Şimdi Ara

Göğüsteki hacim farklılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit şekilde çalıştığımda halde sağ göğsüm belirgin şekilde sola göre daha hacimli. Çok sinirimi bozdu bu durum, ne yapmak lazım ? Görünüş olarak bir fark yok ama ellediğimde 2 katına yakın fark hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 20 Ağustos 2013; 23:27:07 >

• benimde şekli değişik.sağ taraf sporcular giib gelişirken sol taraf koluma daha kalın bi şekilde bağlı ve şekli değişik.uçların biri yukarı bi aşağı bakıyor.çalışmana dikkat et.belkide önceden gelen bi gelişme şeklidir benimki gibi.benim sol taraf daha güçlü.zamanında çok ğaılık taşıdım.sol tarafda çanta taşıdım hep bide kırıldıktan sonra sol kol gelişti
  • Benimde mesela sol kolum sağ kola göre biraz daha hacimlidir ama göğüs konusunda tam tersi. Birkaç forumda göğüsteki hacim farkını düzeltmek için göğüs hareketlerini dumbell ağırlıklı yapın diyordu, dumbell press, dumbell fly gibi. İşi bilenlerden tavsiyeler bekliyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 20 Ağustos 2013; 23:40:36 >
  • ergenlikten düzgün bi gelişme olsa sıkıntı olmaz ama işte anca gördük durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

ergenlikten düzgün bi gelişme olsa sıkıntı olmaz ama işte anca gördük durumu.

Dikkat etmek lazım ya sıkıntılı iş. :)
  • Saglagim
    Sol kolum sag koluma gore biceps okuz gibi.
    Sol gogusum daha saglam.
    Genetik herhalde bilmiyorum ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün insanlarin(istisnalar haric) sag ve sol göğüsleri birbirinden farklidir. Kuruntu yapmaya gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Bütün insanlarin(istisnalar haric) sag ve sol göğüsleri birbirinden farklidir. Kuruntu yapmaya gerek yok

Eyvallah hocam icimi rahatlattin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sol kolun daha güçlü ise sol göğüsün geride kalması normal bence
  • Benim de Sol göğüs daha hacimli. Aynı zamanda Sol bicepsimin de daha kalın olduğunu düşünüyorum. Solak değilim halbuki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.