Şimdi Ara

Godaddy Email Plan Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçenlerde godaddy den email plan 2 paketini aldım. Almaz olaydım. Mail göndermeyle ilgili bazı sorunlar yaşıyorum. Örneğin şirketteki outlook 2010 a kurdum. Orada gönderip almada bir problem olmuyor fakat outlook 2003 ve 2007 de gönderemiyoruz. Webmail adresinden girdiğimizde ise yine bir sorun yok gözüküyor. Ne saçma iş anlamadım. Destek ile yazıştık bir kaç kere. Yanlış smtp adresi vermişler ilk önce. Sonradan düzelttim onu ama yukarıdaki sorun malesef devam ediyor.

Bnaa verilen bilgiler şöyle;
    pop3 server: pop.europe.secureserver.net
    smtp server: smtp.europe.secureserver.net (smtpout.europe.secureserver.net olarak da denendi.)
    pop3 portu: 110, 995(SSL)
    smtp portu: 80, 25, 3535, 587, 465(SSL)

Hepsini denedim. Bu paketi kullanıp da sorun yaşamayan var mı acaba? Sorunsuz kullanan varsa gerçekten çok sevineceğim.

Teşekkkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amarth79 -- 25 Şubat 2012; 18:59:24 >

• Sorunu çözdüm.
  • nasıl çözdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarth79

Sorunu çözdüm.

nasıl çözdün bari anlatta biz de yapalım
  • aynı problemi bende yaşıyorum. Çözebilen var mı?
  • Bende aynı sorundan muzdaribim konu üzerinden 2 sene geçmesine rağmen. Lakin arkadaş sorununu çözdüyse o bize yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp159

Bende aynı sorundan muzdaribim konu üzerinden 2 sene geçmesine rağmen. Lakin arkadaş sorununu çözdüyse o bize yeter.

Bu tarz paket hizmetini almadım ama beraber deneyebiliriz. Aşağıdaki irtibatlardan ulaşabilirsiniz:

Facebook:www.facebook.com/butamedya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    outlook ta otomatik mail adresi ??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.