Şimdi Ara

Göbek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salcano Ng650 bisikletin arka gobegi cok sıktığımda dönmüyor az sıkınca ise oynamaması gereken şekilde sağa oynuyor.

1)JantÖrümü+Jant Göbeği
    2)Jant Seti

Seceneklerinden hangisi mantikli 100-200 arasi bütçem var. Ayrica sadece arka göbek mi değişmeli yoksa setmi olmali(jant telleri siyah renkte)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: navti

Salcano Ng650 bisikletin arka gobegi cok sıktığımda dönmüyor az sıkınca ise oynamaması gereken şekilde sağa oynuyor.

1)JantÖrümü+Jant Göbeği
    2)Jant Seti

Seceneklerinden hangisi mantikli 100-200 arasi bütçem var. Ayrica sadece arka göbek mi değişmeli yoksa setmi olmali(jant telleri siyah renkte)

Bende baktım bir süre,32 delik göbek alman lazım değiştirmek için
    komple jant 100-150 Tl ye var

Ben alcak olsam aşağıdakş sşteye bakardım

http://www.dogabisiklet.com/ARKA-GOBEK,LA_219-2.html#labels=219-2&stockOnly=0&type=catalog&searchalpha=&searchprice=asc&tp=

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcu

quote:

Orijinalden alıntı: navti

Salcano Ng650 bisikletin arka gobegi cok sıktığımda dönmüyor az sıkınca ise oynamaması gereken şekilde sağa oynuyor.

1)JantÖrümü+Jant Göbeği
    2)Jant Seti

Bende baktım bir süre,32 delik göbek alman lazım değiştirmek için
    komple jant 100-150 Tl ye var

Ben alcak olsam aşağıdakş sşteye bakardım

http://www.dogabisiklet.com/ARKA-GOBEK,LA_219-2.html#labels=219-2&stockOnly=0&type=catalog&searchalpha=&searchprice=asc&tp=

Peki ikinci el jant seti almak mantiklimi 2 3 hafta kullanilmis.
    Ayrica gobek alsam tel ordurme isleminin maaliyeti ne kadar?
    Vede siyah ng 650 ye beyaz jant yakisir mi:)

• ???

• navti kullanıcısına yanıt
    Göbek örümü bisikletçiye göre değişir,jant seti iyise alınabilir,beyaz jant ise ben takardım
  • Hocam örümü bilmem de o 2 vidayı çok iyi ayarlamak gerekiyor bir kaç kez deneyin yaparsınız bende yapamadım ilk başta ama şimdi yapıyorum ne çok fazla nede az sıkılması gerekiyor 2 sinin ortası olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkowboyxx

Hocam örümü bilmem de o 2 vidayı çok iyi ayarlamak gerekiyor bir kaç kez deneyin yaparsınız bende yapamadım ilk başta ama şimdi yapıyorum ne çok fazla nede az sıkılması gerekiyor 2 sinin ortası olacak.

Hocam mesajin icin tesekkurler oncelikle...Benim gobegi actiktan sonra gordugum bilye yataklarinin hasar gormus ve bilyelerin bi noktada sıkışmasina neden oluyor olmasiydi belli bir cikinti olarak dusunebilirsin az sıkınca bilyeler o cikintiya takilmadan donuyor ama yeterli sıkınca(olmasi gereken seviye) bilyeler o cikintiya takiliyor ve jant donmuyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.