Şimdi Ara

Gol sonrası asker selamı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi ligimizde kendi takımlarımızın birbiri ile oynadığı maçlarda birbirlerine gol atmalarından sonra verdiği asker selamı tuhafınıza gitmiyor mu ? Tam tersi avrupa maçlarında olması gereken bir durum deil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asker selamı verince ne oluyor? Şehitler geri mi geliyor? En fazla 3-4 gün işte. Sonra gündemi değiştirirler. Ateş aileye düşüyor ve orada kalıyor.

• fener antalyaya gol atıyor asker selamından sonra trübünler çoşuyor...sanki zenite gol atmışlarda rusya bu mesajı alıp eyvah eyvah Türkler geliyor diyor...

• Psikolojisi bozuldu milletin. Kimse saglikli dusunemiyor ki artik. Kaldi ki rakibin Rus olsa ne ise yariycak!?

• Şov yapıyorlar futbolcu dediğiniz zengin burjuva kesim çoğu gurbetçi almanyada felan doğmuş para için yeteneksiz olduğu için Türkiye'de. Şehitlerin onların umrunda olduğunu sanmıyorum.

• Gol sonrası asker selamı !!

• Avrupa maçımı varda orada selam versinler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen şov.

Gitsin askerlik yapsınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından böyle bir şeye dikkat çekmeleri önemli. Sizi rahatsız eden ne ? Onu anlayamadım. Türk askerine destek olmaları mı ? Sırf bir şeyleri eleştirmek için boş boş konuşuyorsunuz. Eleştirilerinizin mantıklı tek bir yanı yok.

• Onu yapmasının yararı ne, zararı ne? Hiçbir şey. Eleştirecek bir nokta nasıl buldunuz bunda yahu.

• Asker selamını gidip sınırda versinler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan ne zorlarına gitmiş bee, sınırlar açık şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy8717

Ulan ne zorlarına gitmiş bee, sınırlar açık şuan
    Nolmuş açıksa?

• Bu bile eleştirilmiş,benim anlamadığım nokta şu şimdi bu cahil cühela tayfasına aklı başında muhalifler nasıl sabredebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 1 Mart 2020; 12:48:37 >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Belki duymayan vardır diye, gidene kal kalana git demek yoktur töremizde

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

En azından böyle bir şeye dikkat çekmeleri önemli. Sizi rahatsız eden ne ? Onu anlayamadım. Türk askerine destek olmaları mı ? Sırf bir şeyleri eleştirmek için boş boş konuşuyorsunuz. Eleştirilerinizin mantıklı tek bir yanı yok.
    sen Türk askerine desteği kendi aranda yaptığın maçda gol atılınca yapılan gol sevincine destek mi diyorsun..yaşın 10-15 arası deil ise hayatta öğrenmen gereken çok şey olduğunu düşünüyorum..ben bu selam mesajının hiç bir desteği olmadıgını aksine dışardaki millete ne kadar basit görüneceğini kimsenin mesaj falan almadığını düşünüyorum..

• Dünyanın en boş hareketi şu selamı vermek, önce selamı veriyor sonra milyon dolarlık arabasına binip akşam da gece kulubune gidiyor. Stadyumdakilerde alkışlıyor şaka gibi. Gerçek ateş evladını rezalet dış politika yüzünden şehit vermiş fakir evlerine düşüyor. Ondan asker selamı vermişmiş haydi oradan !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 1 Mart 2020; 14:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiu_jitsu1905

sen Türk askerine desteği kendi aranda yaptığın maçda gol atılınca yapılan gol sevincine destek mi diyorsun..yaşın 10-15 arası deil ise hayatta öğrenmen gereken çok şey olduğunu düşünüyorum..ben bu selam mesajının hiç bir desteği olmadıgını aksine dışardaki millete ne kadar basit görüneceğini kimsenin mesaj falan almadığını düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    O kısma dikkat etmemiştim. Haklısınız o halde. Bu yapılan hareket karşı takımımıza da ayıp olmuş hatta. Sanki düşman ülkenin futbol takımıyla maç yapılmışta onlara mesaj verilmiş gibi olmuş.

• tamam olunca birşey değişmiyor peki olmasında bir zarar varmı ? bu gün bunu diyenler yarın neden her yerde Türk bayrağı göndere çekiliyor kime ne faydasıda var diyebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.