Şimdi Ara

Golf 5 1.6 FSI 115 bg Yakıta Yetişemiyorum :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
37.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golf 5 1.6 FSI 115 bg kullanan arkadaşlar sizlerin şehir içi ne kadar yaktığınızı öğrenmek istiyorum aracımın şehir içi yakıt tüketimini hesaplayamadım ama çok fazla yaktığına eminim sizlerin referanslarınıda almak istiyorum
    şehir dışı ankaraya gittim geldim 360 tl yaktım evlat acısı gibi oturdu içime bu sorunu çözmem gerekiyor sonunda aracı satıcam lütfen yardım edin.

• kışın 9-10 lt. su an 8 lerde yakıyor. genelde 2000-2500-3000 devir kullanıyorum.
  • Ayrıca geçen ay diğer tiptronic fsi ile (passat variant) rizeye gittik, 5kişi+ valizler. 6,3 yaktı (90-120 arası km. hızla).
  • golf fsı değil ama 2006 jetta kullanıyorum daha yeni olçüm yaptım uzun yol 90_120 arası 21 krş. şehir içi(ankara trafiği) 30 kr 32 krş.kışın biraz farkedebilir...benim için ideal bir yakıt. tüp montajı olmuyor diye hiç üzülmüyorum bile hiç olmassa sanayinin yolunu bilmem yağını, suyunu,filtresini değiştiririm yıllık masrafım 200 tl işte budur
    çok fazla zorlamam gerektiği yerde gereken vitesle kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turati

golf fsı değil ama 2006 jetta kullanıyorum daha yeni olçüm yaptım uzun yol 90_120 arası 21 krş. şehir içi(ankara trafiği) 30 kr 32 krş.kışın biraz farkedebilir...benim için ideal bir yakıt. tüp montajı olmuyor diye hiç üzülmüyorum bile hiç olmassa sanayinin yolunu bilmem yağını, suyunu,filtresini değiştiririm yıllık masrafım 200 tl işte budur
    çok fazla zorlamam gerektiği yerde gereken vitesle kullanırım.

dediğin gibi bende alalı doğru dürüst masraf bile etmedim

nekadar yaktığını hesaplayamadım ama senin verdiğin rakamlardan yaktığı kesin 35 krş. yaksın benim için kafi
    üzerinde 17 inç geniş lastik jant var acaba orjinal jantlara dönüş yapsam nasıl olur

• jantların yakıta etkisi eksi yönde fakat kullanmış olduğunuz 17 inç jant arabanın duruşunu çok değiştiriyor. ben olsam değiştirmezdim jantları fakat en ideali (bana göre) 16 jant.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal34

kışın 9-10 lt. su an 8 lerde yakıyor. genelde 2000-2500-3000 devir kullanıyorum.

Selam,
    İki gün önce 2007 model 20.000 Km Siyah FSI Golf Comfortline araç satın aldım. 32.000.- TL. Sizin aracınız kaç model acaba? 2007-2008 Golf Comfortline donanım farkı hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Ha bir de üzerindeki lastikler 3 yıllık Continental. Yol sesini içeriye bariz alıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Nokian marka üzeründe yoğunlaştım. Yakıt tasarrufu da sağlayacağını umut ediyorum.Sizin tavsiyeniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: De Niro

quote:

Orijinalden alıntı: pascal34

kışın 9-10 lt. su an 8 lerde yakıyor. genelde 2000-2500-3000 devir kullanıyorum.

Selam,
    İki gün önce 2007 model 20.000 Km Siyah FSI Golf Comfortline araç satın aldım. 32.000.- TL. Sizin aracınız kaç model acaba? 2007-2008 Golf Comfortline donanım farkı hakkında bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Ha bir de üzerindeki lastikler 3 yıllık Continental. Yol sesini içeriye bariz alıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Nokian marka üzeründe yoğunlaştım. Yakıt tasarrufu da sağlayacağını umut ediyorum.Sizin tavsiyeniz nedir?

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun araban. Ama yanlış başlık altında sorularını yönlendiriyorsun. Öncelikle Golf un en full donanımıdır. Bu arada ne ile farkı oldugunu sordugunu anlayamadım? Yakıtta eger devrinde kullanırsan düz motorlara nazaran cok azda olsa yakıt tasarrufu sağlayabilirsin...

• kardeş bende 1.6fsi tiptronik golf var . şehir dışında 5.5-6lt , şehir içi ise 8.5-9lt yakıyor .
  • Doğru biraz fazla yakıt tüketir golf FSİ.Fakat benzin pahalı her benzinli araç yaklaşık aynı değeri tüketiyor.Bİrde aracınızda 17" jantta etkiler yakıtı fakat o kadar değil. Mesela yol bilgisayarından örnek verirsek 7.8 yakıcağına 8.6 yakar 100km de. 1 litre bile değildir belki fark.Fakat yol tutuşu 17" de inanılmaz artıyor.15" den geçtiğimizde bariz hissediliyordu.
  • şehiriçi 7.5 lt yakıyor benim araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.