Bildirim
Opak ve Metalik Boyanın Avantajları, dezavantajları nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Metalik renk daha canlı, daha parlak durur. Opak rengin herhangi bir avantajı olduğunu bilmiyorum -
metalik boyalı araçta bir yer çizilidği zaman parça komple boyanır.. opak boyada sadece çizik bölgeye boya uygulayabilirsiniz.. -
Metalik boya parlar denmiş. Cila-pasta ile opak renk parlatılabilir mi? -
metalik renk aliminyum partiküller ve saydam renk pigmentleri içerir. halk arasında simli diye tabir edilen boyadır.
çeşitli açılardan bakıldıgında ışıgın yansımasıyla birlikte farklı renk tonları oluştururlar ve opak boyalara göre daha serttirler. Bakımı ve rötuşu zordur. Beyazda metalik olmaz opak renktir kullanımı bakımı kolaydır. -
50TL'lik boya işlemi yerine 150TL verdim. metalik diye. artık OPAK vazgeçilmez. Bir dahaki aracım opak olacak. Görsellik dışında fark olduğunu düşünmüyorum. Bazı araçlara opak yakışıyor. Astra J, insignia beyak opak gayet güzel yani. Arabayı koruması açısından düşünürsek, firmalar aynı süre paslanmazlık garantisi veriyor. Opak boya için az süre vereni görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 3 Nisan 2012; 16:55:42 > -
opaklarda onarım işleri daha kolay ama metalikte ayrı güzel -
birde sedefli boya çıktı . -
Yeni araçların birçoğunda beyaz renk tutuluyor. Opak renk tercih edip hem maliyetten kısılır hem de kullanım kolaylığı elde edilmiş olunur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X