Şimdi Ara

Göbeğin gitmesi ve gitmemesi denklemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 180 boy 100 kiloydum şuan 88 kiloyum yarin tartilicam sabah 88 in de altına düşmüş olabilirim lakin göbeğim sanki 12 13 kilonun değeri kadar küçülmemiş gibi geliyor bana ve bu göbek mevzusunun vücut yağ oranına vücut tipine bağlı olduğu konusunda bilgiler edindim ne kadar doğru bilmiyorum hesaplama siteleri 76 kilonun ideal kilom olduğunu söylüyor ama bu bilgilerde 76 ya düşsem bile eğer yağlı bir vücudum varsa gene göbekli olucagimi iddia ediyor ve benim yağlı bir vücudum var gucsuzum 10x5 şınav egzersizi var ben 2 seti yapıyorum 3. Setten de 5 tane cekebiliyorum bu cektiklerimdede göğsümü nizami bir şekilde iyice indiremiyorum kolumun hali bu vücudun geri kalanını siz düşünün kalıp var boy pos yerinde ama yağlı ve gucsuzum tek istediğim su göbeğin artik gitmesi ve düz bir gövdeye sahip olmak

Daha kaç kilo daha vermem lazim bi 8 kilo daha versem kurtarmaz mi beni ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen hemen aynı durumdayız. Boyum 1.86 kilom 87-89 arası değişmekte. 110 kiloya yakındım, verdiğim kiloları mümkün mertebe spor ile vermeye çalıştım. Yani az yiyeyim aman çok kardiyo yapayım diyerek değilde ağırlık antremanlı, protein ağırlıklı ve karbonhidratı aksatmadan verdim. Bunlara rağmen bölgesel yağlardan tamamen kurtulamadım.
    Her zamanki gibi yılmadan devam ettikçe onlardan kurtulacağıma eminim. Sende moral bozmadan, sıkılmadan sporuna devam et, vazgeçme. Mekik çekmeyi ihmal etme ve çeşitlendir. Doğrudan göbeğin erimesini sağlamaz tabi ama antrenmandan sonra mekik ile o bölgedeki kan dolaşımını arttırarak nispeten oradaki yakımı hızlandırırsın. Sonuçta istediğin kiloya düştükten sonra vücudun sıkılaşması için çalışmalara başlarsan ideal kilon da gayet fit bi görünüme sahip olabilirsin.
    Şınav konusunda da yapamıyorum diye bırakma, üstüne gittikçe yapabilirsin ancak. 5 tane nizami şınavı ancak çekerken şimdi 30u görmeye başladım.

• insanlar istedikleri vücutlara kilo vererek değil yağ yakarak ulaşabileceğini anlasa aslında böyle sıkıntılar yaşamayacaksınız ama maalesef kilo verince hem kas hem su geneldede az miktarda yağ kaybediyorsunuz. sonuç, ben şu kadar kilo verdim hala yağ var. yağı kaybetmek için bişey yapmamışsın ki. bilinçsiz diyet, ağırlık antremanı yapmamak başlıca sebepler burada. arkadaşım, yağı kas yakar. yağ kendi kendine yanan bi madde değil. caloric deficit yapacaksın, karbonhidratı azaltacaksın(burası önemli, yağı 0a indirmek çok büyük bi hatadır. yağ tüket, ne abart ne 0a indir.) bide ağırlık antremanı yaparsan ulaşırsın istediğine
  • kaç kere söyledim yine söylüyorum , ideal kilo yoktur ideal yağ oranı vardır. ona bakarsan profesyonel çoğu vücutcu off season'da 130-140 kilolara dayandıkları oluyor. sadece kiloya bakarak yargılama yapsan adamlara obez der geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.