Şimdi Ara

GNGWC SilkRoad Turnuvası Türkiye Ayağı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
12.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turnuva duyuruldugunda bakmis bir iki de mesaj yazmistim konuya ama sonra bakmamistim, cunku prosedur nedeni ile alamini yitirmisti benim icin ...

falone un son mesaji uzerinden ve GameSultan in "bize guvenin secim yapmak cok zor en iyi bu yolu bulabildik" demesi nedeni ile oylama yapilmadan keske bir oneri alma yolu denense idi diyorum bende ...

is isten gecmis durumda ama misal GameSultan sonucta hem organizasyonu maddi manevi ustlenen olarak hemde snucunda Turk oyuncu kitlesinin temsilinin soz konusu olmasi nedeni ile daha aktif rol ustlenmeli idi ...

Bunun icin ne yapilabilirdi; mail ya da sitedeki bir form vasitasi ile basvurular alinabilirdi. ama bu form basvuran icin bir profil olusruacak kapsamli bilgiler almali idi kullanicidan, in midir ? cin midir ? yasi kactir ? ne is yapar ? ne suredir oynar bu oyunu ? tecrubesi nedir ? daha bu sekilde pek cok soru ile katilim icin basvuranin profili detaylica alinmali idi ... mevcut karakterinin durumunu gosteren screenshotlar istenebilirdi ek olarak ... lvl veya sun sahibi olmak vs degil ss lerden bakilacak olan skill durumlari, alchemy vs oyuna kisinin hakim olup olmadigini gosteren bir cok sey icerir ...

bu sekilde yapilan basvurulari GameSultan pekala bir ondegerlendirme yapip iste artik kendilerince belirleycekleri sayida kisiyi kalifiye ederek atiyorum 100 kisi icin yine bir oylama acilabilirdi ama bu oylamada iste bu katilimcilarin in mi cin mi olduguna dair detayli profilleri bulunmali idi ... ki insanlar Turkiye yi kim temsil edecek bunu somut veriler ile gorup oy kullanabilmeli idi ... falone un dedigi gibi oylama sayfasinda nick falanca ve icerik sadece "ben cok iyiyim" ve sadece bu bilgiler ile oy verilmesi ? dogru olan bu diyorsaniz uzerine birsey soylemek zor ...

• evet ben de bunu söyleyecektim ki gamesultan ın saldırgan tavırları beni tamamen soğuttu.
    bakın mükemmel bir seçim yapamayabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisini yapmış havasına yatmanız çok sinir bozucu.

sormak istiyorum sayın GameSultan acaba seçim yolunu seçerken birileriyle fikir alış verişi yaptınız mı?
    yani hiç de belli bi fikir çevresiyle tartışılmış mutabakata varılmış bi yönteme benzemiyo.
    bakın burada konu açıldıktan sonra bile kaç kişi sizin hali hazırda işlemekte olan seçim yönteminizden daha iyilerini buldu. Haaa insan düşünüyo sizler de illaki bunları birilerinden duydunuz tavsiyelerinizi aldınız (ki normal olanı da bu olmalı). içlerinden bunu seçmenizde bi kasıt ararım. daha öncede yazdım şimdi de yazıyorum joymax bu görevi size verdi. sizde bu olayı kendiniz en az zararla atlatacak şekilde tasarladınız(bu benim şahsi fikrim).
    Ve yine iddia ediyorum orda olması gereken bi sürü kişi orada olamayacak.
    Neyse siz zaten hazırda bi sürü bahaneniz var buna da bi cvp verirsiniz ya da vermessiniz..

• Arkadaşlar,

İnanın fikirlerinizi değerlendiriyoruz ve dikkate alıyoruz. Ancak bahsedilen ve tavsiye edilen yöntemlerin hiçbiri ne yazık ki kesin çözüm olmuyor. Bunları tek tek cevaplamak inanın zor.

Bazı arkadaşlara özelden mesaj atıldı. Dikkate alarak özelden cevaplamanız rica ederiz.

Teşekkürler
  • Bence nasıl olmalıydı söylüym size şimdi 30 kişi seçtiniz onları internet kafeye götürdünüz client yükletip oynatıcaksınız.onun yerine herkes o client'ı evine indirip evinde girerek ne şekilse işte savaşarak eleme usulü 30 kişiyi seçebilirdinz.
  • Yorumunuz için teşekkürler.

1) O clientlar Joymax tarafından verilecek bize ve Koreye bağlı çalışacak.
    2)Joymax o sırada turnuvayı kontrol edecek. Yani client için gerekli olan id ve pass leri Joymax kendi veriyor.
    giriş yaptıktan soonra verilen süre içerisinde char ınızı kendiniz yeniden tasarlıyorsunuz.
    3)Joymax yapılacak turnuvayı seçilen max. 30 kişinin aynı anda bağlanması sistemi bize iletti, kurgu o yüzden bu şekilde yapıldı.
    4) elenen oyuncunun elendikten sonra başka bir id ile evinden bağlanmayacağına nasıl emin olabiliyorsunuz?
    Bunun çözümü ne olur..
    5) evinden 3. party program kullanan kişileri nasıl tespit edeceksiniz?
    6) Karşı tarafın hile yaptığını iddia ettiğinizde bunun ispatını nasıl yapacaksınız?

Görüldüğü gibi, bir oyunun publisher i siz değilseniz ve o turnuvayı belli kalıplar ile başka bir firma üzerinden yapıyorsanız oyuncuları memnun etmek mümkün olmuyor. İstenen ile fiili sonuç arasında farklar oluyor.
    İnanın bunların hepsini gözden geçirdik.

Aslında bu turnuvanın oylama ile iyi sonuç vermesi için 2-3 madde var.

1) Turnuva oylamasına iyi oyuncular kayıt olmalı
    2) Bu oyuncular kendilerini iyi tanıtan görsel ve yazılı malzemeler ile (video, SS gibi) birçok Silkroad forumunda kendini tanıtmalı.
    3) GameSultan olarak bizlerin de sahte oyları silmek için elimizden gelen max. performansı göstermeliyiz.

Ayrıca Oyların 5-4-3-2-1 şeklinde verildiğini, kendi arkadaşına 5 verse bile genel olarak diğer oyunculardan 3 puan almayı başaran bile oylamada kendini listede üste çıkarabilir.

Forumda yazı yazan arkadaşları telefon ya da msn ile iletişime geçip fikirlerini alacağız.

Keza inanın tek derdimiz Kore ye iyi bir Türk Oyuncu göndermek.
    bu sebeple şuana kadar 50 den fazla bize bir şekilde ulaşan oyuncu ile iletişime geçip fikirlerini aldık.
    Sizden ricamız sizi aradığımızda kafanızda bir organizasyon modeli olsun.
    Mümkünse oylama sistemi üzerinden olayı kusursuzlaştırmaya çalışalım.
    Vakit daralıyor. Daha iyi bir sistem olacağına inanırsak Türkiye yi en iyi şekilde temsil etmek adına daha iyi bir eleme sistemine geçebiliriz.

Ancak şuana kadar boyle bir model elimize ulaşmadı.

İyi oyunlar

quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Bence nasıl olmalıydı söylüym size şimdi 30 kişi seçtiniz onları internet kafeye götürdünüz client yükletip oynatıcaksınız.onun yerine herkes o client'ı evine indirip evinde girerek ne şekilse işte savaşarak eleme usulü 30 kişiyi seçebilirdinz.

• quote:

Orjinalden alıntı: GameSultan

Yorumunuz için teşekkürler.

1) O clientlar Joymax tarafından verilecek bize ve Koreye bağlı çalışacak.
    2)Joymax o sırada turnuvayı kontrol edecek. Yani client için gerekli olan id ve pass leri Joymax kendi veriyor.
    giriş yaptıktan soonra verilen süre içerisinde char ınızı kendiniz yeniden tasarlıyorsunuz.
    3)Joymax yapılacak turnuvayı seçilen max. 30 kişinin aynı anda bağlanması sistemi bize iletti, kurgu o yüzden bu şekilde yapıldı.
    4) elenen oyuncunun elendikten sonra başka bir id ile evinden bağlanmayacağına nasıl emin olabiliyorsunuz?
    Bunun çözümü ne olur..
    5) evinden 3. party program kullanan kişileri nasıl tespit edeceksiniz?
    6) Karşı tarafın hile yaptığını iddia ettiğinizde bunun ispatını nasıl yapacaksınız?

Görüldüğü gibi, bir oyunun publisher i siz değilseniz ve o turnuvayı belli kalıplar ile başka bir firma üzerinden yapıyorsanız oyuncuları memnun etmek mümkün olmuyor. İstenen ile fiili sonuç arasında farklar oluyor.
    İnanın bunların hepsini gözden geçirdik.

Aslında bu turnuvanın oylama ile iyi sonuç vermesi için 2-3 madde var.

1) Turnuva oylamasına iyi oyuncular kayıt olmalı
    2) Bu oyuncular kendilerini iyi tanıtan görsel ve yazılı malzemeler ile (video, SS gibi) birçok Silkroad forumunda kendini tanıtmalı.
    3) GameSultan olarak bizlerin de sahte oyları silmek için elimizden gelen max. performansı göstermeliyiz.

Ayrıca Oyların 5-4-3-2-1 şeklinde verildiğini, kendi arkadaşına 5 verse bile genel olarak diğer oyunculardan 3 puan almayı başaran bile oylamada kendini listede üste çıkarabilir.

Forumda yazı yazan arkadaşları telefon ya da msn ile iletişime geçip fikirlerini alacağız.

Keza inanın tek derdimiz Kore ye iyi bir Türk Oyuncu göndermek.
    bu sebeple şuana kadar 50 den fazla bize bir şekilde ulaşan oyuncu ile iletişime geçip fikirlerini aldık.
    Sizden ricamız sizi aradığımızda kafanızda bir organizasyon modeli olsun.
    Mümkünse oylama sistemi üzerinden olayı kusursuzlaştırmaya çalışalım.
    Vakit daralıyor. Daha iyi bir sistem olacağına inanırsak Türkiye yi en iyi şekilde temsil etmek adına daha iyi bir eleme sistemine geçebiliriz.

Ancak şuana kadar boyle bir model elimize ulaşmadı.

İyi oyunlar

ben pek çok oyun turnuvası izledim .en yogun olarak tek tv online iken ordaki arkadaşlar yurt dışına oyun turnuvalarını görüntülemeye giyiyolardı .onları izliyordum .ama onlarda görüntüledikleri turnuvalarda hile kullanan yoktu .çünkü insanalr bu turnuvalar kazanmak için degil degişik bi deyenim kazanmak .yani eglenmek için gidiyolardı. ama biz türkler bu turnuvada hile yapmadan bitirebilirmiyiz pek emin degilim .bu yüzden şu 3 üncü maddeeye deginmek isterim . hile engelemek için şu bitirilen event teki saha kulalılabilir. yada geçiçi bi server aktif edilebilir ve kimsenin bu server erişmesine izin verilmeden yapılabilir........ Son olarak ya niye bi cafe de yapılıyo ki kendiniz pc kiralıyıp o pc lere format atıp kendinize ait bi ofis te onları kurabilir böylece müdahale olasılıgını sıfıra indirmiş olursuuz . Ama sanırım şu joymax ın turnuva server ı açma fikri güzeldir . bi fikir daha cafe yerine bi pc firması mesela türk firma casper den sponsor olmasını isteyebilrisiniz bu turnuvanıntürkiye ayagı için .yada en dogrusu pc leri joymax yollamalıydı . en dogrusu bu galba .
    not:9dragon oyununa beta sürümünde beta tester olarak seçilmiştim. bize on binlerce kişi içinden seçildiniz dedilerdi. tüm dünyadan sadece 100 kişi güzeldi be oyunu oynar hataları bildirirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falone -- 14 Eylül 2008; 20:46:33 >

• Ya şu zamana kadar ön yargılı bi şekilde yazılanları tam anlamıyla incelemeden cvp yazdığımı farkettim. aslında düşününce söylenenlerde bi hata yok. yani emirler joymaxdan geldiği sürece verilen yöntemlerin ne kdar dışına çıkılabilirki?

düşününki burada max 30 kişi sınırlaması getirliyor.client belki max 30 kişinin girişine olanak sağlayacak şekilde düzenlenecek, girenlere Id pw verilecek vs vs. yani joymax bu finnallere max 30 kişi katılmasını istiyosa bunu garanti altına alıcaktır. bu durumda gamesultan ında alternatif yolara başvurması zor görünüyor.
    ve eğer max 30 kişi seçilicekse bunun üzerine kafa yormak gerek. bence 30 kişinin otelde ağırlanası ve bi cafeden (aynı şartlar altında) bağlanmaları en uygun yol gibi görünüyor çünkü evlere özel client gönderilmesi şefaflığı tamamen bozacaktır. kimileri hile yapmaya kalkışıcak kimleri clienti kırmaya çalışacak insanların kafasında bi sürü soru işareti kalıcak. cafeden oynandığı takdirde herşey ortada olduğu için kimsenin itiraz etmesi mümkün olmayacak.

benim itirazım sadece seçim koşulları üzerinedir. bu sene olaya fazla ilgi olmadığını düşünüyorum bilgilerimiz yeni ve eksik. düşününkü kendi guildimin yarısı böyle bi turnuvanın varlığından yeni haberdar oldular o da laf arasında geçerken(foruma katılmamanın zararları). neyse seneye daha iyi bi turnuvası olmasını temenni ederim. katılan herkese bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cixxy -- 15 Eylül 2008; 12:49:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@sage29
    alemsiniz vallahi , 10 k cı gençlik olduğunuz nereden belli doları bile başka türlü kabul etmiyorsunuz , zaten turnuvanın ve o organizasyonun hiç önemi yok
    @Cmos1903
    koptum yav muhahaha pasaport filan çıkarma ile hiç uğraşmayasın demek , Allah ını seversen katıl sen olmadan zevki olmaz gngwc nin biz ne ödül istiyorsan aramızda toplaşıp ayarlarız .

• listenin başındaki UNDEAD_GiRL kazanır inş. bari Koreye gidecek olan kişi iyi bir oyuncu olur..

GNGWC SilkRoad Turnuvası Türkiye Ayağı

ayrıca umarım bidaha oylama sistemi yapılmaz.. kimbilir ne derecede iyi oyuncular katılamıyor bu yüzden.
    internet cafe sahibi bi adam gayet iyi derecelere girebilr rahatlıkla..
  • Oylama sistemi gerçekten adaletli değil ama turnuvaya katılan oyuncu sayısı düşünülecek olursa herkezin bir araya getirilerek bir eleme yapılmasıda imkansız ve bence ne kadar adil görünmesede tek care oylama
    herkez gercekten çok iyi bir oyuncu olduğunu düşündüğü kişilere oy verirse ilk 30 arasında çekişme olacak demektir.

Bende turnuvaya katıldım ve inşallah gidersem iyi oyuncularla karşılaşmak isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Bence nasıl olmalıydı söylüym size şimdi 30 kişi seçtiniz onları internet kafeye götürdünüz client yükletip oynatıcaksınız.onun yerine herkes o client'ı evine indirip evinde girerek ne şekilse işte savaşarak eleme usulü 30 kişiyi seçebilirdinz.

Okadar oyuncuyu bir serverda toplamak ve bunları içeride kontrol edebilmek imkansız.
  • Tartışma yook tartışma yoook, Kore'ye ben gidicem
  • Turnuvada umarım karılaşırız kendine güvenen insanları severim birde pvp yapmayı bilyorsa tadına doyum olmaz o pvp nin :=) İnş gelirsin sende Kore tek çekilmez :=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DaLToN_

Turnuvada umarım karılaşırız kendine güvenen insanları severim birde pvp yapmayı bilyorsa tadına doyum olmaz o pvp nin :=) İnş gelirsin sende Kore tek çekilmez :=)

Kimse gitmeme engel olamazda bari 2. kişi kafa dengi biri olsa yani
  • Nerede yapılır acaba.
  • Oylama sonuçları belli oldu..

Katılacak yarışmacı arkadaşlara bol şans , çünkü buna ihtiyaçları olacak (:
  • Karakter ismi SERVER İL
    1 UNDEAD_GiRL Eldorado İstanbul
    2 SteinHard Olympus İstanbul İŞTE BEN :=)
    3 VuRuCu Zeus Mardin
    4 BRISElS Athens Yalova
    5 LorDLeoniDas Athens Muğla
    6 HectoR87_TR Redsea Eskişehir
    7 stardust976 Aege Muğla
    8 KORSAN25 Tibet İstanbul
    9 _rush_ Eldorado İstanbul
    10 _BLue_AnGeL_ Troy Bursa
    11 CAPTAiNBELA Saturn İstanbul
    12 ASIT Hercules Bursa
    13 FoRDCu Oasis Ankara
    14 ConveyAmca Redsea Çorum
    15 TurkeY_PoweR Eldorado İstanbul
    16 IMHOTEPH Oasis Ankara
    17 TEMIZKAN Olympus Ankara
    18 JeNeFeR Tibet Muğla
    19 aeonxxx Pacific Hatay
    20 DestaN Persia Kütahya
    21 _Blowof_ Athens Adana
    22 Miss_DeaD Pacific İstanbul
    23 DeathSoul Odin Manisa
    24 TRSerkanTR Aege Edirne
    25 cilloper Aege Kocaeli
    26 Raziel Olympus K.Maraş
    27 GoldemRoo Hercules Kocaeli
    28 C_RaZy_ Greece Kocaeli
    29 Azrail_melek Troy İzmir
    30 DrilinnK Persia İzmir

Herkeze başarılar Cuma günü orda olun mutlaka :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DaLToN_ -- 9 Ekim 2008; 7:23:39 >

• Bende katılıyorun 10- BLue_AnGeL_ Troy
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.