Şimdi Ara

golf 4 u satip megane dci almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili forumdaşlar bende suan golf 4 var . Bu arac 1.6 16 valf ve lpg si de yok yakit tuketiminden cok sikayetciyim. hafif zorlamayla 10 litreyi cok rahat goruyo. hatta sehir icinde okadar denememe ragmen 8.8 in altina dahi inderemedim. Bir diger konuysa bu arabaya nasil bir sanziman koymuslarsa hic gitmiyo. Bu aractan once renault megan 1 8v 1.6 90 bg aracim vardi o araba 3000 devirde 115 e yakin yapiyodu.Bu araba 105 bg olmasina ragmen 100 yapiyo birz basinca sehir disindada tuketim cabuk artiyor. Bu sebepten dolayi megan dci dynamic veya privilge almayi dusunuyorum. Bu konuda fikirleriniz nelerdir yada onerebileceginiz baska modeller...
    simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenoglu_26 -- 27 Kasım 2011; 0:09:11 >

• Selamün aleyküm kardeşim

1,5 dci motorlu megane lar, o felaket yakıt tüketiminden sonra iyi gelcektir.
  • bu şehir içi olayı çok değişken.

istanbuldaki bazı insanlar çevre yolunda sabit 70 le gitmeyi şehir içi olarak görüyor.

gelsin küçük şehirde, sürekli dur kalk yapılan yerlerde o değeri yakalasın.

o yüzden diyeceğim iyice araştırıp karar vermeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 27 Kasım 2011; 1:16:59 >
  • zekice bir karar olur. Golf 4 artık eski teknoloji.
  • eşekten inip ata bineceksin hayırlı olsun.
  • Ağlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Ağlarsın.

sebep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenoglu_26

quote:

Ağlarsın.

sebep?

Mutluluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW 1 den daha iyi bir aractan inip fransiza bineceksin...

Cok ayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantoka -- 27 Kasım 2011; 2:02:35 >
  • bizdede aynı motorun otomatiği var 10.9 lt yakıyoruz ayrıca sr motorlardanda performasn olarak kötü bence, 3100 devirde 100 yapıyo bizimkide sadece konforu olumsuz etkiliyo yoksa performans olarak daha bile iyi ben megana bindim malzeme kalıtesi olarak golfün yanına bile yaklaşamaz ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

BMW 1 den daha iyi bir aractan inip fransiza bineceksin...

Cok ayip.

Auahayu elit bi mekanim olda golf4 le gelen adami degilde megane2 ile geleni iceriye alirim o tipsiz kasasi ocaga incir agaci diken golf4 le megane2 yi kyaslamam bile efsane yakit tuketimi ve konforuyla golf4 yanindan gecemez... 1 serisinden iyiymis hahahaha ahshbshhhhabsvshaa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenoglu_26

quote:

Ağlarsın.

sebep?

Mutluluk.

1 depo ile min 850 km gittikten sonra kesin mutluluktan ağlıyacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.