Şimdi Ara

GM LER SUN SİLAHLARI SATABİLİYORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aege serverında yabancıların elınde sun olmayan kalmadı ve bunun tek bır klanda 5 tane bırden 64 sun weapon olabılırmı ya bu rastlantımı ogun heaven klanından bırıyle konustum ve adam bana para ıle aldıgını soyledı sılkroad ın pm sıtesınden gorusmus sızce bu olabılırmı turklerde sun olmaz ise yandık ya zaten ırkcılık yapıp duruyolar görüslerinizi bekliyorum !!! ?????

• Ben böyle bir şey olabileceğini sanmıyorum. Sonuçta gerçek parayla gold alarak o silahları alıyor olma ihtimalleri çok yüksek. Sparta'da daha geçen hafta adam yeni düşürdüğü Sosun 64 Bow'u 800 mil e sattı, bunlar doğal şeyler..
  • Olympus serverindada VIET_MAFIA diye bir guild var guıld baskanı dahıl guıldın %99u sos sun baska bısı deıl adamlar nereden nasıl elde edıyorar bılemıyorum ama sonucta bu ıtem cıkıorkı bunlar alıyor ole deılmı
  • gmlerin paraya ihtiyacı olmaz isteseler 9999999999999 para yaparlar bi tuşla sos satmazlar dogal olarak
  • GM ler satamaz bildiğim kadarıyla GM lerin o tip şeyler yapması yasak.
  • ne diye stasın ki ihtiyacı mı war. o alanlar real parayla gold alıp oynda dusurenlerden alıolardır. bizim serverdada cok war ölesi
  • evt benced öledir ama ben gm olsam uf uf real paraya hemen bi sosun satarım adama hemn sosundan gelen para hemnde gm için gelen para uf uf süper
  • Bence ırkcıkı die bişi yok heleki bunu Gm lerin yaptıgını düsünüyorsaniz!....

venice serverinin %30'u yükek level olanlari söylüyorum sos som sosun dolu

hemde bu oyuncular türk!....

• sen bide gel greece si gör en az 50 tane sun 8 th item (weapon) var yarısı KUWAİT guildinde
    bi poklar var ama... bazılarında artuk abartmıs iki tane sosun kullanıolar
  • Bence Satamazlarrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

gmlerin paraya ihtiyacı olmaz isteseler 9999999999999 para yaparlar bi tuşla sos satmazlar dogal olarak

GM ler zaten o gold u tek tuşla yarattıkları gibi sun itemleride tek tuşta yaratabilirler. Sonuç olarak GM ler GOLD u gerçek para ile sattıklarına göre sun itemleride satma olasılıkları var tabi neden olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyar

quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

gmlerin paraya ihtiyacı olmaz isteseler 9999999999999 para yaparlar bi tuşla sos satmazlar dogal olarak

GM ler zaten o gold u tek tuşla yarattıkları gibi sun itemleride tek tuşta yaratabilirler. Sonuç olarak GM ler GOLD u gerçek para ile sattıklarına göre sun itemleride satma olasılıkları var tabi neden olmasın

elbette. çakal olan bir gm öle yapar bkz. ben

• en sonunda bunu cozdum arkadaslar dısardan gercekten gercek parayla alıyolar ve fıyatlar 1mılyar 250 den baslıyo zengın ısı :D
  • sanirim biraz gec cozdun olayi
  • 6 aydan sonra konu firlamis piyasa..
    bunun icin hususi calisiyormusunuz merak icerisindeyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

evt benced öledir ama ben gm olsam uf uf real paraya hemen bi sosun satarım adama hemn sosundan gelen para hemnde gm için gelen para uf uf süper

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.