Şimdi Ara

golf 1.6d mi bmw 1.16d mi, audi 1.6d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bmw 83.000
    audi 75.000

ikiside dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipo60 -- 17 Aralık 2014; 23:59:47 >

• 3 arabada dizel. Bmw son arkadan itişli 1 serisi olucak. Dizel motoru gayet keyiflidir ama otomatik düşünülürse bmw tercih ederim benzinli olarak. Öncelik görüntüyse en güzeli bence a3.Golf yerine V40ta seçeneklere eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakkalGazi41

3 arabada dizel. Bmw son arkadan itişli 1 serisi olucak. Dizel motoru gayet keyiflidir ama otomatik düşünülürse bmw tercih ederim benzinli olarak. Öncelik görüntüyse en güzeli bence a3.Golf yerine V40ta seçeneklere eklenebilir.
    Şimdi bu c sınıfı hatchback arabaların kralı golftür kimse inkar edemez ama premium markalar işin içine girince ortalık karışır.a3 golften fersah fersah iyi bir araç değil en fazla 1-2 adım önde bir araç.Bmw ise arkadan itişli ve daha sportif bu araçlara göre ben eğer otomatik olacaksa 1 serisi derim bu karşılaştırmada.Düz vites olacaksa golf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Şimdi bu c sınıfı hatchback arabaların kralı golftür kimse inkar edemez ama premium markalar işin içine girince ortalık karışır.a3 golften fersah fersah iyi bir araç değil en fazla 1-2 adım önde bir araç.Bmw ise arkadan itişli ve daha sportif bu araçlara göre ben eğer otomatik olacaksa 1 serisi derim bu karşılaştırmada.Düz vites olacaksa golf.

1 serisi dizelin otomatiği yok malesef hepsi manuel. Otomatik olacaksa A3 veya V40 derim. Manuel olacaksa da 116d. Golfu almanın tek mantıklı yanı kolay elden çıkarılması olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

1 serisi dizelin otomatiği yok malesef hepsi manuel. Otomatik olacaksa A3 veya V40 derim. Manuel olacaksa da 116d. Golfu almanın tek mantıklı yanı kolay elden çıkarılması olur sanırım.

pardon valla gece gece hiç aklımdan çıkmış.Bu durumda benim önerim düz vites için golf, otomatik için a3.

• Prestij
    Sürüş hissiyatı
    Malzeme kalitesi
    Arkadan Çekiş olması
    Ve en önemlisi kapının önünde dururken veya kullanırken aklınız diğer 2 markaya gitmemesi

Bunları baz aldığımda
    BMW 1 Serisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indispensable

Prestij
    Sürüş hissiyatı
    Malzeme kalitesi
    Arkadan Çekiş olması
    Ve en önemlisi kapının önünde dururken veya kullanırken aklınız diğer 2 markaya gitmemesi

Bunları baz aldığımda
    BMW 1 Serisi...
    Golf almak en mantıklısı geldi bana da araştırdım baya. Diğerlerinde mutlaka bir şeyler eksik ama golf de genelde her şey tam...

Ayrıca golf yok piyasada 1.2 1.4 falan herkes kapış kapış sanki bu aracı alıyor.

Bugün şahit olduğum bir olay bayiyi aradım fiyat aldım 57 bine 1.2 comfortline + sürüş konfor. Ben döneyim dedim 10 dk sonra aradım araç satılmış...

1.2 yada 1.4 bayilerde olan gören duyan boşa çıkan araç bilen varsa bana haber verirlerse iyi olur. Donanımlı yada donanımsız alırım artık.. (Midline Hariç)

• Araçların hepsi sıfır km mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipo60

golf 69.000
    bmw 83.000
    audi 75.000

ikiside dizel

Suv düşünürseniz Subaru Xv alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 18 Aralık 2014; 1:46:33 >
  • Dostum senin otomobil tavsiyelerin koparıyor beni.

Aman ha forumu terketme. Yonetimden de ricam arkadaşı banlamasinlar.

Senersongour,cihanair,cat 4. vitesçi arkadaş, gizli beygirci, vs. forumdaki bütün renkli kişileri kaybettik zaten.
  • Golfu direk ele 1 nisana da cok var niye bu premiumlarin yaninda bu preminyum cakmasi halk araci?
    V40 dizel otm oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

golf 69.000
    bmw 83.000
    audi 75.000

ikiside dizel

otobüs düşünürseniz eski 302 ler acayip sağlam oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 18 Aralık 2014; 6:36:42 >
  • Bmw 83 bin tlye
    Xenon far, geri görüş de almış oluyosunuz ve 3 yıllık bakımı da hediye ediyolar

Bu fiyatlara bu donanımda bidaha premium marka ne zaman satılır bilmiyorum...
    Bugün 116 d almayan ilerde pişman olur
  • Golf kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Golf kesinlikle
    ömürde belki bir daha sıfır bmw almak nasip olmak olmaz.

1.16 > a3 > golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

quote:

golf 69.000
    bmw 83.000
    audi 75.000

ikiside dizel

Damperli kamyon düşünürseniz Mercedes Axor 4140 8x4 öneririm.
    Bizim şirkette maden ocaklarında çalışıyorlar gayet iyiler..

• V40 premium dizel otomatik beyaz renk 85000 fiyat almıştım, üstüne pazarlık yapmadan. Gayet dolu bir araç ama alınacaksa ikinci el az km de olanı tercih edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

quote:

golf 69.000
    bmw 83.000
    audi 75.000

ikiside dizel

Damperli kamyon düşünürseniz Mercedes Axor 4140 8x4 öneririm.
    Bizim şirkette maden ocaklarında çalışıyorlar gayet iyiler..

Alıntıları Göster
    BMW'nin manuel vitesi özellikle geri vitesi hiç kullanışlı değil. Üstelik 8 ileri joystikli ZF şanzıman seçeneği olan bir modelde manuel araç almazdım ben. Dizel otomatiği ülkemize gelse direkt 1.16d alın diyeceğim ama bu fiyat seçenekleri arasında donanımı bomboş değilse A3, A3 bomboşsa Golf doluysa Golf alırdım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Bmw 83 bin tlye

tamam da bmw almaya gittik, ama geçen hafta itibari ile tüm türkiye'de tükendiği söylendi. sipariş verip vazgeçen olursa belki bulunabilir. biz de golf aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Bmw 83 bin tlye

tamam da bmw almaya gittik, ama geçen hafta itibari ile tüm türkiye'de tükendiği söylendi. sipariş verip vazgeçen olursa belki bulunabilir. biz de golf aldık.

Alıntıları Göster
    Hocam Golf araba standartlarına göre hak ettiğinden fazla pahalı. BMW'yi düşünürseniz zaten manuel, iç dizayn olarak Golf daha iyi. Audi'nin iç dizaynı kötü, vites topuzu altta ve klimalar biçimsiz. Bana kalırsa Golf sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.