Şimdi Ara

Golf 1.2 TSI 105 PS - Midline Plus YADA Comfortline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0 Araç almaya karar verdim arkadaslar sizce hangisini seçmeliyim. Anladığım kadarıyla benim en çok dikkatimi çeken Midline Plus Modelinde dijital klima olmaması. Siz ne dersiniz?

• plazada iki aracı da inceleyin,eğer comfortline da işinize yaramayacak donanımlar var derseniz midline plus da alınabilir,hatta istediğiniz donanımları ekletebilirsiniz.
  • Tamamen ihtiyaclara gore karar vermek lazim, sonucta comfortta da hiz sabitleyici, yagmur far sensoru yok, ancak belirttiginiz gibi klima farki, piano blak kaplama, koltuk dosemesi, 15 yerine 16" aluminyum alasim jant, sis fari,
    Ambiyans aydinlatma, cok fonksiyonlu direksiyon farklari var bunlar icin 3000 fark deger derseniz comfort.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapın edin comfort alın.Midline plus alırsanız ilerde keşke comfort alsaydım diyebilirsiniz.Çoğu midline alandan duyuyorum VW forumlarında
  • Satarken aradaki farkı cıkartırsınız nasıl olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Satarken aradaki farkı cıkartırsınız nasıl olsa

tsı yanı benzınlı aracta o cılgın talepler yok helekı 1.2 olunca durumları ortada 2. eldekı
  • 0'da arac var mi ki hocam? Ankara'da Eskihisar 9 ay bekletirim diyor, Cankaya siraya bile yazmiyorum artik diyor durum fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Satarken aradaki farkı cıkartırsınız nasıl olsa

tsı yanı benzınlı aracta o cılgın talepler yok helekı 1.2 olunca durumları ortada 2. eldekı

Hic talep yok diye de bosuyla dolusu aynı fiyata gitmez ya tabiki bütün farkı da cikaramaz kullandıgına da sayacak elbette

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    Paranla rezil olmak bu olsa gerek ama değermi bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

Paranla rezil olmak bu olsa gerek ama değermi bilemedim

vw kullanicisi olarak soyluyorum, kesinlikle degmez.

Tamamen kendin bir model kombine etmek istesen 3-4 aya kadar kabul edilebilir ama standart paketli bir arac icin 9 ay beklemek anlamsiz.
  • Plazada en azindan donanim bilgilerini falan konusur ogrenir sira olayimi goze almistir sanirim arkadasimiz kararini vermis cunku.
    Eger siradan sikayet ederse gelip soyler artik ona gore oneri yapariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Eylül 2013; 10:18:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

0'da arac var mi ki hocam? Ankara'da Eskihisar 9 ay bekletirim diyor, Cankaya siraya bile yazmiyorum artik diyor durum fena

9 ay...

"Kim öle, kim kala"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

0'da arac var mi ki hocam? Ankara'da Eskihisar 9 ay bekletirim diyor, Cankaya siraya bile yazmiyorum artik diyor durum fena

9 ay...

"Kim öle, kim kala"

En onemli ayrinti: Alternatifsiz degil.

Biz Polo'yu alirken ic dis rengi kendim sectim, goruntulu park sensoru eklettim, deri direksiyon-vites-el freni ekletecektim zaten 2011 modellerde standart oldu, 3.5 ay civari bekledim, o bile cok geldi ama ben isteseydim beyaz arac alip uzerine yan sanayi sensor taktirabiliyordum (ayrica arac 2010 model olcakti), orjinallik takintim yuzunden vazgectim.

9 ayi ise dusunemiyorum. Dusunsenize, 12 Aralik'ta siparisi vermistiniz arac daha bugun geldi... Hevesiniz dahi kalmaz ki

• 9 ay saçmalık. Bence bu yılki kotalarını doldurdukları için başlarından savmak, başka bir modele kaydırmak için söylemiş olabilirler. Yeni bir model, her sokakta görüyorum neredeyse. 2014 başında giderseniz kimsenin 9 ay çekeceğini sanmam. Diğer yandan internet sitesindeki canlı destekten de bir sorgulatın derim.
  • Midline plus yeter dersen yeter. Klima ve görünüş farkı var arkadaşların dediği gibi.

• olmez O kullanıcısına yanıt
    Aksesuar donanım listesine bak. Eğer dedikleri gibi comfort da istemediğin donanım varsa ve sadece klima ise takıldığın , siparişvererek ne bileyim Aralık'a kadar bekleyebilirsen burada seç koduyla ver siparişini.
     Golf 1.2 TSI 105 PS - Midline Plus YADA Comfortline Golf 1.2 TSI 105 PS - Midline Plus YADA Comfortline

• Midline da klima otomatik değil ama yarı otomatik görünümünde ciddi fark yok. Yani forddaki fırın düğmesinden bozma rezil manüel klima ile digital klima arasındaki görünüm ve kalite farkı yok VWde.Yok illa digital klima olsun diyorsanız bilemem . Başka farklar çok çok çok çok daha önemli.
    Birincisi fonksiyonel direksiyon var comfortta yani direksiyonda ses ve YB kontrol düğmeleri var, sürüşe duyarlı sis farları var, 15 yerine 16 jant var, ve en önemlisi çok başarılı spor koltuklar var.
    Sadece koltuk ve fonksiyonel direksiyon için bile comfort bile alınabilir ama karar sizindir. Ben de opak midline almaya gitmiştim yoktu metalik comfort vardı onu aldım.. Metalik boya da olduğu için yaklaşık 3800 TL daha pahalıya geldi ama şimdi memnunum fakat keşke 3-5 daha verip highline alaymışım diyorum.
    Sonuçta o da araba o da araba , bunlara bu para verilir mi verilmez mi siz karar vereceksiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

9 ay...

"Kim öle, kim kala"

En onemli ayrinti: Alternatifsiz degil.

Biz Polo'yu alirken ic dis rengi kendim sectim, goruntulu park sensoru eklettim, deri direksiyon-vites-el freni ekletecektim zaten 2011 modellerde standart oldu, 3.5 ay civari bekledim, o bile cok geldi ama ben isteseydim beyaz arac alip uzerine yan sanayi sensor taktirabiliyordum (ayrica arac 2010 model olcakti), orjinallik takintim yuzunden vazgectim.

9 ayi ise dusunemiyorum. Dusunsenize, 12 Aralik'ta siparisi vermistiniz arac daha bugun geldi... Hevesiniz dahi kalmaz ki

Hiç bir araç alternatifsiz değildir. Alıcının mutlaka 2. bir B planı olmalı.

Benim araç beklemedeki sınırım 7-10 gün arası. Hadi çok beğendim ve almak istiyorum.15-20 gün olsun!

Ben son aracı aldığımda, 3-4 gün sonra bayi'deydi. Mtv durumundan dolayı 01 Temmuz'u bekledim. 7-8 gün gibi araç bayide yattı...
    Yattı derken; Onların boş kapalı bir yeri var, temizlendi paklandı oraya benim almamı beklemek üzere kondu.

8-10 ay araç beklemek bana göre değil.
    Dediğin gibi; Hiç bir heyecanı ve hevesi kalmaz.

• Bence comfortline daha makul ama tercihleriniz ve isteklerinizde önemli tabii ki
  • midline alıp opsiyon ekletmek yerine comfort alın ikinci elde değer kaybı olmasın ekstradan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.