Şimdi Ara

gmd güncelleme net bi tarih ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tamam muzaffer abimiz canimiz ama guncellemeyi unuttular mi ne yaptılar. Konu çok acilmis olabilir kusura bakmayin.ama güncelleme tarihi hakkında bilgisi olan varmi?

• adamlar bizle oynuo ha cıktı ha çıkacak DİE 2 aydır bekletiolar yapacakları da bizi olsa bari twitterdan kaç tane mesaj attık cevap bile vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht5382

adamlar bizle oynuo ha cıktı ha çıkacak DİE 2 aydır bekletiolar yapacakları da bizi olsa bari twitterdan kaç tane mesaj attık cevap bile vermedi
    15 - 20 günde bir ortaya çıkıp güncelleme diyorlar sonra gene kayıplar. ertele ertele ertele nereye kadar.
  • adamlar bi balon sisirdi patladı sonunda heralde
  • Bence gelmeyecek. Adamlar yeni model çıkarıyorlar. Çoğu gmd 1 kullanıcısı telefonunu gmd 2 ile değiştirmeyi düşünüyor. Bu durumda eski telefona güncelleme verip telefonunu değiştirmek isteyenlerin kafasını karıştırmak istemezler.
  • Öyle birsey yapıp da piyasadaki elde ettikleri başarı ve kendilerine olan guveni sarsmak istemezler bence, gelir de be zaman geliceği belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 23 Şubat 2014; 7:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Öyle birsey yapıp da piyasadaki elde ettikleri başarı ve kendilerine olan guveni sarsmak istemezler bence, gelir de be zaman geliceği belli olmaz.

Çevremde cihaza sahip kişiler genelde güncellemeyi umursamayacak kişiler. Firmanın itibarını etkileyeceğini sanmam güncelleme gelmemesinin. Ancak forumlarda marka konularında bahsedilen bir konu olur.
    Bu güncelleme geçte olsa gelecektir diye düşünüyorum çünkü tamamlanmamış olsa dahi ortada bir çalışma var o yüzden çalışma tamamlandıktan sonra gelecektir güncelleme. Bundan sonra da bir güncelleme geleceğini sanmıyorum.
    Diğer cihazlarla ilgili de bir ilerleme yok, tahminimce bir operatörle anlaşma aşamasındalar şuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Öyle birsey yapıp da piyasadaki elde ettikleri başarı ve kendilerine olan guveni sarsmak istemezler bence, gelir de be zaman geliceği belli olmaz.

Çevremde cihaza sahip kişiler genelde güncellemeyi umursamayacak kişiler. Firmanın itibarını etkileyeceğini sanmam güncelleme gelmemesinin. Ancak forumlarda marka konularında bahsedilen bir konu olur.
    Bu güncelleme geçte olsa gelecektir diye düşünüyorum çünkü tamamlanmamış olsa dahi ortada bir çalışma var o yüzden çalışma tamamlandıktan sonra gelecektir güncelleme. Bundan sonra da bir güncelleme geleceğini sanmıyorum.
    Diğer cihazlarla ilgili de bir ilerleme yok, tahminimce bir operatörle anlaşma aşamasındalar şuan.

Alıntıları Göster
    İş GMD'de değil MediaTek'te bitiyor,2-3 özellik daha eklerler ancak sürüm güncellemesini pek zannetmiyorum

• Gmd Elite ve Lite çıkmadan güncelleme gelmez diye tahmin ediyorum.
  • Bu kadar aceleci olmayin.Guncelleme alacak dendi sadece.Ha çıktı ha çıkıyor gibi beklenti içinde olmanız anlamsız.s3 bile 4.3 guncellemesi aldı ama kitkat alıp almayacağı belli değil.
  • MuStafA.A kullanıcısına yanıt
    O s3 dediğin telefon bizimkinden 2 yıl önce çıktı hatırlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbird1996

O s3 dediğin telefon bizimkinden 2 yıl önce çıktı hatırlatırım.
    Bende Elite çıkmadan beklemiyorum güncellemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStafA.A

Bu kadar aceleci olmayin.Guncelleme alacak dendi sadece.Ha çıktı ha çıkıyor gibi beklenti içinde olmanız anlamsız.s3 bile 4.3 guncellemesi aldı ama kitkat alıp almayacağı belli değil.

+1
  • fix guncellemesi gelir ama android surum guncellemesi simdilik zor gibi gozukuyor. Tamam kolay degil ama su marka soyle yapti bu marka boyle yapti diye de herseyi kabullenecek degiliz
  • S3 ve s3 mini'nin LTE versiyonları (2gb ram'e sahip olanlar) kitkat alacak normal 1gb ramli olanlar kitkat almayacak.

Şubat bitmeden alırız guncellemeyi telaş yapmayin
  • bi bitmediniz
  • Normal güncelleme gelir ama sürüm guncelemesini unut bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real woods

Normal güncelleme gelir ama sürüm guncelemesini unut bence.

+1 Kitkat Gelse bile stabilite bozulur , çok eksik olur diye düşünüyorum . Cihaz bikac yazilimsal eksiğini kaparsa yeterli ondan sonra da daha gm ile bağ kalmaz
  • Anca telefonun eksiklerini duzeltirler baska bisede olmaz onu bile zor veriyorlar 1 aydir veremdiler kit kati nerde verecekler . umudunuzu yitirmeyin falan demek isterdim ama alti alt ustu telefon gelmesede olur. Yeterki stabil calissa ve ram kullanimi biraz da dusse iyi olur
  • Ne bekliyodun elite ve d2 cikmadan d1 e kitkati verip yeni cihazlarin satislarini en az yariya indirmesii mi?
    Gelse bile en erken mayis i bulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.