Şimdi Ara

GNGWC SilkRoad Turnuvası Türkiye Ayağı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vertus65

oylama sayfasındaki daeth soul nikli oyuncunun kendini tanıtımdaki açıklaması
    ''sikroadonlineyi 3 seneden beri oynuyorum ve karakter yapılandırmasında çok iyi olduguma inanıyorum.Türkiyeyi corede iyi temsil edecegime inanıyorum.''

hiç şüphemiz yok

elemanın corede yazmasını vugulasmsn ama sende nikli yazmısın.. gerci corede yzmak heptn buyk bi salaklık bu gitsin temsil ettsin bizide gamesultan ın gotune tekmeyi vursun joymax bi daha boyle abuk sabuk oylama yaparak milleti cileden cıkarmasın

• Arkadaşlar sıralama ne durumda , kimler gidiyor koreye
  • 500 oy alanmı var yoksa benmi yanlış duydum? oha diyorum sadece.
  • Herkese tekrardan merhabalar...

Öncelikle GameSultan'a böyle bir yarışmada Türkiye'nin de adının geçmesinde sebep oldukları için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Sayın gamesultan yetkilisi aşağıda yazacaklarım tamamen bilgilenmek istediğimden ve de sizi bilgilendirmek isteğimden dolayıdır..

1 - Turnuva nasıl olacak ?

Bir kaç yerde yazdığınız yazıların hiç birinde net bir şey yok. Sadece bir internet kafede özel bir client kurulacağını ve kozların burada paylaşılacağını belirtmişsiniz. Bu cevabı yeterli olarak görmüyorum.

a - Bu koz paylaşımı nasıl olacak ve ne kadar sürecek ? Pvp? Pvm? değilse ne ?
    b - Kayıt olduğumuz karakterle mi yoksa başka bir şekilde mi olacak ?
    b - 1 : Eğer kayıt olduğumuz karakterle ise üzerindeki itemlerle mi yoksa herkes eşit şartlarda mı olacak?
    c - En önemlisi bu kafe neresi olacak ? Bu kafeye nasıl güvenebileceğiz ?
    d - Turnuva sürecinde herhangi bir kural görmedim , göremedim.. En basitinden 3. parti programlar kullanılabilecek mi?

2 - Oylamanın ve size verilen bilgilerin güvenirliliğini temin edebiliyormusunuz ?

Bu konuda sadece görünen kısımları örnek vermişsiniz. Ancak geçen gün oy vermek istediğimde veritabanı sorunları yaşadığınızı gördüm. Elinizde bulunan 90 level veya 40 level fark etmez , karakter id'lerinin başkalarının eline geçerse nasıl bir katliam olacağından haberiniz var mı ? Yaklaşık bir yıl önce bir günde 200bin kişinin sadece id'leri bilinerek , joymax'in vermiş olduğu bir açıktan dolayı karakterlerini kaybettiklerini biliyormusunuz ? Biliyorsanız nasıl bir önlem aldınız ? Bilmiyorsanız önlem almayı düşünüyormusunuz?

Oylama konusunda yorum yapan bir çok arkadaş gibi ben de aynı fikirdeyim. Bu oylama tamamen fiyaskodan ibaret. Daha oylama başladığı gün bir kişinin 500+ puana ulaşabilmesi hiç bir mantığa uymuyor malesef. Bana kalkıpta "Acele olarak bu turnuva için bir öneleme yapmamız gerekiyordu , bu yüzden bu kadar saçma , bu kadar basit , bu kadar önlemsiz bir oylama yaptık.. Kusura bakmayın bi daha ki sefere daha iyi olacak" diyin anlayayım. İlk sayfalarda yer alan kişilerin nasıl bu puanları topladığına gelince.. Buyrun bi test yapalım sizinle. Turnuva kayıt formunda hangi bilgi onaylanıyor ? TC Kimlik No Türkiye şartlarında bile doğrulatabilirken sisteminizde mevcut değil. Veya bir başka yönden herhangi bir ip block sisteminiz var mı? Varsa neden 60 tane karakter kayıt ederken herhangi bir block işlemiyle karşılaşmadım?

3 - Oylamaya katılan karakter id'lerinin joymax tarafından kontrol edileceğini söylemişsiniz. Sizce bu yeterli mi?

Yukarıda dediğim gibi 60 karakteri kendi bilgisayarım üzerinden kayıt ettim. Hepsi sizin belirlediğiniz kurallar dahilinde yani 40 level +.. Hepsinin de id'leri doğru. Şimdi bu kayıtlar geçerli mi sayılacak? Ya da silinecekse hangi sebepten silinecek? Doğrulanacak demişsiniz buyrun doğrulayın isterseniz size bir ajanda dolusu 40+ level karakterle geleyim.. Hatta istiyorsanız bir günde 40 level 21 tane karakter yapayım. Sadece 1 gün fazlası değil. Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben bu işi parasıyla yapan biriyim. Her hafta onlarca karakter yapıyor satıyorum. Benim bunları size söylememdeki amaç yapılacaksa doğru dürüst bir iş yapılsın.

Mesajınızın birinde yöneten arkadaşların bırakında yüksek puanları olsun demişsiniz.. 53 level karakteri olan bir kişide ilk gün 250+ puan gördüm.. Komik olmayın allah aşkına.. Şu ilk 3'e demir atıpta 7/24 sisteminize zarar veren arkadaşların , turnuva üye listesinde arka sayfada doldurdukları saçma sapan hesapları kontrol edin..

Sonuç olarak bu turnuvaya yarışmacı olarak katılmayı istiyorum. Olmazsa da zaten kore'de yapılacak turnuvaya biletim hazır. Olsa da olur olmasa da. Ama gelin görün ki , daha oyuna başlayalı 3-5 ay bilemediniz 1 yıl olan , sağdan soldan duyduklarıyla , gerek botla gerekse 3. parti programlarla yüksek level karakter sahibi olan , oyun içerisinde girdikleri her ortamda türkleri ve türklüğün adını batıran kişilerin bu turnuvada yer alması demek oyun içerisinde zaten karizması sıfırın altında seyreden türklerin adını biraz daha derine çekecektir. Bunların yerine daha aklı başında , oyun bilgisi olan , oraya gittiğinde insanlarla iletişim kurabilecek , türklüğü ve öncesinde insanlığı belirlemiş kişileri götürün. Belki bu saydıklarımdan hiç birine beni layık görmeyebilirsiniz.. Ama emin olun yaptığınız oylamada hakkıyla üst sıralarda olan bir tek kişi yok.

Sorularıma cevap verip , eleştirilerimi olgunlukla karşılayacağınızı umuyor tekrar başarılar diliyorum.

Mr.CoWbOy

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Herkese tekrardan merhabalar...

Öncelikle GameSultan'a böyle bir yarışmada Türkiye'nin de adının geçmesinde sebep oldukları için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Sayın gamesultan yetkilisi aşağıda yazacaklarım tamamen bilgilenmek istediğimden ve de sizi bilgilendirmek isteğimden dolayıdır..

Bir kaç yerde yazdığınız yazıların hiç birinde net bir şey yok. Sadece bir internet kafede özel bir client kurulacağını ve kozların burada paylaşılacağını belirtmişsiniz. Bu cevabı yeterli olarak görmüyorum.

b - 1 : Eğer kayıt olduğumuz karakterle ise üzerindeki itemlerle mi yoksa herkes eşit şartlarda mı olacak?
    d - Turnuva sürecinde herhangi bir kural görmedim , göremedim.. En basitinden 3. parti programlar kullanılabilecek mi?

pvp pi olucak, turnuvaya katılcak karakterini ile normal de oynadıgın karakter farklı gngwc de yeniden bir yapılandırma yapıyosun spsi hazır ve statları verilmemis bi karakter ile ayrıca videolardan gordgm le genlde hoton da yapılıyor pvp. 81lvl 9d set giyiyorsun, silkle alınan potlardan war fakat ozel pillerdan veriliyormu bilmiuorum su division u fln atan ustundne ayrıca nickin de numara 483 533 gibi, ilk 30 kisinin katılcagı raound ztn ayribir clientle oynan cak o yzden 2. bolumde internet cafelere toplanılcak.normalde bildigim kurallar diger turnuvalardan ilk roundunn belli bir saati war ve onun dısında girmek yasak, gm lerden pvp sırasında once devrandıgın ıcın o basla demeden fln uyarılar alabilyorsun iste seyahat engelin fln olmicak fln filan

• @Mr.CoWbOy

senin nasıl yapılacağına dair bir önerin varmı İbo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 3 Eylül 2008; 11:19:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: addeath

pvp pi olucak, turnuvaya katılcak karakterini ile normal de oynadıgın karakter farklı gngwc de yeniden bir yapılandırma yapıyosun spsi hazır ve statları verilmemis bi karakter ile ayrıca videolardan gordgm le genlde hoton da yapılıyor pvp. 81lvl 9d set giyiyorsun, silkle alınan potlardan war fakat ozel pillerdan veriliyormu bilmiuorum su division u fln atan ustundne ayrıca nickin de numara 483 533 gibi, ilk 30 kisinin katılcagı raound ztn ayribir clientle oynan cak o yzden 2. bolumde internet cafelere toplanılcak.normalde bildigim kurallar diger turnuvalardan ilk roundunn belli bir saati war ve onun dısında girmek yasak, gm lerden pvp sırasında once devrandıgın ıcın o basla demeden fln uyarılar alabilyorsun iste seyahat engelin fln olmicak fln filan

Arkadaşım normalde olması gereken turnuva değil bu , bahsettiklerinin hepsini biliyorum ama farklı bir olayla karşı karşıyayız.. o yüzden sorup öğrenmek istedim...

@vertus65

tanıyamadım.. keza bu vakitten sonra bir öneride bulunmak yersiz gibi...

• sevgili GameSultan polyannacılık oynamayı bıraksan iyi edersin sadece kendini komik duruma düşürüyosun. yaptığın hesap bence çok tutarsız olmuş.
    örneğin bu turnuvaya Türkiye de girmesi gerken 30 kişinin en az yarısı giremeyecek. " 1 2 " kişi senin %100 iyimserliğinden kaynaklanıyo
    üstelik tabiki yukarıda da sözü edildiği gibi burada bunu en az sarsıntıyla atlatıcak şekilde düzenlemişsiniz ve sadece şirin görünmek için bu işin içine girdiğiniz belli.

(ve bu konuyla ilgisi yok ama silk fiyatlrınızın yabancı sitelerden yüksek olması da ne kadar samimi ve dostane bi site olduğunuzu gösteriyo.. bi düşün istersen kandırmayalım birbirimizi lütfen

• Ne yazık ki size katılmıyoruz.
    Turnuvaya girmesi gereken kişileri kafanızda nasıl belirliyorsunuz bilmiyorum.
    Bu konuda kendinizi nasıl hakem atadığınızı da?
    samimiyetim ile silk fiyatları arasındaki bağı kuramadık. Fiyatlarımızın fazla olmasının sebebi %18 KDV eklenmiş olmasıdır. Samimiyetimizin göstergesi olarak da gamesultan üzerinden alışveriş yapanlar %10 Gbonus kazanıyorlar.

Konuya da dönersek

EDIT: 9 EYLÜL 2008 > SAHTE GAMESULTAN ÜYELİKLERİ, SAHTE ID LER VE GEÇERSİZ OYLARIN TESPİTİ ÇALIŞMASI BAŞLAMIŞTIR. OY PUANLARININ AZALMASININ SEBEBİ GEÇERSİZ OYLARIN VE KULLANICILARIN SİLİNMEYE BAŞLAMASIDIR. ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRMEKTEDİR.

BİLGİLERİNİZE.

quote:

Orjinalden alıntı: cixxy

sevgili GameSultan polyannacılık oynamayı bıraksan iyi edersin sadece kendini komik duruma düşürüyosun. yaptığın hesap bence çok tutarsız olmuş.
    örneğin bu turnuvaya Türkiye de girmesi gerken 30 kişinin en az yarısı giremeyecek. " 1 2 " kişi senin %100 iyimserliğinden kaynaklanıyo
    üstelik tabiki yukarıda da sözü edildiği gibi burada bunu en az sarsıntıyla atlatıcak şekilde düzenlemişsiniz ve sadece şirin görünmek için bu işin içine girdiğiniz belli.

(ve bu konuyla ilgisi yok ama silk fiyatlrınızın yabancı sitelerden yüksek olması da ne kadar samimi ve dostane bi site olduğunuzu gösteriyo.. bi düşün istersen kandırmayalım birbirimizi lütfen

• sevindirici bir haber.. ama halen yetersiz..
  • sahte oy silimleri (katliamı) devam etmekte...
    bu gidişle top 10 da 100-150 puan arası oyuncular kalacak

quote:

sevindirici bir haber.. ama halen yetersiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 10 Eylül 2008; 2:50:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GameSultan

sahte oy silimleri (katliamı) devam etmekte...

quote:

ilk sıradaki arkadaşın 156 puana düşmesine pek şaşırmadım , keza diğerlerinin de.. hatta direk ilk 5 e yerleşmişim.. tek bir puan sorunu yaşamadan/silinmeden.. yukarıda size bahsettiğim olay , sorun 40+ char yapmaksa en fazla 1-2 gün sürecek bir iş :)

tekrar teşekkürler , iyi çalışmalar..
  • Atladığın birşey daha var.
    Bu üyelerin bağlı olduğu Gamesultan hesapları.
    Onlar da sahte ise oylar ile birlikte ona bağlı hesaplarda gidebilir.
    Oy verenlerin gerçek kişi olmadığını ya da aynı kişi olduğunu anlarsak sonucunda araştırma gereği duyarsak, gerekirse kayıt olan herkesi tek tek ararız! Bu bağlamda o hesapları gerçek kişiler üstüne yapsan iyi olur. Keza sahte üyelikler ve oylar inan ben buradayım diyor.

Bir de gerçekten bu işe u kadar zaman ayırdığınıza inanamıyoruz.

silinen sahte hesaplar için önce mail almış kendine. sonra onlarca gsultan ghesabı açmış. sonra içine id açmış.
    Sonra da oy vermiş. ve sabah uyandığında hepsinin gittiğini görecek. yazık vaktinize. İnanın kayıtlarda 9 da başlamış adam geceye kadar devam etmiş ve günlerce bunu yapmış. :)

Bu arada silme işlemleri hızla sürüyor. HAla silinmeyen oylar var.

quote:

quote:

quote:

ilk sıradaki arkadaşın 156 puana düşmesine pek şaşırmadım , keza diğerlerinin de.. hatta direk ilk 5 e yerleşmişim.. tek bir puan sorunu yaşamadan/silinmeden.. yukarıda size bahsettiğim olay , sorun 40+ char yapmaksa en fazla 1-2 gün sürecek bir iş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 10 Eylül 2008; 7:12:21 >

• Selam,

İçten soru ve yorumların için teşekkür ederim.
    Yazın yukarıda kaldığı için şimdi farkettim.
    Sorularını yanıtlamaya gayret edeyim.

1)
    a. Evet PvP olacak.
    b. Hayır kendi karakteriniz ile turnuvaya katılmayacaksınız. Orada size herkes ile aynı bir level de karakter yaratmanız için süre verilecek. Bu konuda Joymax den karakter yaratma kurallarını kapsayan bir döküman bekliyoruz. Bu döküman elimize geçince size duyuracağız.
    c. Bu yerin öncelikle bir otel olması için çalıştık. Sponsorlar ile bilgisayarları kendimiz ayarlayacaktık. Ancak Server problemi ve nete bağlanma hızı bu yerlerde sorun olabileceğinden bir internet Kafe de bunu yapacağız. Seçeceğimiz Kafe öncelikle 30 + medya + izleyicileri kaldırabilecek bir mekan olmalı. Bu konuda 3 4 yer ile görüşüyoruz. Bu yerlere güvenmeyecek bir durum ortada yok, keza kendi id niz ile değil, Joymaxin bize verdiği username / pass ile oyuna bağlanacak ve oyuna bu charla devam edeceksiniz. Hakemler ve herkesin gözü önünde yapılacak maçlar ayrıca büyük ekrandan takip edilebilecek.

d. Kesinlikle 3. parti bir program kullanılamayacak. Zaten turnuva bilg. ları özel bir program ile download a ve disk ya da flash bellekten dosya almaya kapalı olacak.

2) Güvenliği elimizden geldiğince sağlam tutmaya çalıştık. Zaten oylama sistemimizin oturması bu yüzden biraz gecikti.
    Bahsetmiş olduğunuz durum Joymax in sağlamış olduğu bir açık sebebiyle ceyran etmiştir.
    Bu bağlamda konunun asıl muhattabı Joymax dir.
    Keza id nin Password ile giriliyor ise bunun amacının id nin password tarafından korunmasıdır.
    ancak biz önlemlerimizi max. düzeyde aldığımızı düşünüyoruz.
    dürüst olalım.. Dünyada hacklenmeyecek bir site ya da program var mı?
    Bu söyleme karşı yapılabilecek tek durum vardır. Maximum önlemleri almak. Biz de bunu yaptık.

Oylama konusunda size bazı konularda katılıyoruz. Söz gelimi yukarıdaki güvenlik önceliklerimiz sebeiyle sahte oyların önüne hemen geçemedik ve bu durum hiç düzelmeyecek zanneden siz değerli oyuncuları kızdırdı. 500+ puanı gerçekten bizim de bünyemiz kaldırmıyor. Bunun önüne geçmek için max. gayreti gösteriyoruz. Toplam 800 e yakın hesap silindi. Bu rakama Joymax de gelecek rapor ve gamesultan üyelik bilgileri ışığında 200 - 300 uyeliğin daha silineceğini düşünüyoruz.

+40 char ile katılma olayınızdaki elimizdeki güç bu idlerin bağlı olduğu gamesultan üyelikleri.
    Bu üyelikler sahte ise inanın bu kolaylıkla anlaşılıyor. Anlaşılmaması için gerçekten tüm gücünüzü ve işinizi buna vermeniz lazım. Bu bile tam çözüm değil.
    Ayrıca belirtmek isterim ki hayal edildiği üzere evden PvP yapmanız gerekseydi ya da ön eleme maçlarına girmek için 40+ charlar gerekseydi bu yöntem ile onlarca kez turnuvaya katılabilirdiniz. Bu bağlamda bunu atlasak bile çok sorun olmaz.

Tc kimlik nosu katılacak 30 kişi için öenmli olacak. 8 kişi daha yedek çağrılacak. (30 kişi 3 olabilir ve ilk 40 çağrılacak gibi gözüküyor, Joymax den kesin bilgi beklioruz)

Ip block ile karşılaşmadınız çünkü GameSultan ın müşterilerinin ve bu oyunların çoğu müşterisinin internet kafelerden bağlanmasıdır. Birçok oyuncu aynı ip yi kullanırlar ve bu yüzden onları banlayamayız. Kaldı ki Ip block işe yaramayan ve atlatılabilen bir yöntemdir.

Sistemdeki sahte oy ve üyeliklerin çoğunun silinmiş olması sebebiyle bu konuda cevap vermiyorum.

Yorumunuza saygı duyuyorum ancak madem böyle düşünüyorsunuz, o zaman iyi oyuncuların oy toplaması için harekete geçmesi gerekmez mi? İyi bir oyuncunun puan toplaması bu kadar zor mu? Yoksa bu işe vakit ve gönül mü ayrılmak istenmiyor? O zaman o kişi Kore ye gitmeyi hakediyor mu sizce?

Şimdi sıra bende.
    Arkadaşların istekleri doğrultusunda belirtilen herkesin PvP ile kozlarını paylaşması konusu..
    40+ lvl li charlarınızı nasıl anlayacaklar 1 kişiye ait olduklarını?
    Üst level char (botla kasılmış sizin deyiminizle) 85 lvl iyi olan oyuncuyu yenmeyecek mi?
    Özel char alınacaksa bu kadar büyük bir katılımı Joymax nasıl kaldıracak?
    Yenilen in yeni bir id ile katılmasını nasıl engelleyeceksiniz?
    Bu kadar yüksek katılımlı bir organizasyonu hangi şehirlerde yapacaksınız? Sallıyorum, Manisada yapılmayacaksa oradaki adamın günahı nedir?
    Cafeden (mısırdaki gibi) yapılan oyundan Pvp yöntemi ile 100lerce oyuncunun soyulduğunu biliyor musunuz?
    Farklı Pc cafalerden yapılan bu yarışmalarda ekipman ve internet hızı sebebiylekaç kişinin bu sebepten elendiğini biliyor musunuz?
    Bu kadar büyük bir organizasyonu kaldıracak ekonomik gücünüz var mı?
    ...
    ...

satırlarca daha yazabilirim.

Biz de bu turnuvanın daha geniş çaplı olmasını isterdik ama turnuva döneminin Ramazan ve okul dönemine hatta bayrama rastayacağını da unutmayın.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Bilgilerinize...

quote:

Herkese tekrardan merhabalar...

2 - Oylamanın ve size verilen bilgilerin güvenirliliğini temin edebiliyormusunuz ?

Bu konuda sadece görünen kısımları örnek vermişsiniz. Ancak geçen gün oy vermek istediğimde veritabanı sorunları yaşadığınızı gördüm. Elinizde bulunan 90 level veya 40 level fark etmez , karakter id'lerinin başkalarının eline geçerse nasıl bir katliam olacağından haberiniz var mı ? Yaklaşık bir yıl önce bir günde 200bin kişinin sadece id'leri bilinerek , joymax'in vermiş olduğu bir açıktan dolayı karakterlerini kaybettiklerini biliyormusunuz ? Biliyorsanız nasıl bir önlem aldınız ? Bilmiyorsanız önlem almayı düşünüyormusunuz?

Oylama konusunda yorum yapan bir çok arkadaş gibi ben de aynı fikirdeyim. Bu oylama tamamen fiyaskodan ibaret. Daha oylama başladığı gün bir kişinin 500+ puana ulaşabilmesi hiç bir mantığa uymuyor malesef. Bana kalkıpta "Acele olarak bu turnuva için bir öneleme yapmamız gerekiyordu , bu yüzden bu kadar saçma , bu kadar basit , bu kadar önlemsiz bir oylama yaptık.. Kusura bakmayın bi daha ki sefere daha iyi olacak" diyin anlayayım. İlk sayfalarda yer alan kişilerin nasıl bu puanları topladığına gelince.. Buyrun bi test yapalım sizinle. Turnuva kayıt formunda hangi bilgi onaylanıyor ? TC Kimlik No Türkiye şartlarında bile doğrulatabilirken sisteminizde mevcut değil. Veya bir başka yönden herhangi bir ip block sisteminiz var mı? Varsa neden 60 tane karakter kayıt ederken herhangi bir block işlemiyle karşılaşmadım?

3 - Oylamaya katılan karakter id'lerinin joymax tarafından kontrol edileceğini söylemişsiniz. Sizce bu yeterli mi?

Yukarıda dediğim gibi 60 karakteri kendi bilgisayarım üzerinden kayıt ettim. Hepsi sizin belirlediğiniz kurallar dahilinde yani 40 level +.. Hepsinin de id'leri doğru. Şimdi bu kayıtlar geçerli mi sayılacak? Ya da silinecekse hangi sebepten silinecek? Doğrulanacak demişsiniz buyrun doğrulayın isterseniz size bir ajanda dolusu 40+ level karakterle geleyim.. Hatta istiyorsanız bir günde 40 level 21 tane karakter yapayım. Sadece 1 gün fazlası değil. Lütfen beni yanlış anlamayın. Ben bu işi parasıyla yapan biriyim. Her hafta onlarca karakter yapıyor satıyorum. Benim bunları size söylememdeki amaç yapılacaksa doğru dürüst bir iş yapılsın.

Mesajınızın birinde yöneten arkadaşların bırakında yüksek puanları olsun demişsiniz.. 53 level karakteri olan bir kişide ilk gün 250+ puan gördüm.. Komik olmayın allah aşkına.. Şu ilk 3'e demir atıpta 7/24 sisteminize zarar veren arkadaşların , turnuva üye listesinde arka sayfada doldurdukları saçma sapan hesapları kontrol edin..

Sonuç olarak bu turnuvaya yarışmacı olarak katılmayı istiyorum. Olmazsa da zaten kore'de yapılacak turnuvaya biletim hazır. Olsa da olur olmasa da. Ama gelin görün ki , daha oyuna başlayalı 3-5 ay bilemediniz 1 yıl olan , sağdan soldan duyduklarıyla , gerek botla gerekse 3. parti programlarla yüksek level karakter sahibi olan , oyun içerisinde girdikleri her ortamda türkleri ve türklüğün adını batıran kişilerin bu turnuvada yer alması demek oyun içerisinde zaten karizması sıfırın altında seyreden türklerin adını biraz daha derine çekecektir. Bunların yerine daha aklı başında , oyun bilgisi olan , oraya gittiğinde insanlarla iletişim kurabilecek , türklüğü ve öncesinde insanlığı belirlemiş kişileri götürün. Belki bu saydıklarımdan hiç birine beni layık görmeyebilirsiniz.. Ama emin olun yaptığınız oylamada hakkıyla üst sıralarda olan bir tek kişi yok.

Sorularıma cevap verip , eleştirilerimi olgunlukla karşılayacağınızı umuyor tekrar başarılar diliyorum.

Mr.CoWbOy

• Öncelikle ;

Tabi ki haklısınız.. Ben bunları size söylerken sahteciliğe girebilecek yöntemleri ve uygulamaya çalıştığınız sistemin biraz da olsa açıklarını göstermeye , kısaca yapıcı olmaya çalıştım...

quote:

Atladığın birşey daha var.
    Oy verenlerin gerçek kişi olmadığını ya da aynı kişi olduğunu anlarsak sonucunda araştırma gereği duyarsak, gerekirse kayıt olan herkesi tek tek ararız! Bu bağlamda o hesapları gerçek kişiler üstüne yapsan iyi olur. Keza sahte üyelikler ve oylar inan ben buradayım diyor.

silinen sahte hesaplar için önce mail almış kendine. sonra onlarca gsultan ghesabı açmış. sonra içine id açmış.
    Sonra da oy vermiş. ve sabah uyandığında hepsinin gittiğini görecek. yazık vaktinize. İnanın kayıtlarda 9 da başlamış adam geceye kadar devam etmiş ve günlerce bunu yapmış. :)

quote:

quote:

quote:

Ayrıca yazmış olduğunuz cevap için teşekkür ederim.. Kafamdaki bir çok soru cevabını bulmuş oldu.. Ancak müsaade ederseniz bir kaç soru daha sormak istiyorum.. Aslında tek soru.. Sitenize&sisteminize iice baktığımı sanıyorum.. Kayıt edilen kimlik bilgilerini görebilme & değiştirebilme şansımız yok gibi.. Yoksa neden yok? Ya da size ulaşılarak veya herhangi bir yöntemle doğrulanabilmesi mümkünmüdür..? Bunu neden mi soruyorum.. Çünkü kayıt bölümünde asıl karakterimde doğru bilgiler yazdım mı hatırlamıyorum.. Yukarıda bahsettiğim gibi olay artık inada binmişti

Tekrar samimi cevaplarınız için teşekkür ederim , iyi çalışmalar..

• quote:

Ne yazık ki size katılmıyoruz.
    Turnuvaya girmesi gereken kişileri kafanızda nasıl belirliyorsunuz bilmiyorum.
    Bu konuda kendinizi nasıl hakem atadığınızı da?
    samimiyetim ile silk fiyatları arasındaki bağı kuramadık. Fiyatlarımızın fazla olmasının sebebi %18 KDV eklenmiş olmasıdır. Samimiyetimizin göstergesi olarak da gamesultan üzerinden alışveriş yapanlar %10 Gbonus kazanıyorlar.

Konuya da dönersek

EDIT: 9 EYLÜL 2008 > SAHTE GAMESULTAN ÜYELİKLERİ, SAHTE ID LER VE GEÇERSİZ OYLARIN TESPİTİ ÇALIŞMASI BAŞLAMIŞTIR. OY PUANLARININ AZALMASININ SEBEBİ GEÇERSİZ OYLARIN VE KULLANICILARIN SİLİNMEYE BAŞLAMASIDIR. ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRMEKTEDİR.

BİLGİLERİNİZE.

quote:

Orjinalden alıntı: cixxy

sevgili GameSultan polyannacılık oynamayı bıraksan iyi edersin sadece kendini komik duruma düşürüyosun. yaptığın hesap bence çok tutarsız olmuş.

Sen benim yorumlarıma karışamazsın burası bir forum sitesi, herkes düşüncelerini paylaşabilir. ben de bu turnuva sizin hakkınızdaki kişisel fikirlerimi söyledim. hakemlik yapmaya filan çalışmıyorum tabiki de. ama söyleyeceklerimi söylemekten de asla geri kalmam.

bu arada cidden sadece yüzde 18 mi daha pahalı satıyosunuz?? su an ki fiyatlarınızı bilmiyorumama bir ara 16 17 ytlydi

• Evet,

Editlenebilir bir menü halihazırda var. Ancak teknik ve güvenlik açısından sakıncalı olabileceğinden üzerinde düşünüp admin panelinden kontrol edilebilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Konu ilgili arkadaşa iletilmiş ve cevabı doğrultusunda bilgilerndirme yapılacaktır.

Öncelikle ;

Tabi ki haklısınız.. Ben bunları size söylerken sahteciliğe girebilecek yöntemleri ve uygulamaya çalıştığınız sistemin biraz da olsa açıklarını göstermeye , kısaca yapıcı olmaya çalıştım...

Atladığın birşey daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameSultan -- 11 Eylül 2008; 1:34:59 >

• Tabanda hala yanlış anlaşılmalar var, arkadaş hala sun seti ile katılacağını sanıyor.

StooP__Me:
    neden mi nedeni basit full sun set le turkiyeyi en sekilde temsil etmek istiyorum da ondan oyun u oynayan bilir sun set olmadan bu buyukluk te turnuvaya katilmak lazim basit item ler herkes de var ...

Anasayfada GNGWC nedir ne değildir diye bir yazı koysaydınız bu süpersonik kahraman arkadaşlar bir fikir sahibi olurdu, sunları ile katılmacağına çok üzülebilir
  • quote:

Evet,

Editlenebilir bir menü halihazırda var. Ancak teknik ve güvenlik açısından sakıncalı olabileceğinden üzerinde düşünüp admin panelinden kontrol edilebilir hale getirmeye çalışıyoruz.

Konu ilgili arkadaşa iletilmiş ve cevabı doğrultusunda bilgilerndirme yapılacaktır.

Cevabınızı merakla bekliyorum...
  • her kez in dikkatini çekmiştir .oylama siteminde bi hata var ilk 10 daki arkadaşların yazdıgı yazlıara baktım .ama hiç bişey yazmamışlar çünkü ben iyiyi m filan yazmışlar bence koreye ben gitmeyliyim. ben de adayım istiyorsanız bakın nası yazmışım falone ye bakın

çünkü:bu oyunu 3 yıldır oynuyorum.Bu üç yıl içerisin de hiç bir zaman oyunu illegal eklentilerle bozmadan kendi ellerimi kullanarak oynuyorum.yani bu oyunu lwl atlayayım serverın kralı olayım diye degil.Oyundan zevk aldığım için oynuyorum ve bütün oyuncuların da benim gibi zevk alarak oynamasını isterim.

yazının devamını göstermiyo oylama yeri
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.