Şimdi Ara

GOLF 5 & LEON+İBİZA & CIVIC YARDIM EDERMISINIZ KAFAYI YIYCEM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm şimdiden teşekkürler yardım edicek arkadaşlara.
    golf 5 1.4 tsı dusunuyorum ama 1.6 düz lpg lıde kafaı karıstırıyor
    ve seat leon 1.4 tsı de var ısın ucunda. 1 haftadır max: 30.000 lık arac arıyorum sizinde tavsiyeleriniz önemlidir.
    1 kaç lınk gondersem gercekten anlayanlar yardım edebılırmı yada onerı bulunabılırmı ?
    senelık 10 BIN KM Yapmam tahminim hafta içi nadir tatil günlerimde binmelik orta performans + yakıt ön planımda yanı 200 basıpta gıtmem ş.içi 50 -70 max s.dısıda 130 max

GOLF 5 1.4 TSI
    GOLF 5 1.6 LPG
    SEAT LEON 1.4 TSI
    HONDA CIVIC 1.6 VTEC lınklerını tabılrıım dilerseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnour11 -- 31 Mart 2017; 22:2:22 >

• Linkleri verin hocam, tavsiye verebiliriz. Konu da güncel olur biraz.
  • En başta belirteyim bu bahsettiğiniz modellerde zaten ekonomi yapılmaz yakıt önemli demişsiniz. Kafadan hondayı zaten eleyin derim. Link verebilirsneniz daha yararlı bilgiler gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpglı alsan ıyı olur derim. Benzınlı araba kullanmak artık akıl işi degil. Yarın develuasyon olusa o zamn gor samatayı
  • 30 bin tl'ye vtec mi varmış?

20 takla atmıştır, 10 kere sel baskını yemiştir.

• IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    sanırım haklısınız (= yada artık en son çare punto evo alıcam sanırım aslında bravo daha sık atık ama tutulmuyor analmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    yani 2005-2006 hondalar lpg lı bıldıgım az yakıyor . yanlısta bılıyor olabilirim tabi
  • 1.4 tsi iyimis ama Fiyati ucuz geldi yoksa piyasasi bumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnour11

yani 2005-2006 hondalar lpg lı bıldıgım az yakıyor . yanlısta bılıyor olabilirim tabi

Lpglı olsunda ne lursa olsun. Ben genelde tavsıyem c sınıfı degıl d sınıfı bıle alsalar arada kmde 2-3 kuru sfarkedecegınden daha konforlu ve taksı cıkması arc denk gelme olsaılı az olan bu aracları tavısye verebılıyorum
  • yokyak kullanıcısına yanıt
    yanı en ucuzdan sıraladıgım ıcın acıklamayı okudum pek aman aman bısıy yok ama benzınlı nasıl yakar 1.4t onudab bılmıyorum .
    km lerı orjınalmı o mechul :Dhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-farki-hisset-yer-ucagi-honda-civic-1.6-vtec-398577778/detay
  • onnour11 kullanıcısına yanıt
    görüşlerin için teşekkürler. hiç birini alamazsam zaten 98 model toyata alcam efsane kasa sinirlenip :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.