Şimdi Ara

GÖBEK ERİTMEK İÇİN NE YAPMAK LAZIM (FAKİRİM SPOR SALONU YADA PİLATES DEMEYİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar göbek kısmını eritmek için ne tür egzersizler yapmak lazım öyle bodye spor salonuna pilatese verecek param yok sadece mekik ve arada 31 çekip yürüyüş yapıyorum bunlar dışında özel hareket önerileriniz var mı

BAZI ARKADAŞLAR MEKİK ÇEKMENİN GÖBEK ERİTMEYECEĞİNİ SÖYLEMİŞ BEN YILLARDIR TAM TERSİ ERİTİR DİYE BİLİYORDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gayrısafi milli hasıla -- 11 Eylül 2011; 19:55:36 >

• boğazını kıs 2 saat tempolu yürü 10km falan.Ekmeği bırak her kahvaltıda yumurta ye öğle yemeğini ızgara tavuk yada ızara kırmızı et yap salatay ihmal etme.Kaymaklı yoğurttan vs kaçın.3 4 aya 10 15 kg verirsin şişmansan tabi.
    Birde yağ fazlası varken mekiğe abanma karın kasların gelişir yağların daha ileride durmasına neden olur hem cardio hem ağırlık öyle çalış :)
  • yürüyüş,koşu,ip atlama ,bisiklet
  • GÖBEK ERİTMEK İÇİN BİR HAREKET YOKTUR. HİÇ BİR ZAMAN OLMAYACAKTIR ( AKSİ ŞEKİLDE EVRİLMEDİĞİMİZ SÜRECE ) MEKİK ÇEKEREK GÖBEK ERİMEZ. KOŞACAKSIN, YÜRÜYECEKSİN, BUNU FAKİRLER YAPABİLİYOR DEĞİL Mİ ?
  • fakirsen az ye, fakirliğini bil
  • bu kardio nasıl birşey paralı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gayrısafi milli hasıla -- 11 Eylül 2011; 19:51:19 >
  • yarım mekik
  • quote:

Orjinalinden alıntı : gayrısafi milli hasıla

Fakirim spor salonu demeyin

Milli hasıla'dan örtülü ödeneğin yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gayrısafi milli hasıla

bu kardio nasıl birşey paralı mı

arkadaşım kardiyo koşu , bisiklet, yüzme vs.dir. günde 15 dk koş 20 dk bisiklet sür biraz da diyet yap verirsin.
  • ekmekten öte yaglı yiyeceklerden ve tatlılardan kacın. ekmek nerden milletin diline dolandıysa en cok o kilo aldırıyormus gibi hemen ekmeği kıs bilmem ne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.