Şimdi Ara

Fitness yapanlar için ''Dışarda,nerde ne yemeli ?''[Liste yapıyoruz!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
7
Favori
55.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FITNESS YAPANLAR İÇİN DIŞARDA SAĞLIKLI BESLENME ALTERNATİFLERİ

Evet arkadaşlar herkes dışarıda yemek için alternatifleri yazsın.Büyük bir liste oluşturalım. Malum CUT dönemi geldi.Beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor.

1.Subway

5gr'dan fazla yağ içermeyen,koruyucu madde,tuz içermeyen sandviçleri var. Özellikle tonbalıklı ve deniz ürünlü sandviçleri enfes.

2.Green Salads

Bir Bodybuilder için vazgeçilmez besinleri bir arada sunan menüleri var. kısacası ; salata + makarna + tavuk

3....... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 26 Şubat 2014; 12:25:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oxy05

arkadaşlar yapmayın gözünü seveyim fast food özellikle de kfc yenir mi dışarıda :)) 5 dkda nasıl yağda kızartıldığı bilinmeyen tavuktan hayır gelir mi

ben genelde benzin cafe'de soya soslu tavuk yiyorum hiç yoktan iyidir :) veya edirne kırkpınar köftecisinde ızgara köfte yiyebilirsiniz

20 günde büyümüş tavuğu yiyosunuz da 5 dk da kızarması mı rahatsız ediyo
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sporcular Dışarıda Nerede Ne Yemeli? [Liste Yapıyoruz!]

Fiziksel aktivitenin ardından vücudun kendini onarması ve enerji depolaması için besleyici ve uygun gıdalar tüketmek şarttır. Ancak spor sonrası dışarıda yeme seçeneği olduğunda, sporcuların doğru ve bilinçli kararlar vermesi çok önemlidir.

Sağlıklı ve Doyurucu Seçenekler

• Izgara Tavuk: Yüksek protein içeriği ile kas onarımına destek olur.
    • Ton Balıklı Salata: Omega-3 yağ asitleri bakımından zengindir ve iltihabı azaltmaya yardımcı olur.
    • Kinoa Salatası: Bitkisel proteinler, lif ve antioksidanlar içerir.
    • Yulaf Ezmesi: Yavaş salınan karbonhidratlar sağlar ve tokluk hissini artırır.
    • Smoothie'ler: Meyve, sebze ve protein tozu gibi besin kaynaklarını birleştiren mükemmel bir seçenektir.

Dışarıdan Söylenebilecek Proteinli Yemekler

• Protein Barları: Hızlı ve kolay bir protein kaynağıdır, ancak şeker ve diğer katkı maddelerine dikkat edin.
    • Az Yağlı Süt: Kas onarımını destekleyen yüksek kaliteli protein içerir.
    • Yoğurt: Protein ve kalsiyum bakımından zengindir, spordan sonra kas ağrılarını hafifletmeye yardımcı olabilir.
    • Yumurta Akı: Saf protein kaynağıdır ve vücudun kas onarım sürecini hızlandırır.

Spordan Sonra Dışarıda Ne Yenir

Antrenman sonrası beslenme, glikojen depolarını doldurmaya ve kas iyileşmesini desteklemeye odaklanmalıdır.

• Karbonhidrat Zengini Gıdalar: Pirinç, makarna veya patates gibi karbonhidratlar glikojen depolarını yeniler.
    • Meyve: Antioksidanlar ve vitaminler sağlar, iltihabı azaltır ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
    • Sebzeler: Lif, vitaminler ve mineraller içerir, antrenman sonrası kas ağrılarını hafifletmeye yardımcı olabilir.

Sağlıklı beslenme, sporcuların performanslarını en üst düzeye çıkarmaları ve antrenman sonuçlarından en iyi şekilde yararlanmaları için hayati önem taşır. Dışarıda yemek zorunda kaldığınızda, bu ipuçlarını göz önünde bulundurarak besleyici ve tatmin edici seçimler yapmayı unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buradaki tek bir menünün bir vücut geliştiriciyi doyuracağını düşünemiyorum.Bu imkansız.

Plastik kaba tavuk + pilav
    Shakera 300 ml yağsıt süt + 1 ölçek whey + 1 yemek kaşığı tarçın
    Protein Bar
    Poşetin içine yer fıstığı

ben şuan böyle götürüyorum dışarıya çantanın içinde valla çok zorda kalmadıkça yemem dışarıda bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

Buradaki tek bir menünün bir vücut geliştiriciyi doyuracağını düşünemiyorum.Bu imkansız.

Plastik kaba tavuk + pilav
    Shakera 300 ml yağsıt süt + 1 ölçek whey + 1 yemek kaşığı tarçın
    Protein Bar
    Poşetin içine yer fıstığı

ben şuan böyle götürüyorum dışarıya çantanın içinde valla çok zorda kalmadıkça yemem dışarıda bir şey.
    diyet için değil ama bulk yapanlar arada bir kfc bucket yiyebilir bol protein ve yağ

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

diyet için değil ama bulk yapanlar arada bir kfc bucket yiyebilir bol protein ve yağ

Alıntıları Göster
    Diyet döneminde arada bir Burger King Chicken Whopper yenebilir, tavuğu ızgarada pişiriliyor. Besin değerleri de fena değil.

Enerji(kcal):487,35 Protein(g.):32,88 K.hidrat(g.):37,78 Yağ(g.):24,65 Sodyum(mg.):1311,08

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 26 Şubat 2014; 17:08:09 >

• Tavuk dünyası tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOzguur

Tavuk dünyası tavsiye ederim
    eğer derse gidiyorsam hangi öğünüm eksikse duruma göre shaker a yulaf, phase 8 tarzı uzun sürede sindirilen protein, badem,fındık,fıstık her gün tek dersim oluyor genelde evden çıkıp dönmem 4 saat alıyor sadece yarım ölçek phase8 götürüyorum 14-15gr protein idare ediyor.

illa dışarda yemek zorunda kalırsam servis döner ya da köfte. cheat meal günüyse (hasret kaldık): canım ne isterse iskender hamburger pizza
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

eğer derse gidiyorsam hangi öğünüm eksikse duruma göre shaker a yulaf, phase 8 tarzı uzun sürede sindirilen protein, badem,fındık,fıstık her gün tek dersim oluyor genelde evden çıkıp dönmem 4 saat alıyor sadece yarım ölçek phase8 götürüyorum 14-15gr protein idare ediyor.

illa dışarda yemek zorunda kalırsam servis döner ya da köfte. cheat meal günüyse (hasret kaldık): canım ne isterse iskender hamburger pizza

Alıntıları Göster
    tavuk dünyası favorim

kfc'den gelen yag uzak dursun bizden kim bilir ne yagı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip mesaji
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

tavuk dünyası favorim

sanki tek kfc deki yağ belirsiz türkiyede, sende yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

tavuk dünyası favorim

kfc derken fast food demek istedim :)
    tavuk dünyasındaki ızgara bölümündeki ürünleri seçersen pislik yaglardan uzak durabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-005109EE3

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

tavuk dünyası favorim

kfc derken fast food demek istedim :)
    tavuk dünyasındaki ızgara bölümündeki ürünleri seçersen pislik yaglardan uzak durabilirsin

Alıntıları Göster
    Beyler ızgaralara genel olarak sağlıklı diyebilir miyiz? Yada en azından kötünün iyisi gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Beyler ızgaralara genel olarak sağlıklı diyebilir miyiz? Yada en azından kötünün iyisi gibi?

Komurlu izgara ve elektrikli izgara arasinda nasil bi fark var acaba?
  • up
  • Beyler bu konu büyüsün çok önemli bi noktaya değinmiş arkadas
    Ben de tavuk dünyası tercih ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird_hunter

Beyler bu konu büyüsün çok önemli bi noktaya değinmiş arkadas
    Ben de tavuk dünyası tercih ediyorum
    Tavuk yapan yerlerde tavuk şiş yiyorum genelde dışarda yeme durumu olduğunda. Bir kaç kez de Arby's roast beefli olanlarından denemiştim.

Roast beef classic de 14 gram yağ, 35 gram kh, 23 gram protein var. Tabii patates ve kola ekstrası iyi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isacan35

Tavuk yapan yerlerde tavuk şiş yiyorum genelde dışarda yeme durumu olduğunda. Bir kaç kez de Arby's roast beefli olanlarından denemiştim.

Roast beef classic de 14 gram yağ, 35 gram kh, 23 gram protein var. Tabii patates ve kola ekstrası iyi olmuyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yapmayın gözünü seveyim fast food özellikle de kfc yenir mi dışarıda :)) 5 dkda nasıl yağda kızartıldığı bilinmeyen tavuktan hayır gelir mi

ben genelde benzin cafe'de soya soslu tavuk yiyorum hiç yoktan iyidir :) veya edirne kırkpınar köftecisinde ızgara köfte yiyebilirsiniz

• quote:

Alıntıları Göster
    Başka öneriler var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Başka öneriler var mı ?

Alıntıları Göster
    Resimdeki şokella kutusunun içine esmer makarnamı ve tavuk göğsümü yerleştiriyorum baya çok pratik sığıyor alanda kaplamıyor çantamda okula götüyüorum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Resimdeki şokella kutusunun içine esmer makarnamı ve tavuk göğsümü yerleştiriyorum baya çok pratik sığıyor alanda kaplamıyor çantamda okula götüyüorum tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Dışarda malesef doyurucu ve sağlıklı bi alternatif yok . Subwaydan 2 tane büyük yersem anca doyarım ben oda 35 tl yapiyor , gereksiz fazla harcama .

• quote:

20 günde büyümüş tavuğu yiyosunuz da 5 dk da kızarması mı rahatsız ediyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.