Şimdi Ara

GNÇ 10GB Fiyat Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell GNÇ 10 GB Tarifesindeyim tarifeye geçerken 49TL Tarife ücreti vergiler dahil 54 55 TL Ödersiniz denmişti ancak 15 gün sonra faturam hergün 1 tl artıyor geçen gün 57tl olmuştu şu an 58 oldu neden böyle artıyor fiyatlar Fiyat 60a doğru gidiyor satarken öyle söylemediler şimdi bu fiyat artışı nedendir veya sadece ilk ay diyemi böyle ödeyeceğim sonradan 54 55 lira seviyelerine geri düşecek merak ettim doğrusu varsa bu paketten kullanan ne kadar ücret ödüyor söylerse sevinirim

• 39 TL lik 6gb lik tarifeye 40 TL ödüyorum. Senin 50 lirayi geçmemesi gerek. Fatura ayrintilarina baksan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylı faturaya bak. ( sanırım fatura kesilince detaylı görebiliyorsun bu ay o para sana kaçacak )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Detaylı faturaya bak. ( sanırım fatura kesilince detaylı görebiliyorsun bu ay o para sana kaçacak )

Normalde kaç para vergi alıyorlar ben baktım 46.45TL lik fatura tutarım var diğer ücretler kısmı 60TL 50 TL De indirim görünüyor 3 e bölmüşler fatura tutarını bune ya 50 tl indirim ne 60 tl diğer ücretler ne nası bi sistem bu
  • türkcell şaşmış artık saftrik türkcell
  • Turkcell abonenin bilgisi dışında abonelikler tanımlayıp ücretler kesebiliyor. Mesela bunların en saçma olanı SEKRETER. Arayıpta birine ulaşamaz iseniz ve hemen kapatmazsanız 69 kuruşunuzu kesiyor. Sonra fatura şişiyor haliyle.

http://www.turkcell.com.tr/servisler/sekreterim
  • Kardesim bosu bosuna o kadar para vermeyin ben mesela AYLIK 4GB paketi 15 liraya alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuşma filanda gerek olmuyor artık herşey internet olduğu için

• Darius Atakan GM kullanıcısına yanıt
    Nasıl alıyorsunuz?

• http://www.ytpara.com/e-ticaret/113565-turkcell-aylik-4gb-fiyat-15-tl.html

Bizzat kendim satıyorum zaten eğer almayı düşünürsen PM den iletişime geçebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.