Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 ACIL MUDAHELE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burayi gecemedim o kapi nasil orada acik durucak cildiricam arkadaslar lutfen yardim edin bana
    ABICIM RESIM ACILMIYOOOOOO AGLIYCAM SIMDI NESE BEN SIZE TARIF EDIYIM ABICIM.YUWARLAK BI HAN KARSIMDA SAGIMDA SOLUMDA KAPI WAR DEMIR KAPI.SAGDAKI DEMIR KAPI KOLLA ACILIYOR KARSIMDAKI IKI KADEMELI OLARAK ACILIYOR SOLDAKI KAPIDA ACIK AMA DIZ BOYU KADAR DEMIR WAR ZIPLAYARAK UZERINDEN GECILIYOR. KARSIMDAKI IKI KADEMELI KAPIDAN CIKIP GIDICEM AMA GIDEMIYORUM CILDIRCAM...KARSIMDAKI KAPININ ACILMASI SOLE MEYDANIN ORTASINDA TAS WAR ONA BASILI DURULACAK WE DIZ BOYU KADAR DEMIR OLAN SOLDAKI KAPININ ICINDEDE TAS WAR WE ONDADA DURULUCAK....SIMDI ORTADAKI KAPIYA INSAN WUCUDU WAR SAGDAKI KAPININ ICINDE ONU ALDIM ORTAYA BIRAKTIM.SAGDAKINE BISEY BIRAKAMIYORUM BEN GECIYORUM ACILIYOR.ZIPLIYIM DIYORUM FALAN KAPANIYOR.UMARIM ANLATABILMISIMDIR YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM ARKDASLAR SAOLUN

GOD OF WAR 2 ACIL MUDAHELE

• o bölüme girdiginde bi duvarı kırıodun ve altta bir su akıyodu galiba.sonra o cesedi o suya koy. ceset suyla beraber tam karşısındaki yere gelecek sonra ise cesedi çıkıntıya koy
  • saolasin guzel kardesim benim tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.