Şimdi Ara

GNGWC SilkRoad Turnuvası Türkiye Ayağı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapalım huyum kurusun sözünü tartmadan , gerekçelerini belirtmeden her şeyin negatif tarafını gören insanlara etiket yapıştırmak gibi huzursuz edici bir adetim var ; çok çekiyorum malesef bu yüzden mesela sırf bu huyum yüzünden hiç konuşma ihtiyacı hissetmediğim bir insana dert anlatmak ne büyük kahırdır hele bir de karşıdakinin muhabbeti tatsız tutsuz olunca hayatını mutlak bir ciddiyet ile yaşıyorsa yürek dayanmıyor , dediğim gibi izniniz ile affımı istiyorum , yetkinliğiniz ve doğrularınız sizin olsun , sanırım motivasyon birimlerimizdeki farklılıkları sizde fark ettiğiniz için olayı uzatmayacaksınızdır , iyi günler .
  • Herseyden once organizasyonun Turkiye ayagini yapmaya gonullu olmasi bile GameSultan i takdir etmemiz icin yeterli, yoksa ustte yazdigimiz elestirilerin tersi olarak algilanmasini istemem ben sahsim adina ...

Secimin zor oldugunun da farkindayiz ...

Ama diger ulkelerdeki gibi katilmak isteyenlerin oyunculugunu sinayan bir sistem insanlari tatmin edebilirdi ... Umarim bir sonraki yil Almanya orneginde oldugu gibi Turkiye secmeleri icin client hazirligi ve online eleminasyon gibi bir uygulama gelir ... Ya da ne bileyim JoyMax oyuna bir event ekleyebilir, bundaki toplanan puanlar vs kistas olur basvuruda ...

Oyunu hakkini vererek oynayanlarin secim asamasi acikcasi bu yil icine sinmedi ama yine de onceki yillarda Turkiye yi es gecerek yapilan organizasyona Turkiyenin de dahil edilmesi guzel ...
  • Benimde huyum kurusun ne yapayım cevap veremeden edemiyeceğim...

Olaya aşırı romantik bakan,anelitik düşünme yetkisi az olan,herşeyi doğru bildiğini zaneden,karşısındaki hor, fakir gören insanlara karşı bir "sinir damarım" mevcut.

Bazen kabarır,kalbinizi kırdıysam özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 26 Ağustos 2008; 15:45:20 >
  • oy dilenip te alanları nasıl gormediniz slk olmayın veya kendinizi kandırmayın sabah tan beri gt unu yırtanlar var ayırca ing ce konusda hala ısrarcıyım cevırmen dalgasına demıstım ama cevırmen vericekmısınız sacmalık, kaldıki diger ulkelerdekinde kosul olarak akıcı ıng ceyi koymuslar iken, neyse stn secım sıstemınız yeterınce gereksiz

bence JM sizi sadece oraganızasyonu kontrol etmek ıcın yonlendırmeli idi...
  • bu ne saçma işlemdir

gamesultan her zamanki gibi bu işide eline yüzüne bulaştırmayı başardı

bu oyuncu hangi özelliği ile seçilecek? adam gibi turnuva yapıcaksanız yapın yapmicaksanız ne kendinizi ne bizi yorun

simdiden başladı herkez oy verin plz diye dilenmeye

böyle oyuncu seçimi ancak türklerde olur işte

uyduruk kaydırık bi işlem game sultana yakışır ancak
  • @Gamesultan
    en azından oylama tüm serverlar eklenene kadar durdurulabilirdi diye düşünüyorum ya da oylamayı tamamen açık halde bırakmayıp ön elemeyi siz yaptıktan sonra belli bir kesim için oylama açılabilirdi ama sanıyorum artık başladığı için çok geç .

@fenasi44 Doğrudur efendim , lakin deyinmeden edemiyorum ;
    "aneletik düşünme yetkisi " analitik düşünme yetisi olacaktı sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 26 Ağustos 2008; 15:58:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@Gamesultan
    en azından oylama tüm serverlar eklenene kadar durdurulabilirdi diye düşünüyorum ya da oylamaı tamamen açık halde bırakmayıp ön elemeyi siz yaptıktan sonra belli bir kesim için oylama açılabilirdi ama sanıyorum artı başladığı için çok geç .

@fenasi44 Doğrudur efendim , lakin deyinmeden edemiyorum ;
    "aneletik düşünme yetkisi " analitik düşünme yetisi olacaktı sanırım .

Haklısınızı efendim,bazen yazım hatası yapabiliyorum.Aynı sizin yaptığınız gibi,
    deyinmek değil,değinmek olacak
  • Doğrudur fenasi bey bence bu tatlı muhabbeti bitirelim çünkü ikimizde acı içindeyiz fazlası ile belli ki , ama mağdemki Türkçe mizi güzelleştirmek için birbirimize yardım ediyoruz , " edemiyeceğim... , edemeyeceğim " "zaneden , zannetmek" "karşısındaki , -ni yi unutmuşsunuz sanırım" .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Doğrudur fenasi bey bence bu tatlı muhabbeti bitirelim çünkü ikimizde acı içindeyiz fazlası ile belli ki , ama mağdemki Türkçe mizi güzelleştirmek için birbirimize yardım ediyoruz , " edemiyeceğim... , edemeyeceğim " "zaneden , zannetmek" "karşısındaki , -ni yi unutmuşsunuz sanırım" .

Haklısınız efendim,şu an önümde 3 adet konsol var.Bir tarafdan yoğun bir tempo ile çalışırken bir tarafdan yazı yazmaya ,bir tarafdan sigarmı tüttürmeye çalışıyorum.Ayrıca dikkat ederseniz hiçbir zaman ufak tefek yazım hatalarınızı arayıp bulma gibi ufak işlere de girmedim.Umarım anlamışsınızdır.

Ayrıca mağdemki değil,madem ki olacak.Lütfen gramere dikket edelim....

Edit:"Ikimzide acı içindeyiz fazlası ile " cümlenizi anlam veremedim.Ben en iyisi bir besmele çekeyim.

Ayrıca fenasi44 forumdaki takma adım,ismim Furkan dır."Fenasi bey "diye hitap edince biraz garip geldi,lütfen yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 26 Ağustos 2008; 16:20:35 >

• xD
  • tartışma başka bi yere çekilmesin yau

gamesultan nereye kayboldu

yanlız bir şeyi çok merak ettim

Hangi süperzeki arkadaş bu yöntemi önerdi? tebrik etmek istiyorum onu burdan canı gönülden alkışlıyorum bu arkadaş o kadar zeki ki başka türlü sıfır masraf ile tunuvaya seçilecek insaları bulmak imkansızdır
  • Pardon Furkan bey isminizi bilmememden kaynaklandı , tekrarlanmayacaktır . Ufak detayları aramıyorum kesinlikle öyle bir niyetim yok sadece sizin düşünceli jestinize karşılık vemek istemiştim ; hmm sanırım sizi işinizden alıkoydum .Düşüncesizlik ettim ; tek derdinizin bana cevap yazmak olduğu gibi bencil bir düşünce hükmetti nedense bu kula . İkimizde acı içindeyiz cümlesi sizin fakir ve hor görme diye nitelendirdiğiniz biraz alışılmışın dışındaki espri anlayışımın bir ürünüdür , üzerinde fazla durmayın . Ne tesadüf ben de sigaramı yaktım demek ki muhabbet keyif verici bir hal alıyor , ne kadar güzel . Aslında orada yaptığım hata -ki nin ayrı yazılması değil fazladan koyduğum "ğ" oluyor yani doğrusu mademki olmalı .
  • Benim şahsi düşüncem , bu konuda Gamesultan'a destek vermek gerektiği yönündedir.

Ama ilgili şirket yetkilisi arkdaşın burda yapılan yapıcı eleştirileride dikkate almasını rica ediyorum.

Bazı işlerde "İLK" olmak önemlidir.Bilgi teknolojilerinde mesai harcayanbiri olarak benim açımdan,olayın Türk proğramcılık sektörüne yapacağı katkı üzerinedir.Bu tür etkinliklerin çoğalması,güçlü sponsorların desteği ile oyun proğramcılığı sektöründe çok geri olan Türkiye açısından katkı sağlayacağı düşüncesindeyim.

Keşke Türkiye'deki oyuncu ve gelişmeye açık online-oyun pazarını Joymax görebilseydi.En azından Türkiye içinde kurulacak lisanslı serverler üzerinde oyuncular deneyim kazanmış oalcak,ayrıca ödül miktarıda tatmin ve teşvik edici olacaktı.Ayrıca aday belirleme oy şeklinde değilde,turnuva da kazanılına başarı üzerinden değerledirilmiş olacaktı.

Unutmayalım Türkiye'deki oyun pazarı 30 milyon USD civarındadır,Bu pazar gelişmeye büyümeye açık bir pazardır.Sonuçta Gamsultan şirketi ticari bir kuruluş,bu pazarda var olmak gelişmek istiyorsa daha dikkatli bir şekilde odaklanaması lazım diye düşünüyorum.

• bu sadece bi oyun degilki öyle rast gele 30 adam seciyorsunuz. millet ondan bundan oy isteyip vaatlerle o 30 kişinin içine girip sampiyonda olsa sorun yok. ama bu oyunun sonucunda türkiye temsil edilecek. rast gele kişiler girecegine hiç degilse birer form doldurma yapsanız. yada ne biliyim en kötü ihtimalle her serverdan kişi limiti ile 30 yerine biraz daha fazla kişi secip bu kişileri ilk önce evlerinden indirecekleri client ler ile eleyip sonra 30 kişiyi toplasanız daha mantıklı olur gibi geldi.

++++ bide uygulamadaki bir diger sacmalık mesela ben hera server ında oynuyorum kayıt yaptırmak istesem server yok listenizde. milletin nasıl oy topladıgı ortadayken bide böyle bi hata hiç bir şekilde adil bi secim olmadıgını göstermekte.

ii güzel türkiyeyide bu turnuvaya katalım demişsiniz ama bari kaş yaparkende göz cıkartmayalım. hepimiz biliyoruz ki türklerle dalga gecen onları asagılayan oyuncular var. bizim oraya gönderecegimiz kişiler belli şeyleri aşmış adamlar olmazlarsa sadece orda onlar degil türkiyeninde sro daki imajı zedelenir.

• mustafa abi yapma ya bos isler
    milleti gaza getirmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
    ii güzel türkiyeyide bu turnuvaya katalım demişsiniz ama bari kaş yaparkende göz cıkartmayalım. hepimiz biliyoruz ki türklerle dalga gecen onları asagılayan oyuncular var. bizim oraya gönderecegimiz kişiler belli şeyleri aşmış adamlar olmazlarsa sadece orda onlar degil türkiyeninde sro daki imajı zedelenir.

bu apayri bir durum ve tamamen katiliyorum.
    bugun resmi sitede turnuva detaylari aciklandiktan sonra surekli takip ettigim yabanci siteleri de gezdim. turklerin bu ve bunun gibi online oyunlardaki imaji gayet ortada. bu imaj uzerinden yorum yapan diger ulke oyunculari gayet alayci ifadeler kullaniyorlar. kimi yorumu dikkate dahi almamak lazim orasi ayri.

ancak benim buradaki ilk mesajimda da dedigim gibi bir dizi kriter olsaydi bari. ondan sonra gene olacaksa bazi secilmis insanlar arasindan oylama yapilsaydi.

neyse..gene de tekrar tebrik ederim. hic olmazsa turkiye'nin de oyle yada boyle bu turnuvada bulunmasi icin birseyler yapiliyor oldugunu gormek guzel.
    umarim aksakliklardan basiniz cok agrimaz.
    katilacaklara basarilar..

• Eksik Serverlar sitemize eklenmiştir.

turnuva da üst kısımlarda yer alan oyuncuların hemen hemen hepsi 90 LVL

Oylarınızı ve katılımınızı bekliyoruz
  • asla katılmayı tercih etmiyorum kura ile cekillmesi lazım yoksa fake uyelık acan galip bole sacmalık olamaz ya kura ile yada bu iş gamesultanı batırabilir kawga olay gini şansa birakmayın
  • Kaydımı yaptırdıktan sonra listede gördüğüm tablo pek iç açıcı değildi açıkçası...
    Sanırım listeye şöyle bir göz gezdiren herkez fake kullanıcıları rahatlıkla farkedebilir.
    Fake kullanıcıların ve oy kullandıkları kişilerin bir şekilde banlanacağından bahsedilmişti ama ben şahsen bunun tam anlamıyla yerine getirilebileceğini sanmıyorum...

Ayrıca Gamesultan kulanıcısının sürekli tekrarladığı birşey var, oyunda çevreniz genişse, tanınıyorsanız oy alırsınız diyor...
    Benim çevrem yeterince geniş ve bir çok serverda oynadım ama arkadaşım diyebileceğim insanların %90 ının yabancı olduğunu ve oyndadığım serverlardaki Türk oyuncuların bana karşı olan düşüncelerinin pek hoş olmadığını düşününce, dediği şey pek mantıklı gelmiyor... En azından benim açımdan...

Herneyse İstanbul'a gidecek 30 kişiye ve oradan da Kore ye gidecek 2 kişiye iyi eğlenceler...

Biz daha adil ve herkezin oyundaki yeteneğini gösterip seçilme şansının olduğu başka bir turnuvayı bekleye duralım.

Not:Feverın da yazısının sonuna eklediği gibi ne olursa olsun bu da bir başlangıçtır. İleride çok daha iyi organizasyonlar düzenlenmesi dileği ile.

• İyi olan kazansın...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.