Şimdi Ara

GNGWC SilkRoad Turnuvası Türkiye Ayağı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle Bir Organizasyon Yapıldığı İçiz Sevinsemmi Üzülsemmi Bilemedim...

GameSultan Böyle Bir Organizsyonda Basit Amotörce Bir Oy Sistemi Kullanmış Genimizdemi Var Bilmiyorum Ama Bu Türkiyede Neden Kaliteli Birşeyler Yapılmıyor. Herşeyin Basiti Kısayoldan Nasıl Kar Ederim Gibisinden Şeyler Düşünüyor.

Yine Bazı Kullanıcılar Bu Tip Yarışmalarda En İyi Olup Hakklarıyla 1. olacaklarına Yarışmayı Duyar Duymaz Acaba Nasıl Hile Yapabilirim Diye Düşünmeye Başlıyor.

Bugun Bir Arkadaşım Birşey Sordu .

Arkadaşım : Key Listesi Varmı Sende ?

Ben : Hayır Yok Ne Yapcan Key Listesini Siteden Bakabilirsin Site Acık

Arkadaşım : Yok Yaa GNGWC İçin Gerekli Gamesultana Kayıt Olcam Oradaki TC Kimlik Numaralarını Kullanıcam . Sürekli Kendi Puanımı Coğaltıcam.

Ben: Peki 40 LvL üstü Charı Nereden bulacaksın

Arkadaşım : Char Çok Merak Etme. 3-5 verdimmi Yüzlerce ID Bulurum .

Adam Gold Karşılığında ID SATIN Alıyor.

Buradan GameSultan 'a Soruyorum Sizce Bu Nasıl Adalet ?

• Merhabalar,

ilk Olarak Böyle Bir organizasyon için Game Sultan'a Teşekkür Ediyorum.Takıldığım Bir nokta var +18 Yaş sınırı Benim 18'e 1 yaş var.Mesala Ben ilk 30'a Girdim Kazandım.Kore'ye Gidemeyeceğim Ama Mesela 18- Oyuncular Reşit olmadığı için anne baba vs. Kişilerle Gidebilirler.Benim Fikrim bu Parayı Kim alacak Diye Bir Sorunda Olmaz.Ayrıca Puan sistemi de Çok Saçma Olmuş Fake ler Şimdiden Çoğalmış.Benimde sizden Bir Ricam olacak(Rica Ediyorum Yalvarmıyorum)aşağıda da benim linkim var.İsteyen Bana oy kullanabilir.Bu Bir Ricadır.Başka Türlü anlamayınız.İyi Geceler.
    Link:http://www.gamesultan.com/Silkroad/userDetail.asp?UserID=1234

• Yas biraz saçma olmuş 18- çok kişi tanıyorum Bu oyunda 90 Lvl Full Farm Char yapan..

Bence Yaş olayını Ailelerin izniyle yapmaları gerekebilirdi direk 18 - katılamaz dememelilerdi

Neyse Joymaxın Kararlarına karşı gelemeyiz ..

Tüm 18+ abilerime Bol şanslar
  • lv90 charyapmak dediğin auto tranning e basmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: »LosTSouL«

Böyle Bir Organizasyon Yapıldığı İçiz Sevinsemmi Üzülsemmi Bilemedim...

GameSultan Böyle Bir Organizsyonda Basit Amotörce Bir Oy Sistemi Kullanmış Genimizdemi Var Bilmiyorum Ama Bu Türkiyede Neden Kaliteli Birşeyler Yapılmıyor. Herşeyin Basiti Kısayoldan Nasıl Kar Ederim Gibisinden Şeyler Düşünüyor.

Yine Bazı Kullanıcılar Bu Tip Yarışmalarda En İyi Olup Hakklarıyla 1. olacaklarına Yarışmayı Duyar Duymaz Acaba Nasıl Hile Yapabilirim Diye Düşünmeye Başlıyor.

Bugun Bir Arkadaşım Birşey Sordu .

Arkadaşım : Key Listesi Varmı Sende ?

Ben : Hayır Yok Ne Yapcan Key Listesini Siteden Bakabilirsin Site Acık

Arkadaşım : Yok Yaa GNGWC İçin Gerekli Gamesultana Kayıt Olcam Oradaki TC Kimlik Numaralarını Kullanıcam . Sürekli Kendi Puanımı Coğaltıcam.

Ben: Peki 40 LvL üstü Charı Nereden bulacaksın

Arkadaşım : Char Çok Merak Etme. 3-5 verdimmi Yüzlerce ID Bulurum .

Adam Gold Karşılığında ID SATIN Alıyor.

Buradan GameSultan 'a Soruyorum Sizce Bu Nasıl Adalet ?

Çok doğru söyledin ..

• quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

lv90 charyapmak dediğin auto tranning e basmak

• canlı destek hattından sordum 18 yaş zorunluluğu yokmuş yani katılabiliyorm :D ve ismim 2. sayfada
  • Yorumları okudum da bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum. Eğer oylama ile olacaksa bari yüzyüze görüşülebilecek yaşı 18+ elemanlar alınsın. Oyunu boşverdimde, yabancıların Türklere karşı tutumunu ve düşüncelerini biliyoruz. Maksat bunları bi nebze çürütmek de olmalı.

Ayrıca oy verme olayıda saçma gelmedi değil hani..

Edit: Yaş sınırı yok mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 27 Ağustos 2008; 13:50:28 >
  • ya birşey söyliycem nedir bu 18 yaş üstü isteme çabası ?
    sanki oraya gidecek adamlar 5k plz ciler olacak. hadi 2-3 tane olsundiyelim. koreye gidecek adam sanki onlaradn olacak. en sağlam 2 çar hangisiyse o gidecek. neyin muhabbetini yapyorsnz anlamadım ?

edit: yokmş sordm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 27 Ağustos 2008; 13:50:58 >
  • Çok bayat bir söz ama önemli olan olgun olmak. Herkes 90 level karakter yapabilir ama önemli olan bunun sağlam olması. Onuda geçtim oyunda 1 gram ingilizce bilmeyen, belki gap nedir, sp farm nedir, oyunda taktik pvp yapmak nedir bilmeyen ama 90 level olmuş, etrafındaki yabancılara " gewur " diyen biririninde bu turnuvaya katılıp oylar sonucu 1.olması ve hatta koreye gitmesi ne kadar doğrudur? Yani düşünün bu örnekleri o kadar çoğaltabilirmki..

İş olgunlukta bitiyor. Oyunu oynayna çoğu insan hani nasıl derler "fake kimliğe" sahip. Aslında kendisi değil ama sanal ortamda kendine bir kimlik bulmuş ve onun etrafında şekillendiriyor "sanal hayatı"'nı
    Neyse demek istediğim herhalde anlaşılır. Hakedenin gitmesi dileğiyle...
  • bişeyde ben soruyum. sitede göremedim . oylamalar ne zaman sonlanıcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Çok bayat bir söz ama önemli olan olgun olmak. Herkes 90 level karakter yapabilir ama önemli olan bunun sağlam olması. Onuda geçtim oyunda 1 gram ingilizce bilmeyen, belki gap nedir, sp farm nedir, oyunda taktik pvp yapmak nedir bilmeyen ama 90 level olmuş, etrafındaki yabancılara " gewur " diyen biririninde bu turnuvaya katılıp oylar sonucu 1.olması ve hatta koreye gitmesi ne kadar doğrudur? Yani düşünün bu örnekleri o kadar çoğaltabilirmki..

İş olgunlukta bitiyor. Oyunu oynayna çoğu insan hani nasıl derler "fake kimliğe" sahip. Aslında kendisi değil ama sanal ortamda kendine bir kimlik bulmuş ve onun etrafında şekillendiriyor "sanal hayatı"'nı
    Neyse demek istediğim herhalde anlaşılır. Hakedenin gitmesi dileğiyle...

Hll ln Omer
    +666

• dün var deniyor bugün ise yok. Benim kardeşimde katılsın bari , nasıl olsa oda 1234 tuşlarına basabiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

bişeyde ben soruyum. sitede göremedim . oylamalar ne zaman sonlanıcak?

onuda sordum 11-9-2008 dedi
  • millet deli gibi sahte hesaplar ile kendine oy veryio yani bok ettkin ısı gamesultan daha ne diyim
  • http://www.silkroadturk.com/showthread.php?p=25395#post25395

Fake hesaplar silinecek. Oyları geçersiz olacaktır.

Bilgilerinize.
  • yazık butungun fake hesaplarla kendini oylayp 300 400 oy alan dumbukler donun basa bklm
  • hak eden kazansın gitsin ,bu işler şans işidir şanslı olan gidecektir boşunuza kendinizi yormayın öyle olsun böyle olsun diye Türkiye gibi bir ülkede hak eden sözcüğü ne kadar geçerli ki , adamı ,ortamı ve şansı olan her zaman götürür işi bu ülkede, gerçek kahramanlarda her zaman geri planda kalır
    bu nedenlede ne sporda ne de hiç bir dalda bir baltaya sap olamıyoruz çünkü layık olanı seçmesini bilmiyoruz
  • gerçekten doğru söylüyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameSultan

http://www.silkroadturk.com/showthread.php?p=25395#post25395

Fake hesaplar silinecek. Oyları geçersiz olacaktır.

Bilgilerinize.

Fake Hesapları Nasıl Tespit Ediceksiniz Bilmiyorum ..

Silinecek Silinecek Diyorsunuz Bir Türlü Sildiğiniz YOK Adamlar Fake Yarıştırıyor Hergün.

Bakalım Fake Hesapları Silme Konusunda Doğrumu Yapıyorsunuz Cünkü Anlamanız İmkansız.

Şimdi Kendim Üye oluyorum ve Fake Hesaplarla Kendime Oy Vericem Bakalım Gercekden Silecekmisiniz ...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.