Şimdi Ara

opel corsa 1.4gls nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel corsa 1.4gls otomatik vites 99 model. sol ön çamurluk değişmiş. alınır mı? yardımlarınızı bekliorum. 13.950tl

• km<150.000 ise araç düzgünse alınır.
  • km 90bin. ön kaput kelermeden boyatılmış.
  • Bende aylardir o fiyatta araç ariyorum hepsine baktim. En iyisi en duzgunu gene opel corsa 1.4 oldu.Fiyat güzel alinir. Ama 15 Senelik bir otomatik araç alinirmi

orasini bir bilen kişiye sorman lazim.Al gitsin uygun fiyat

Bu arada Bugün buldugum bir araç daha var onada bakmani öneriyorum.

Daihatsu - Sirion bir incele derim Toyota yaris motorunu kullaniyor
  • teşekkür ederim
  • Eski bir Corsa kullanıcısı olarak öneririm.
  • 99 model bir aracın 150bin km altında olması sizce mantıklımı ki 90binmiş kesin km düşürülmüş o koca yıl 6bin km komik ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0rkunc -- 13 Mayıs 2014; 16:17:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmaks

opel corsa 1.4gls otomatik vites 99 model. sol ön çamurluk değişmiş. alınır mı? yardımlarınızı bekliorum. 13.950tl

Dediginiz araci inceledim. Cok hirpalanmis gibi duruyor vazgecmenizi oneriyorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl önce iki üst komşumuza almıştık. 96K kilometrede ve değişen yoktu 13.250 TL'ye almıştık. Gecen sene 99K kilometrede iken 13.500 TL'ye sattılar. Az yakıyordu gidişi de fena değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

99 model bir aracın 150bin km altında olması sizce mantıklımı ki 90binmiş kesin km düşürülmüş o koca yıl 6bin km komik ^^

Mantikli, ilk sahibidir ya da kullanan kisiler az kullanmistir. 96model corolla 40binde bakima geliyorsa bu da gayet dogal olabilir anlamindadir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.