Şimdi Ara

GNGWC SilkRoad Turnuvası Türkiye Ayağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun amaci nedir onu anlamadim carlari gosterimemi sokucaz ne etcez pwp mi yapcaz
  • Oylama olayı çok ters bence, onun yerine pvp şeklinde elemeler olsun.
  • game sutlan sayın yunus bey, ettim etmedim o organizeye başvuramadım.. benimle iletişime geçin lütfen..
  • [GM]ler gelirse fotolarını çekin beyler oyun içi videolarını falan...Keşke tüm masterlar gelse ama tahminimce hepsi gelmicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addeath

resmi sro da neden bi acıklama yok... nedense sizin isin icine girmenz hosumada gitmedi bu bilgilerin verilmesi birde illa uye olma konsuunda fln sktr gdn yani.. zorla baska bi sayfaya uye olmalı isek JM de sktrsn

al kardeşim resmi siteden

Hello. This is Silkroad Online.

Another Journey of Silkroad begins to Turkey Players.
    We invite Turkey Silkroad Players who are interested in acquainting the world with Silkroad��s honor by participating as Silkroad Online representatives at the GNG World Championship 2008.

GNG World Championship 2008 Turkey

Official Sponsor and Co-operator
    (Gamesultan.com)

Registration
    - Start from (August 26, 2008)

Prizes
    - Final Online Main Round: Airline ticket to Korea for participation in Grand Final Round (transportation and lodging included), souvenir
    - Grand Final Round: 1st Place $5,000.00, 2nd Place $3,000.00, 3rd Place $1,000.00
    * VAT is included in the Grand Final Round prizes

Schedule & Location
    - Final Online Main Round:
    A Date: October 11th 2008
    B Location: ( ) PC Café (Specific place will be announced)
    - Grand Final Round:
    A Date: November 16th 2008
    B Location: Seoul, South Korea

Participants Registration conditions
    - Only current residents/citizenship of Turkey may register
    - Only those who have time to participate in all events
    - Only who do not have any restrictions for travel abroad

For further information and registration please click here..

(Turkish)
    Silkroad Online��dan Merhaba,

Turk Silkroad oyunculari icin yeni bir macera basliyor.

Tum Dunyayi Silkroad Online��in gururu ile tanistirmak isteyen butun Turk oyunculari, Silkroad Online��in temsilcisi olarak GNG World Championship 2008 etkilinligine davet ediyoruz.

(GNG Dunya Sampiyonasi Turkiye 2008)

Resmi Sponsor ve Musterek Etkinlik Duzenleyicisi
    (Gamesultan.com)

Kayit
    - Start from (Agustos 26, 2008)

Oduller
    - Online Ana Asama Finali: Grand Final (Buyuk Final) Asamasina katilabilmek icin Kore��ye ucak bileti (Ulasim ve konaklama dahil), hatira hediyelikler
    - Grand Final (Buyuk Final) Asamasi: Birinciye $5,000.00, Ikinciye $3,000.00, Ucuncuye $1,000.00
    * Grand Final (Buyuk Final) Odullerine KDV dahildir.

Tarih ve Yer Bilgileri
    - Online Ana Asama Finali:
    A Tarih: Ekim 11 2008
    B Yer: ( ) Internet Kafe (Kesin Turnuva Yeri Duyurulacaktir)
    - Grand Final (Buyuk Final) Asamasi:
    A Tarih: Kasim 16 2008
    B Yer: Seul, Guney Kore

Katilimcilarin Kayit Kosullari
    - Sadece Turk Vatandaslari kayit yapabilir
    - Sadece yukarida belitilen butun etkinliklere katilmak icin zamani olanlar kayit olabilir
    - Sadece yurt disina cikis icin herhangi bir sinirlamasi olmayanlar kayit olabilir

Daha fazla bilgi ve kayit olmak icin, lutfen buraya tiklayiniz.

• Ben id bölümüne char id yerine farklı birşey yazdım nasıl düzeltebilirim ?
  • Millet sagda solda "noolur bana oy verin" mi diyecek ? Oylama olayi ucuza kacmak, kolaya kacmak olmus biraz ...
    Tabi anladigim kadari ile JoyMax bu organizayonu gamesultan a yapabilir misin demis ve hali ile gamesultan da mumkun oldugunca hafif siddette sarsinti ile bunu nasil yapabilirizin formulunu boyle bulmus ... Lakin diyecegim o ki bu JoyMax in Turk oyuncularina verdigi daha dogrusu vermedigi degeri gostermesi bakimindan anlamli ... Zira bu sene nasil oldu takip etmedim ama daha onceki yillarda Almanya gibi diger ulke ayaklarinda katilimcilar icin JoyMax ozel client hazirlayip onelemeler bu client vasitasi ile katilimcilarin evden katilimi ile gerceklesiyor idi ...

Amac sadece evet Turkiye'de de organizasyon yaptik ... demek ise tamam yapilmis oluyor ama gorunen o ki sagda solda forumlarda surda burda oy dilenenler, "recep cok matrak adam yahu ona oy verelim" tarzi yaklasimlar ile gostermelik bir turnuva olacak gibi ... "matrak adam recep" de gider Kore'de guzel isler yapar ... Eee cekik gozlulerinde gulmeye, eglenmeye ihtiyaci var elbette ...

• katlıyorum
  • hitman senin profilin ne güzelmiş ^^
  • Destekleyin beniiii, Koreye gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: synaX:Lecter

allahmya hangienayi gider cok merak ediyorum

2006'da Bahadirda katilmisti Almanya'da ilk elemeyi gecmisti sonrasi gelmedi
    Samimi bi arkadasi 2. olmustu
    sonra ona kore icin teklif geldi
    gidemedi
    yani bosa zmn kaybi..

+1453 Hem de okullar acılıyor...

Simdi bi diyalog yazardım da anne vs cocuk veya baba vs cocuk...Tabi Universite+ Playerlarda az değil
  • http://www.gamesultan.com/silkroad/userDetail.asp?UserID=238

Game sultana üye olarak siteye giriş yaptıktan sonra 5 tam puan veya daha önce 5 tam puan vermişseniz 4 puan ile destek veriniz.

Hadi be koçlarım be
  • @fenasi44
    Üzgünüm ama katılmıyorum , bu tür organizasyonlarda amaç katılımdır , olayın bir parçası olmaktır yani ödülün çok fazla önemi yoktur ayrıca tüm katılımcıların yol ve harici giderleri karşılanmaktadır yani çok özensiz olduklarını söyleyemeyiz ki ayrıca 5000 $ toplamda 10000$ dolar ödül Türkiye standartları için küçümsenecek bir rakam değil dediğim gibi burada ödül bence sadece göstermelik ve ödül miktarı değerlendirme için zannetmiyorum tek başına yeterli olsun .

@Tuzsuz
    Kesinlikle katılıyorum usta ama yine de bir şans verilmesi görüşündeyim en azından Türkiye yi katmaları bile büyük başarı yani çok fazla övecek bir durum yok tabi ama hiç yoktan iyidir demek istiyorum . Tuzsuz babaya not : Mai çok matrak adamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 26 Ağustos 2008; 12:09:05 >

• Aga bir kere senin sunu baa ver vuruyom bi bakiim oyum senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

http://www.gamesultan.com/silkroad/userDetail.asp?UserID=238

Game sultana üye olarak siteye giriş yaptıktan sonra 5 tam puan veya daha önce 5 tam puan vermişseniz 4 puan ile destek veriniz.

Hadi be koçlarım be

Hayır sakın İlhan'a oy vermek gibi bir hata yapmayın (.
    Full Int Bow'muş peh nooby seni

http://www.gamesultan.com/silkroad/userDetail.asp?UserID=291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLite -- 26 Ağustos 2008; 12:17:34 >

• sadece 30 kişinin katılacagı + bunlarında bi oylama ile belirlenmesi cok sacma olmus bence. rüşvetle oy istemeler başlamış bile. sanırım (emin degilim) almanya -amerika turnuvalarında sro sitesinde katılımcılar belirlenip onlara client download yaptırılıyordu. kişiler ön elemelere katılıp sonra belli bi yerde turnuva yapılıyordu(!/?) . benim bildigim bu sekilde. yanlıs biliyorsam bilen bi arkadas acıklarsa sevinirim
  • konu ilk postlandıgı zaman resmi sayfada acıklama yok idi update ten sonra geldi hala kanım kaynamadı bk yere bilgi verdik uye olmak zorunda kaldıkkı ustune bide oylama yapılıyo ki ii ce bk olcak dilen meye baslamıs mıllet... sımdı mıllet uyelerini ekleyp bi kendini oylicak fln sacma sapan ısler, hıc hosuma gitmedi ama iste ypcık bisy yok JM vermıs bıkz yetkiyi elemanlara

quote:

Orjinalden alıntı: bekir14

quote:

Orjinalden alıntı: addeath

resmi sro da neden bi acıklama yok... nedense sizin isin icine girmenz hosumada gitmedi bu bilgilerin verilmesi birde illa uye olma konsuunda fln sktr gdn yani.. zorla baska bi sayfaya uye olmalı isek JM de sktrsn

al kardeşim resmi siteden

Hello. This is Silkroad Online.

Another Journey of Silkroad begins to Turkey Players.
    We invite Turkey Silkroad Players who are interested in acquainting the world with Silkroad��s honor by participating as Silkroad Online representatives at the GNG World Championship 2008.

Official Sponsor and Co-operator
    (Gamesultan.com)

Registration
    - Start from (August 26, 2008)

Prizes
    - Final Online Main Round: Airline ticket to Korea for participation in Grand Final Round (transportation and lodging included), souvenir
    - Grand Final Round: 1st Place $5,000.00, 2nd Place $3,000.00, 3rd Place $1,000.00
    * VAT is included in the Grand Final Round prizes

Schedule & Location
    - Final Online Main Round:
    A Date: October 11th 2008
    B Location: ( ) PC Café (Specific place will be announced)
    - Grand Final Round:
    A Date: November 16th 2008
    B Location: Seoul, South Korea

Participants Registration conditions
    - Only current residents/citizenship of Turkey may register
    - Only those who have time to participate in all events
    - Only who do not have any restrictions for travel abroad

For further information and registration please click here..

(Turkish)
    Silkroad Online��dan Merhaba,

Turk Silkroad oyunculari icin yeni bir macera basliyor.

Tum Dunyayi Silkroad Online��in gururu ile tanistirmak isteyen butun Turk oyunculari, Silkroad Online��in temsilcisi olarak GNG World Championship 2008 etkilinligine davet ediyoruz.

(GNG Dunya Sampiyonasi Turkiye 2008)

Resmi Sponsor ve Musterek Etkinlik Duzenleyicisi
    (Gamesultan.com)

Kayit
    - Start from (Agustos 26, 2008)

Oduller
    - Online Ana Asama Finali: Grand Final (Buyuk Final) Asamasina katilabilmek icin Kore��ye ucak bileti (Ulasim ve konaklama dahil), hatira hediyelikler
    - Grand Final (Buyuk Final) Asamasi: Birinciye $5,000.00, Ikinciye $3,000.00, Ucuncuye $1,000.00
    * Grand Final (Buyuk Final) Odullerine KDV dahildir.

Tarih ve Yer Bilgileri
    - Online Ana Asama Finali:
    A Tarih: Ekim 11 2008
    B Yer: ( ) Internet Kafe (Kesin Turnuva Yeri Duyurulacaktir)
    - Grand Final (Buyuk Final) Asamasi:
    A Tarih: Kasim 16 2008
    B Yer: Seul, Guney Kore

Katilimcilarin Kayit Kosullari
    - Sadece Turk Vatandaslari kayit yapabilir
    - Sadece yukarida belitilen butun etkinliklere katilmak icin zamani olanlar kayit olabilir
    - Sadece yurt disina cikis icin herhangi bir sinirlamasi olmayanlar kayit olabilir

Daha fazla bilgi ve kayit olmak icin, lutfen buraya tiklayiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

sadece 30 kişinin katılacagı + bunlarında bi oylama ile belirlenmesi cok sacma olmus bence. rüşvetle oy istemeler başlamış bile. sanırım (emin degilim) almanya -amerika turnuvalarında sro sitesinde katılımcılar belirlenip onlara client download yaptırılıyordu. kişiler ön elemelere katılıp sonra belli bi yerde turnuva yapılıyordu(!/?) . benim bildigim bu sekilde. yanlıs biliyorsam bilen bi arkadas acıklarsa sevinirim

Haklısın !
    Katılımcıların seçimi çok saçma ve hiç adil değil..

Bunada şükür diyorum belki seneye daha adil bir seçim yapılır
  • vallahi çok düşük hediyeler .online oynanan oyunlar bir turnuva başına 500 dolar veriyo turnuva da 6 7 el atış yapıyonuz bu. ve istediginiz kadar çeşidine katılabiliyonuz .10 tane ye katılınca alıyonuz 5000 doalrı hem de koreye gitmeden . ama sırf koreye gitmek için ben katılırdım. tabi saturn olsaydı saturn yok ya server lar arasın da . üstte dedigim turnuva golf oynamayı bilenler için tabi rüzgar hızını filan hesablıcan yani saturn niye yok
    game sultan
  • pardonda lvl 40 olan bırı orda napabılır bılmıorum 40 vs 90 mı yapcaklar :DDD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.