Şimdi Ara

GM Discovery 16GB - CWM-MTK Recovery 6.0.4.4 ve ORİJİNAL ROMA DÖNÜŞ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
33.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yedegi alip hic ellemeden yukledim, bende gayet normal ama bir arkadasta hata vermis niye oyle oldu hic anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavdegon

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

forum pittec te bir arkadaş 4 gb için stock rom paylaşmış,
    16 gb model telefona yükledim ,sorunsuz çalışıyor...

Dostum o söylediğin sitedeki romun preloader dosyası da değiştirilmesi gerekiyor galiba. Onu söyliyelim de yanlış yüklemesinler.

stock rom için preloader değiştirmek gerekmiyor, sadece spflash ile yüklemek için 16 gb preloaderi gerekli,o da paylaşıldı zaten, pittech.comdaki stock rom dosyası hiç bozulmadan 16 gb lere yüklenebiliyor.
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skamber -- 28 Kasım 2013; 19:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanetler

www.tnctr.com/topic/233297-general-mobile-discovery-root-recovery-romlar/page-4#

16gb de sorun yaşayıp cihazı tugla yapanlar özellikle baksın orada nasıl kurtulur anlattım ama tavsiyem iyice okumanızı zaten hepsi 4 sayfa

Hocam verdiginiz linkteki paylasimlar harika dun aksam 16 ligi cwm den dondum sorunsuz son guncellemeli calisiyor ellerine saglik..

• sa suicide adli kullaniciya tesekkurler ama sorunum var update geldi 30 mb lik indiriyorum revovery e giriyor ceyregi yuklendikten sonra invalid partition setting fln diyor acil yardimm

• quote:

Orijinalden alıntı: gsser

sa suicide adli kullaniciya tesekkurler ama sorunum var update geldi 30 mb lik indiriyorum revovery e giriyor ceyregi yuklendikten sonra invalid partition setting fln diyor acil yardimm

Evet o hatayı veriyor ama çözüm bulundu.http://forum.donanimhaber.com/m_84167094/tm.htm Burda anlatılanları yaparsan son güncellemeyide almış saf orjinal romun olacak.
  • suan cwm den kurulabilir rom indiriyorum acaba biriniz 16gb nin orjinal partition boyutunu yazabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gsser

sa suicide adli kullaniciya tesekkurler ama sorunum var update geldi 30 mb lik indiriyorum revovery e giriyor ceyregi yuklendikten sonra invalid partition setting fln diyor acil yardimm

İyi ki "invalid partition setting" demiş yoksa telefonunuz pert olurdu. Görünüşe göre ebr/mbr dosyalarını değiştirmişsiniz veya 4GB lık romu kurmuşsunuz.

16GB lıklar için re-partition yapmaya gerek yok. Çünkü;

/system 1GB'tır ve gayet de yeterlidir ve fabrika uygulamaları gelir bu bölüme. Sonradan kurduğunuz programlar buraya yüklenmez.

/data 2GB'tır ve sizin sonradan yüklediğiniz programlar buraya yüklenir.

Ayrıca dahili sd kart 11GB'tır. İsterseniz sonradan kurduğunuz programları "sdkarta taşı" diyerek /data dan /sdcard a taşımş olursunuz.

Ama 32GB lık bir sd kart alırsanız 11 lik alanı /data yaparsınız ve 32GB lık alanı da sdkart olarak gösterirsiniz. Bunu önermiyorum çünkü dahili sd kart, hariciden çok daha hızlıdır. Sonra oyunlar neden kasıyor diye dertlenir durusunuz. 16GB lık bir kart alırsanız boşuna almış olursunuz. Çünkü dahili karttan dolayı sadece 4GB kazancınız olacak ve paranızı boşa vermiş olacaksınız. Maksat yükseltmek olacaksa 32 lik almalısınız.

• cevap icin sagol ben zaten 32 gb kullaniyorum suan 13 gb bosta ayrica baska bir cwm backup indirip yukledim sorunsuz calisiyor en son guncellemeyle tek bir sorum var beats audio ve dolby digital i nasip yuklerim dsp yi pek begenmedim xda daki b ve dolby i flashladim acilista uygulamalar yukleniyorda kaldi

• İlk mesaj güncellenmiştir.
  • degerli donanim haber kardeslerim. lutfen yardim edin. gm discovery 4 gb var bende. sarj soketi bozuktu. tamire verdim ama sadece sajini tamir etti yani sarj makinasina takinca sarj oluyo ama bilgisayara takinca hic bir sey olmuyor. telefona daha once yukledigim bir program sayesinde tel acilmiyor kapattim ama acilinca discovery yazisinda takiliyor. cwm yuklu degil sadece orjinal recovery yuklu. lutfen yardimci olun nasil yapabilliriz. usb calissa bilgisaayara takip halledicem de spflash tool ile. bilgisayar gormuyor malesef telefonu. lutfen yardim. en azinnan teli 4 gb olan bir arkadas orjinal recoveryden backup yapib bana gondere bilirmi? bende o sayede teli restore ede bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: landr

degerli donanim haber kardeslerim. lutfen yardim edin. gm discovery 4 gb var bende. sarj soketi bozuktu. tamire verdim ama sadece sajini tamir etti yani sarj makinasina takinca sarj oluyo ama bilgisayara takinca hic bir sey olmuyor. telefona daha once yukledigim bir program sayesinde tel acilmiyor kapattim ama acilinca discovery yazisinda takiliyor. cwm yuklu degil sadece orjinal recovery yuklu. lutfen yardimci olun nasil yapabilliriz. usb calissa bilgisaayara takip halledicem de spflash tool ile. bilgisayar gormuyor malesef telefonu. lutfen yardim. en azinnan teli 4 gb olan bir arkadas orjinal recoveryden backup yapib bana gondere bilirmi? bende o sayede teli restore ede bilirim

Usb'den görmüyorsa bence servise geri postala telefonu.. Orjinal recoveryden restore olmuyor zaten
  • sp flash tool 4032 hatası veriyor cihazda ses yok :( Discovery 16gb son çıkan cihaz galiba (10günlük) Bilgisayar mtk usb port olarak görüyor ama 4032 hatası veriyor..Ne yapmam lazım :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.