Şimdi Ara

GNGWC SilkRoad Turnuvası Türkiye Ayağı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce oylama listesine baktım da. Neden siz seçilmelisiniz kısmına oyuncuların genellikle yazdıkları şu: Charımın güçlü olduğuna inanıyorum. Bu charı devirecek varsa gelsin. Serverda kesmediğim kalmadı. vs. vs.

Şu konuya açıklık getirelim. Diğer ülke elemelerinde hiç kimse kendi charıyla katılmadı diye biliyorum. Kurulan özel serverda adınıza açılan chara girip o an buildinizi belirleyip sp ve stat dağılımınızı yapıp turnuvaya başlıyorsunuz. Yani International SRO da oynadığınız char ile turnuvadaki charın hiçbir bağlantısı yok. Char bilgilerinizi alıp turnuva serverına o bilgileri girip al gir charın bu oyna bakalım denmiyor. Ayrıca blue bonuslar da olmaması lazım.

GameSultan yetkilisi konu hakkında bilgilendirme yaparsa iyi olur. Yoksa turnuvaya katılacak oyuncular charlarını karşılarında göremediklerinde affalayıp ne yapacağım şimdi demesinler.

Edit:
    Haa.. Bir de.. Kayıt yaptırdım ama kendi oylama sayfamı bulamıyorum. Arkadaşlarımı da.. Arama fonksiyonu yok. Dün sordu online destekten yapılıyor dendi ama hala eklenmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raytracer -- 29 Ağustos 2008; 13:05:14 >

• @ray hatta neredeyse tepekilerin hepsi ayni seyi soylemis
    iste bu secim sekli ile bu arkadaslar temsil edecek Turkiye yi ... e napsinlar beceremeyip donunce "yaf benim sun silahim vardi vermediler npc item npc silah verdiler" diye kendilerini avuturlar ...
  • Ya bu fake charları silme derdi nedir neyin nesidir =???? silsen ne olucakki??

10 yaşındaki bebe bile auto traninge basıp 90 lvl full farm char yapıyor gelip başvuruyor sonra orda burda dileniyor ilk 10 a yerleşiyor bumu sizin eleme şekliniz ? sizdende bu beklenirdi zaten.En az 30 profestonel silkroad online oyuncusu bu turnuvaya giremiyor bende dahil(sen kimsinde profesyonel oluyorsun diyenlere Sparta serverında 80 cap ında yaptığım BATMAN isimli charı hatırlatırım yeterli olur herhal) neden? çünki sizin saçma sapan eleme yönteminiz yüzünden, bi işide doğru düzgün yapın zaten.Neymiş 1m kişi oynuyormuş sroyu türkiyeden yabancı ülkelerden azmı kişi oynuyor? ne 1 milyonu biz niye görmüyoruz bu 1 milyonu zaten serverların kapasitesi 1 milyon 250000 bininden çoğu zaten goldfarmerlar? resmen dalga geçiyorsunuz bide utanmadan gelip burda kendi yaptığınız yöntemi savunuyorsunuz ayıp ya bide koca firma olucaksınız.

Yazdıklarım GameSultan'a ...

• şu turnuvaları yaz ortası neden yapmıolar ki ya tam da üni başlıak dersler fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: »LosTSouL«

quote:

Orjinalden alıntı: GameSultan

http://www.silkroadturk.com/showthread.php?p=25395#post25395

Fake hesaplar silinecek. Oyları geçersiz olacaktır.

Bilgilerinize.

Fake Hesapları Nasıl Tespit Ediceksiniz Bilmiyorum ..

Silinecek Silinecek Diyorsunuz Bir Türlü Sildiğiniz YOK Adamlar Fake Yarıştırıyor Hergün.

Bakalım Fake Hesapları Silme Konusunda Doğrumu Yapıyorsunuz Cünkü Anlamanız İmkansız.

Şimdi Kendim Üye oluyorum ve Fake Hesaplarla Kendime Oy Vericem Bakalım Gercekden Silecekmisiniz ...

Kendime Sürekli Oy Verdim Ve Belli Bir Sıraya Geldim GameSultan Daha Ne Zaman Tespit Ediceksiniz Beni?

• YALAN GAMESULTAN TESPİT EDİCENİZE ASLA İNANMIYORUM YAZI TURA ATIN DAHA İYİ BE
  • http://www.silkroadturk.com/forumdisplay.php?f=144

sorularınızın cevaplarını buradan vermeye çalıştık
  • quote:

http://www.silkroadturk.com/forumdisplay.php?f=144

sorularınızın cevaplarını buradan vermeye çalıştık

Görücez Bakalım Beni Tespit Edibilcekmisiniz...

verdiğim sahte Oyları Silebilirseniz helal Olsun Size.

Zaman Göstericek. GameSultan Canlı Destek Hattında Pazartesi Silneceği Söylüyorlar..
  • dataların bir kısmı gönderildi.
    Joymax e kalmış birşey aslında.
    şunun garantisini veririz.
    oylama bittiğinde hepsi incelenmiş olacak bundan süpheniz olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Millet sagda solda "noolur bana oy verin" mi diyecek ? Oylama olayi ucuza kacmak, kolaya kacmak olmus biraz ...
    Tabi anladigim kadari ile JoyMax bu organizayonu gamesultan a yapabilir misin demis ve hali ile gamesultan da mumkun oldugunca hafif siddette sarsinti ile bunu nasil yapabilirizin formulunu boyle bulmus ... Lakin diyecegim o ki bu JoyMax in Turk oyuncularina verdigi daha dogrusu vermedigi degeri gostermesi bakimindan anlamli ... Zira bu sene nasil oldu takip etmedim ama daha onceki yillarda Almanya gibi diger ulke ayaklarinda katilimcilar icin JoyMax ozel client hazirlayip onelemeler bu client vasitasi ile katilimcilarin evden katilimi ile gerceklesiyor idi ...

Amac sadece evet Turkiye'de de organizasyon yaptik ... demek ise tamam yapilmis oluyor ama gorunen o ki sagda solda forumlarda surda burda oy dilenenler, "recep cok matrak adam yahu ona oy verelim" tarzi yaklasimlar ile gostermelik bir turnuva olacak gibi ... "matrak adam recep" de gider Kore'de guzel isler yapar ... Eee cekik gozlulerinde gulmeye, eglenmeye ihtiyaci var elbette ...

aynen katılıyorum

turnuva murnuva hikaye aslında bu işin oluru jm özel client hazırlayacakdı ve herkes kıyasıya evinden kapışacakdı çokmu zor sanki... turnuvaya katılabilmek yada katılamamak durum böyle olduğunda gerçekden önemli olmayacakdı çünkü asıl zevk evinden turnuvaya girmeye hak kazanabilmek için kıyasıya mücadele vermekteydi bende çok yazık diyorum...

game sultana tabiki bir lafım yok ama jm ye yakıştıramadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 31 Ağustos 2008; 8:54:20 >

• quote:

dataların bir kısmı gönderildi.

topu joymax a attılar sımdı de silinmezse bu sahte hesapların oylamalrı atarsınız sucu joymx a kurtulmak ıcın ayrıca anlamadıgım cevırmen tutulcak fln demıs fakat turnuvanın diger butun ayaklarında akıcı ingilizce sartı war biz de ise yuru ya kulum, bu ısın cevırmen le olcagını sanmıyorum. ilk bolumde herkezın eve bi tane cevırmen yollarsınız veya GM ye bi tane tahsis edersiniz olmadı. boylece iletisim super olur.

joymax sizin kendi basınıza is yapmanıza hic izin vermemeliydi off gngwc umitlrimin icine sıcıldı bi de bok yere size gereksiz bilgiler verdik a herkez verdi, sanki senın bilgilerln cok onemli fln yok nie bi baska sayfayada uye olunup ta bilgiler paylasılıyorki onemli olsun veya olmasın cok aptal ca ama gngwc ayagına yazdık ıste.

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

turnuva murnuva hikaye aslında bu işin oluru jm özel client hazırlayacakdı ve herkes kıyasıya evinden kapışacakdı çokmu zor sanki... turnuvaya katılabilmek yada katılamamak durum böyle olduğunda gerçekden önemli olmayacakdı çünkü asıl zevk evinden turnuvaya girmeye hak kazanabilmek için kıyasıya mücadele vermekteydi bende çok yazık diyorum...

game sultana tabiki bir lafım yok ama jm ye yakıştıramadım...

hazırlanan ozel client e stn 30 kisi katılıyor yapsalar turnuvanın diger ayaklarında da yaparlardı..sorun gamesultan ınbunların secılmesındeki yaptıgı seyde bi yandan ii gibi gozuksede hani biz secmeyelim herkez tarafından bilnen oyuncular oylanarak katılmaya hakkazansın ama bu sahte hesap olayı, geneldde yabancılar la takılanların durumu veya benzeri sorunlar fln dusunulunce ii gibi gozuken yerde boka gitti...

ayrıca takılcak kısınınde basrılı olmasını cok isterim yabancı forumlarda gngwc turkiye ile ii dssk geciliyo..

• valla sizin aksinize turnuvaya kayıt olanlar ve Joymax katılım ve gidişattan oldukça memnun.

Yurt dışındaki örneklere baktığımızda ise gerek katılım gerek turnuvanın içeriği gayet güzel yorumlar alıyor.

Artık endişelerinizi bir yere bırakır turnuvanın tadını ve heyecanına fokuslanmaya gayret edin.

quote:

Orjinalden alıntı: addeath

quote:

dataların bir kısmı gönderildi.

topu joymax a attılar sımdı de silinmezse bu sahte hesapların oylamalrı atarsınız sucu joymx a kurtulmak ıcın ayrıca anlamadıgım cevırmen tutulcak fln demıs fakat turnuvanın diger butun ayaklarında akıcı ingilizce sartı war biz de ise yuru ya kulum, bu ısın cevırmen le olcagını sanmıyorum. ilk bolumde herkezın eve bi tane cevırmen yollarsınız veya GM ye bi tane tahsis edersiniz olmadı. boylece iletisim super olur.

joymax sizin kendi basınıza is yapmanıza hic izin vermemeliydi off gngwc umitlrimin icine sıcıldı bi de bok yere size gereksiz bilgiler verdik a herkez verdi, sanki senın bilgilerln cok onemli fln yok nie bi baska sayfayada uye olunup ta bilgiler paylasılıyorki onemli olsun veya olmasın cok aptal ca ama gngwc ayagına yazdık ıste.

• valla ben yanlış görmediysem, bu oyunu ezelden beri oynıyan tanıdğım bi kaç pro oyuncu var onların oyları neden 5- 10 cıvarında seyrediyorda tanımadığım bilmediğim kişiler nasıl 40-50 ve üzeri oy yada puan toplayabiliyor yada her ney ise adı...

açılan fake hesaplar yüzündenmi?

eğer bu oylama bu şekilde devam ederse katılmasını umduğum bi kaç kişi katılamıcak sanırım.
  • daha geçen gün gördüm. başka bir sro sitesinde sabit konu başlığı.. "Birleşelim, bana oy verin ben gideyim." Bunu yazan site sahibi. yıllardır beleşe krik kraklı bot dağıtarak, şimdi bot,gold vs satarak bağladığı 10-15 yaş arası çocuklara kendine oy atmaları için telkinde bulunuyor. öyle de bir yazmışki vatan millet sakarya, gmle konuşacaklarım vardı zaten. bütün dertlerimizi onunla tartışacağım falan filan. 10-15 yaş arası çocuklar böyle söylemlere illaki kanacaklar. şimdi gamesultan da gelir derki saygınlığı kazanmış oyları almış oldukça geçerli birşey diyecek. neyle kazanmış saygınlığı önemli olan o. krik-kraklı bot dağıttığını ben biliyorum. loaderlar havada uçuyordu. normal şartlarda oylama geçerli bir eleme usülü olabilir. fakat ülkemiz insanı için (tamamı değil tabiki) pek geçerli değil. her işe üçkağıtçılık bulaşır bu memlekette. cafem olsa gidip yığınla acc dan oy verirdim kendime. hatta oylarken ss alırdım, foto çekerdim. sonrada o oylarla sizin yanınıza geldiğimde oylamanın adil olmadığını size belgelerdim. fakat bunlar uğraşacak zamanım yok. bence bir kişi 50 den fazla kişiden 4 oy alamaz. oynadığım serverlardan bunu biliyorum. Türklerin birlik olduğu yer yok. grup grup bölnmüş durumdalar ve her biri birbiriyle savaş halinde.

• oylama sayfasındaki daeth soul nikli oyuncunun kendini tanıtımdaki açıklaması
    ''sikroadonlineyi 3 seneden beri oynuyorum ve karakter yapılandırmasında çok iyi olduguma inanıyorum.Türkiyeyi corede iyi temsil edecegime inanıyorum.''

hiç şüphemiz yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

oylama sayfasındaki daeth soul nikli oyuncunun kendini tanıtımdaki açıklaması
    ''sikroadonlineyi 3 seneden beri oynuyorum ve karakter yapılandırmasında çok iyi olduguma inanıyorum.Türkiyeyi corede iyi temsil edecegime inanıyorum.''

hiç şüphemiz yok

evet evet öyledir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 1 Eylül 2008; 13:18:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

quote:

Orjinalden alıntı: vertus65

oylama sayfasındaki daeth soul nikli oyuncunun kendini tanıtımdaki açıklaması

hiç şüphemiz yok

evet evet öyledir

Listede 3-5 tane var o nickten.Bi tanesi benim.Ben troy açıldıgından beri hatta 3-4 yıl öncesinde forumlarda felan kullanıyodum o nicki.Nickimi çalmışlar namıssızlar şimdide rezil ediyolar yaw.Adam daha kore yazmayı bilmiyo bide kayıt yaptırmış.Organizasyon 0 bu arada.Kayıt yaptırdıktan sonra msn den arkadaşlar felan puan toplarız diyodum ama.Adamlar kayıt oldugu gibi bi baktım akşama 500 puan olmuş.Yani organizasyonun içine etmişsiniz gene. Bu kadar uğraşacagınıza gidin yoldan geçen kınaytçı veletleri toplayın götürün yolda sro oynamayıda ögretirsiniz.Tam size yakışan gibi olur.O kadar insanın hakkını yediniz yazıklar olsun... .Bari kayıt iptali koyunda kaydımızı iptal ettirelim.O oyları nasıl sileceksiniz oda düşündürücü.Artık adam aşiret ağası köylüleri felan verdi dersiniz.

• Neset sen misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

Neset sen misin?

ewt.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.