Şimdi Ara

Golf 1.4tsi highline & a3 1.5 tfsi sport line

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 2018 model golf 7,5 50-60 bin km dolaylarında highline donanım golf mü yoksa 2017 model 1.5 tfsi yine aynı km’lerdeki sport line donanım a3 mü daha iyidir arkadaşlar. Her iki aracı veya bir aracı kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi? Golfün fiyatı 875 bin tl a3’ün ki ise 900 bin tl civarlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bkagan0606 -- 22 Ocak 2023; 18:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyatlara 1.5 tsi superb bakarim

• Zevk meselesi doğrudur ama ben bu 2 araç arasında kaldım. Bu araçları kullandınız mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

• Bkagan0606 B kullanıcısına yanıt

a3 golften daha klas bir araba.dizayni içi vs daha hoş. surusu de golften iyi.

ama 900 bin tl parayı kalkıp c segment 5 6 yaşında dsg li arabaya verir misin dersen

hayatta vermem:D

Ne alırsın dersen

2020 2021 1.5 tsi octavia var.

yeni nesil motor garantili sanziman vs.

civic rs var,182 hp.

attığın taş ürküttüğün kurbağaya değsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Ocak 2023; 10:55:51 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz octavialara baktım 1,00 1,1 milyondan aşağı göremedim ben mi yanlış bakıyorum acaba? 900bin tl nin 1 kuruş üstünde verecek param yok şu an :D civic tercihlerim arasında bulunmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bkagan0606 -- 23 Ocak 2023; 11:5:14 >
  • Bana göre Golf ve A3 farklı kabuk giydirilmiş aynı araçlar. Hatta Golf'ün iç dizaynını daha çok beğeniyorum. İkisi arasında Golf'ü seçerdim. Hem daha genç, hem daha ucuz.

• Her iki aracı kullanmış biri olarak ne şekilde golf 7,5 Highline derim hayalet gösterge,ve inanılmaz iyi aydınlatan j farlar seçim için başlı başına yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.2tsi vs 1.4tsi
    6 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bkagan0606 B kullanıcısına yanıt

anladım ufak boya falan takıntı var sende

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-suvmarket-100.000tl-0,99-kredi-2021-octavia-elite-plustakas-indirimi-1071067440/detay

şu arabaya 900 atarım ben mesela.

krediyi çeker tl borçlanirim bir de,parayı da çalıştır krediyi ödesin, mis

insignia grand sport var yine a3+golf= insignia ediyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Ocak 2023; 11:44:16 >
  • A3 daha mantıklı belki hp farkı da vardır en azından 1.5 daha güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.