayıs 2017; 12:2:34 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 29 Mayıs 2017; 10:48:21 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|